Merhaba herkese ben 10 kasım tarihinde bir ilişki yaşadım normalde aralığın başında regl olmam gerekirken 20 kasımda 10 gün önce oldum önce kahverengi sonrasında toz pembe sonra aşırı pıhtılı kırmızı yoğun bir kanamaya döndü normal reglilerimden farklıydı.Kanamadan sonra test yaptım hafif silik çizgi çıktı fakat ben buharlaşmadan dolayı olduğunu düşünüyorum o kanamadan sonra benim gebelik belirtilerin başladı kasıklarımda batma ağrı göğüslerimde hassasiyet uçlarında kabarcık baş ağrısı falan.Aralik ayını bekledim tekrar bir kanama yaşayacak mıyım diye bu defa beklediğim tarihte normal reglilerime benzeyen sancılı bir kanamam oldu bu kanamadan sonra bir test daha yaptım negatif çıktı.Sonrasında Ocak ayının 3'ünde emin olamayıp doktora randevu aldım vajinal ultrasondan baktı tertemiz olduğunu hatta o gün yumurtlama dönemimde olduğumu söyledi ancak hala göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum hafif midemde bulantı var gibi hissediyorum sizce bir gebelik söz konusu olsa vajinal ultrasonda gözükür müydü gözükmeme ihtimali var mı?