• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Saten mi penye mi?

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Kızlar hani düğünden önce erkek tarafı geline kıyafet iç çamasırı falan alır ya işte orda alınan 6 lı

(sabahlık,pijama,gecelik takımı) setler var ya saten mi penye mi olanlar daha kullanışlı olur?

(Konuyu nereye acacagımı bilemedim de buraya açtım)

örneğin şu fotodaki takımlardan.

$523863_w640_h640_es_1150.jpg

Son düzenleme:
Benim bohçaya saten olanından aldık. Göze daha hoş görünüyor. Penyede suya çekme, ağarma gibi durumlar olabilir herhalde.

Genelde saten alınıyor da hangisi kullanıslı olur bilemedim, ama dediğin gibi yıkanınca kötü olabilir penyeler. teşekkür ederim :)

Kızlar hani düğünden önce erkek tarafı geline kıyafet iç çamasırı falan alır ya işte orda alınan 6 lı

(sabahlık,pijama,gecelik takımı) setler var ya saten mi penye mi olanlar daha kullanışlı olur?

(Konuyu nereye acacagımı bilemedim de buraya açtım)

örneğin şu fotodaki takımlardan.

Eki Görüntüle 668969

tatlım satenler daha hoş duruyor penyeler daha günlük bence..güle güle kullan cicilerini :))

hem satenler daha pahalı bosver onlar alsın pier cardindenaldır mumkunse cok guzel modellerı var aldım ben..penye ucuz kendınde alırsın sonra :))

yok tatlım ya bu zamana kadar sağolsunlar her seyi 4 4 lük yaptılar cokta yüklenemem :) o fiyat konusu aklıma gelmedi de hangisi daha kullanışlık olur bilemedim.

Bu arada çamasırların hepsini de pier cardin aldı kayınvalidem :D

yok tatlım ya bu zamana kadar sağolsunlar her seyi 4 4 lük yaptılar cokta yüklenemem :) o fiyat konusu aklıma gelmedi de hangisi daha kullanışlık olur bilemedim.

Bu arada çamasırların hepsini de pier cardin aldı kayınvalidem :D

acıma canım sımdıden daha sonra hıcbırsey almıyorlar kolay kolay o yuzden en ıyılerını aldır mutlaka :))

ablamdn bılıorum bunların genelde hepsi alınıyor hatta çeyiz sermede yedek falan da geliyor kısa şortlu olan yazın uzun kollu olan kışın kullanılıyor diğerleri fantazi için zaten ama ablam çok fazla kullanmadım 1 2 ay sonra dolaba astım diyor penye daha rahatmış ama penyede alınmaz alışverişte :)

ablamdn bılıorum bunların genelde hepsi alınıyor hatta çeyiz sermede yedek falan da geliyor kısa şortlu olan yazın uzun kollu olan kışın kullanılıyor diğerleri fantazi için zaten ama ablam çok fazla kullanmadım 1 2 ay sonra dolaba astım diyor penye daha rahatmış ama penyede alınmaz alışverişte :)

Ben kullanırım ya cok güzel oluyor bunlar:D evet penye uygun olmayacak galiba :(

bence penye alınmalı hatta pamuklu tercih edilmeli kayınvalidemde saten almış dünyanın parasını vermiş hemde 5li takım mı ne imkanı yok giymem saten yazık valla:31:

bence penye alınmalı hatta pamuklu tercih edilmeli kayınvalidemde saten almış dünyanın parasını vermiş hemde 5li takım mı ne imkanı yok giymem saten yazık valla:31:

Valla canım giyebileceğim hep kullanabileceğim bi şey olsun diye bende penye aldım :) yani sonucta o kadar para veriliyor bari kullanalım dimi ama:)

Back