• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satılık Abiye arıyorum!

aykonaz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
77
0
6
Antalya
2 ay sonra (Kasımda) yakın tanıdığımızın düğünü var. Satılık uzun abiye arıyorum.
Beden 38 olmalı renk olarak kırmızı tercihim ama farklı renklere de açığım.Açık bir bayanım.

Eğer satmayı düşünen varsa resimle birlikte koyarsa ilgileniyorum.
Sağlıklı Günler

2 ay sonra (Kasımda) yakın tanıdığımızın düğünü var. Satılık uzun abiye arıyorum.
Beden 38 olmalı renk olarak kırmızı tercihim ama farklı renklere de açığım.Açık bir bayanım.

Sağlıklı Günler

MERHABA BENİM ELBİSEMİ TARİF ETMİŞSİNİZ
MAİL ADRESİM : basarbasar7@gmail.com ORAYA DA YAZARSANIZ DAHA İYİ RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİRİM
BENDE KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜNDE 1 KEZ GİYDİM.36-42 BEDEN ARASI HERKESE OLUR ÇÜNKÜ ÖYLE GÜZEL BİR ABİYE ELBİSE Kİ
ARKADAN İPLERİ VAR AYARLANABİLİYOR.
:))
(BU ARADA BURALARDA YENİYİM UMARIM RESİM GÖNDERMEYİ BECEREBİLİRİM.) $IMG_7697.jpg $düğün 040.jpg $DSC_0740.jpg

Hiç kullanmadım fiyat 100 tl ilgilenen olursa mesaj atabilir

Eklentiler

• $IMG_20130725_150100.jpg
    $IMG_20130725_150100.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 77

Sağlıklı Günler

geçen ay düğünümüz vardı bende aldım çok tatlı abiyem boy olarak uzun uyarda beden uyarsa bende satabilirim
1 kere giydim görüldü diye bidaha giymem bari satıyım evde bide o fazlalık yapmasın

düşünürsen benimde kına kıyafetim kırmızıydı ben kapalıyım ama elbisem açıktı cepkenle kullandım istersen resim atabilirim:)

$Adsız.jpg
38 beden 165 boya ayarlandı ..kına gecem de 3 saat girdim ... düşünürsen fiyatı 150 tl ...

bende de kırmızı abiye var 1 kez giyildi 50 tl düşünüyorum almadıysan daha foto ekleyebilirim

canım bende var kırmızı.nişanımda giydim sadece ayriyeten bolerosu var.düşünürsen yardımcı olurum

selam 3 adet kırmızı abiyelerim var bakmak isterseniz kezban.guven@hotmail.com adresine mesaj atın resimleri yollayayım.

Sağlıklı Günler

Back