saten nevresim takımları kullanışlı mı?

thyne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
10
0
86
40
Bursa
saten nevresim takımlarına çok özeniyorum.kullanışlımı acaba? günlük kullanmak için almak istiyorum :bir sürü para verip köşeye koymak istemiyorum.

canım ben de henüz kullanmadım ama burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla kullanışlıymış.yanlız pamuklu saten olmasına dikkat et.ben hepsini pamuklu saten aldım.

Sırf saten olanlar kullanışlı değiller.
Ben hiç almadım kuzenimde vardı ondan biliyorum..
Yorgan üzerinizden kayıyo gece yatarken..
Pamuk satenler çok güzel ben pamuk saten aldım bütün nevresimlerimi onu tavsiye ederim..

pamuk satenlerin ütüsü de çok kolay oluyor.ben de tavsiye ederim annemlerle oturuyorum ben bizim evde yıllardır var, ters yıkayınce renk de solmuyor hiç.

Bende çeyizime kırmızı düz saten aldım çok özeniyordum kullanamasamda bir köşede dursun..

İpek satenler görünüşü itibariyle hoş bir görünüme sahiptirler ancak özellikle kış aylarında çok soğuk tutar ve kullanışlı değildirler.

Pamuk satenler ise kullanımı ve ütü yapılabilmesi kolaydır. Toz tutma oranı pamuklu kumaşlara nazaran daha düşüktür olur.

Selam cnm bence her kadının yatak odasında mutlaka bir takım ipek saten nevresim bulunmalı :) bunun haricinde günlük kullanım için alacağın tüm nevresimleride kesinlikle pamuk saten almalısın..tecrübelerime dayanaraktan,ranforce,kapitone vs..den (daha ucuz diye) çok olacagına az olsun ama illaki pamuk saten nevresimlerden olsun evinde diyorum..iyi alışverişler dilerim.

parlak gözüken saten nevresimlerin çoğunun içinde polyester var.
benim eşim tekstil sektöründe çalışıyor, içinde polyester olan bir şeyin üzerinde hayatta yatmaz.
pamuk saten takımları tavsiye ederim yumusacık oluyorlar gercekten.

ipek satenler kullanışlı değil kayıp gidiyor.sağlık açısından da iyi değil.ama pamuk saten diyorsan kesinlikle öneririm.hem ütüsü kolay,hem yumuşacık.özellikle taçın pamuk satenleri çok iyi.60 ta yıkıyorum hiç birşey olmuyor. ama malesef sarev için aynı şeyi söyleyemiyorum renklerinde hafif solma oldu.özdilek de iyi.10 20 tl fazla ver pamuk saten al derim.

benımki pamuk saten..tawsıye ederım.henuz kullanmadım ama ii gbı duruyor. aldığım yerde normal saten alma dedı herkes.kısın soguk yazın sıcak tutuo dedıler.ben de bunu aldım..:)

ipek sateni bilmiyorum ama normal sateni çok beğenerek ve özenerek almıştım ama sadece 1 kere kullanabildim kayıyo kullanmıyo ben memnun kalmadım

Pamuk saten takımım var benimde birkaç tane, fena değil kullanım açısından, renk desen olarak da çok beğeniyorum

Şimdi pamuk saten diyorsunuzda kızlar, mesela netten bakınca, Saten, ranforce,kapitoneli,percale fln diye geçiyor. Bunlardan hangisi dediğiniz kaymayan,pamuklu saten oluyor :S

Çok ünlü bir markanın ( S...v ) mor renk hakim olan pamuk saten nevresim takımını bayağı yüksek bir fiyata aldım. Eve geldim nevresimin kenar yerinde sökük vardı, neyse çok önemsemedim. Fakat kullandıkça o kadar yüksek fiyatı haketmediğini anladım. Çok sık kullanmadığım ve koyu renkler için uygun deterjanla yıkadığım halde rengi soldu ve kumaş pamuklaştı, pütür pütür oldu. Desenler renkler al beni al beni dese de bir daha o hataya düşeceğimi zannetmiyorum.

sade saten olanlar hiç iyi değil aldım ve 2 kere kullanabildim yazın çok terletiyor ,kışında buz gibi ve kayıp duruyor. önermem asla

pamuklu saten alırsan bi harika ben çok severek kullanıyorumm

Daha önce polyster satende bir gece uyumaya teşebbüs etmiş fakat kayıp giden yorganla debelleşmekten sabahı zor etmiş biri olarak bugün tavsiye üzerine pamuk saten nev. Tk aldım cottonbox marka. Evlendikten sonra kullanacağım için uzun süre kullanışlılığı hakknda fikir beyan edemeyeceğim:)

çeyizim için nevresim takımları alacağım..haliyle en iyisini ve en kullanışlısını almak istiyorum. taç marka saten delux grubu pamuk saten mi oluyor? açıklamasında % 100 pamuk diyor ama bir de percale grubu var o da çok yumuşak onda da % 100 pamuk yazıyor

kullananlar var mı hangisini önerirsiniz? saten delux grubu 220 tl percale grubu 140 tl civarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…