saten nevresim takımları kullanışlı mı?

Merhaba hanımlar;
Artık ev tekstilinde isim yapmış çoğu marka saten nevresim takımlarını %100 pamuktan üretiyor.
İpek saten sanılan ama görüntüsü parlak olan kırışmayan ürünler ise polyester saten oluyor genelde,perde kumaşı gibi kumaşları olur.Hem kullanışsız hem de sağlıksız.
Nevresimlerde kullanılan kumaşların kalitesini kullanılan ipin malzemesi ve cm2 de kullanılan iplik sayısı belirler.
En az tercih edilen kumaş türü kreton olan ürünler,cm2 deki iplik sayısı az,bu yüzden fiyatı uygun oluyor.
Ranforce kumaşlı en çok kullanılan orta sınıf ürünler oluyor.%100 pamuk olanları daha çok tercih ediliyor.Örneğin;

Ranforce

Ekonomik olan ranforce nevresim takımlarında genellikle az miktarda polyester karşımı oluyor.Bu da kumaşın kırışmamasını ve daha yumuşak tuşeli olmasını sağlıyor.

Ekonomik

Percale kumaş daha çok Taç markasının kullandığı bir kumaş.Ranforce ve saten kumaşın arasında çok kullanışlı bir kumaş.

Saten kumaşlarda daha sık dokulu parlak ve kullanışlı oluyor.Tabii ki pamuk saten olanlar.Fakat dikkat edin çok koyu renkli olanlar ilk yıkamada birbirine karışabiliyor.
Pamuk saten nevresim takımlarında da hem kampanyalarından dolayı hem fiyatlarından hem de kalitesinden dolayı Luoca Patisca yı öneririm.
Bunlara bir göz atın,bir süre aynı markanın pike takımından hediye veriliyor.

Luoca Patisca Menthe Fuşya Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı ( Pike Takımı Hediyeli) | Luoca Patisca | Nevresim Takımı, luoca patisca nevresim, Çift Kişilik Nevresim takımı, çift kişilik nevresim takımı modelleri

Luoca Patisca Costa Krmz Saten ift Kiilik Nevresim Takm ( Pike Takm Hediyeli) | Luoca Patisca | Nevresim Takm, luoca patisca nevresim, ift Kiilik Nevresim takm, ift kiilik nevresim takm modelleri

Luoca Patisca Semente Turkuaz Saten ift Kiilik Nevresim Takm ( Pike Takm Hediyeli) | Luoca Patisca | Nevresim Takm, luoca patisca nevresim, ift Kiilik Nevresim takm, ift kiilik nevresim takm modelleri

Son düzenleyen: Moderatör:
birkaç yıldır nevresim olsun çarşaf yastık olsun menderesstoredan alıyorum.gayette kaliteli ürünler yapmışlar.fabrikanın önündeki mağzada satıyorlar fiyatlarıda oldukça uygun kullandığım ürünlerde hiç daha sorun yaşamadım birde gidemediğim zamanlarda zaten internetteki sitesindan sipariş veriyorum kullandığım ondada problenm yaşamadım hatta memlekete giderken hediye götürmek için bile bir kaç gün önce internetten seçip aldıklarım bile oldu kargoda bedava olduğundan iyi oluyor.ekleyebilirsem link koyayım

Menderes Store - Ev Tekstili, Nevresim Takımları, Uyku Setleri oldu galiba

ben pamuk saten kullanıyorum ve çok memnunum ütü sıkıntısıda yok yumuşacık seviyorum yani .. sırf saten olan sıkıntı yattığın gibi kalkamıyosun onda onuda zaten bitane aldım ..

pamuk ürünleri ranforce - saten gibi değişiyor saten o ürünün , tel sıklığının çok oldugu anlamına geliyor.ben de pamuk satenden yanayım.yıkadıktan sonra serince direk ütülü gibi oluyor.

Kızlar ben de çeyizime pamuk saten aldım ütüsü kolay oluyor diye annem tavsiye etti.ben bu takımları çok fiyatlı sanıyordum ancak İstanbul bostancı kazasker taraflarında oturuyorsanız mutlaka Bursa İpek Çeyiz'e bir bakın hem çok çeşit var hem de çok güzel indirimler yapıyorlar. Ben çeyizimin büyük bir kısmını oradan almayı düşünüyorum.

Kızlar ben de çeyizime pamuk saten aldım ütüsü kolay oluyor diye annem tavsiye etti.ben bu takımları çok fiyatlı sanıyordum ancak İstanbul bostancı kazasker taraflarında oturuyorsanız mutlaka Bursa İpek Çeyiz'e bir bakın hem çok çeşit var hem de çok güzel indirimler yapıyorlar. Ben çeyizimin büyük bir kısmını oradan almayı düşünüyorum.

insan çeyiz işine yeni başlayınca aklına gelmiyor halbuki yıllardır önünden geçerim o mağazanın, bir ara uğrayıp bakayım ben de çok teşekkür ederim:16:

Back
X