Sata gore 34+2 Ultrasona gore 37+0

maşallah Eylulumuze :) yediklerin yaramiş annesi .benim sali kontrolum var bakaalim kac kilo olmuşuz :) 37i gecirip işimi garantiye almak istiyorum:)

ay banada haber et olurmu merak ederim :)
bende 37 ye girince mi gitsem diorum şuan 34+4üz ama baya uzun oluyor dimi randevu suresi

ay banada haber et olurmu merak ederim :)
bende 37 ye girince mi gitsem diorum şuan 34+4üz ama baya uzun oluyor dimi randevu suresi
haber ederim sanada canim.en iyisi 37 haftaya girince gitmen ben ilk cati muayenemi olucam daha cunku 37den once cati muayenesinin bi onemi yok

Selam kizlar normalde kontrolum 8 temmuzda ama biz carsamba gitmeye karar aldik cunku esimin amcasi bypass olucak ve esim izin alicak almiskende benim hastane kontrolume gideriz dedik.
carsamba sata gore 34+2 usg ye gore 37+0 olucaz. ASIL soruma gelelim
doktor nstye sokar mi cati muaynesi olurmuyum bu zaman araliklarinda giden ne sekilde muayne oldu?
Merhaba sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.birşey sorucam neden satla ultrason bu kadar farklı çıkmış 3 hafta fazla degilmi gebelik şekerin varmı? Benim çok az çıktı gebelik şekerim ve bebisimde 1 hafta önden gidiyormuş ve doktorum acaba sekerdenmi etkileniyo diye diyetisyene yönlendirdi.1 hafta kontrol altına alınabilir ama 2 3 hafta olursa skinti olur dedi.aklında bulunsun istedim

Merhaba sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.birşey sorucam neden satla ultrason bu kadar farklı çıkmış 3 hafta fazla degilmi gebelik şekerin varmı? Benim çok az çıktı gebelik şekerim ve bebisimde 1 hafta önden gidiyormuş ve doktorum acaba sekerdenmi etkileniyo diye diyetisyene yönlendirdi.1 hafta kontrol altına alınabilir ama 2 3 hafta olursa skinti olur dedi.aklında bulunsun istedim

Merhaba tatlim insallah hayirlisi ile hepimiz saglikla kucagimiza alalim.
gebelik sekeri cikmasi aksine degerlerim cok guzel cikti 2 hafta ondeyiz hala ama ilk basindan beri boyle.
tesekkur ederim bilgilendirme icin tum testler yapildi ama saglikliyiz sıkınti cikmadi canim sukurler olsun

Merhaba tatlim insallah hayirlisi ile hepimiz saglikla kucagimiza alalim.
gebelik sekeri cikmasi aksine degerlerim cok guzel cikti 2 hafta ondeyiz hala ama ilk basindan beri boyle.
tesekkur ederim bilgilendirme icin tum testler yapildi ama saglikliyiz sıkınti cikmadi canim sukurler olsun
Şükür skinti çıkmasında ileri olsun:)demekki annesi iyi besliyor kuzusunu

Olsun bebis iyi olsjnda sen aldıklarını geri verirsin emzirerek ben ilk kizimda 15 kiloya yakin almıştım 1 sene sürmedi doğum öncesi kiloma dönmem. Çok zayiflamistim hatta:)

takmıyorum kafama ya elbette bir şekilde verilir kilolar yeterki kızım sağlıklı olsun sag salim kavuşalım başka bişi istemem

Ama vajina agrim artti gibi benim onceden gitsem mi diorum bilemedim ki :KK43:
doktoruma sordum rahim agzi acilinnca agri olurmuş vajinada.cati muayenemi oldum :) şimdilik normal dogum gozukuuyo.bi aksilik cikmazsa.bebişimde 3100 gram maşallah .yalanci kasilmalarimda artti benim

doktoruma sordum rahim agzi acilinnca agri olurmuş vajinada.cati muayenemi oldum :) şimdilik normal dogum gozukuuyo.bi aksilik cikmazsa.bebişimde 3100 gram maşallah .yalanci kasilmalarimda artti benim

ama benim hiç dinmio sürekli bir agrı var acı var..
oy maşallah bizde 3 kilo üstü olsak ögle gelse kuzum 2700dük en son :)
nasıl geçti çatı muaynen ve kaç haftalık ve günlüksün tam ?

ama benim hiç dinmio sürekli bir agrı var acı var..
oy maşallah bizde 3 kilo üstü olsak ögle gelse kuzum 2700dük en son :)
nasıl geçti çatı muaynen ve kaç haftalık ve günlüksün tam ?
ultrasonda 37+0 sata gore 36+4um 3 gun farkla..iyi gecti catiminda maşallahi varmiş :) ama acilma falan yok daha bana dediki hergun yerleri sil ama pasoasla deyil comelerek baya zor oluyo buda :/ kolay dogum icinmiş bu

ultrasonda 37+0 sata gore 36+4um 3 gun farkla..iyi gecti catiminda maşallahi varmiş :) ama acilma falan yok daha bana dediki hergun yerleri sil ama pasoasla deyil comelerek baya zor oluyo buda :/ kolay dogum icinmiş bu
hmm anladım canım senin 3 gün fark ediomuş benim 2 hafta :)
oo çok sevindim maşallah ozaman :KK66:
senin vajinan agrıyormuydu? benim gibi?
ben 1 hafta sonra başlarım artık :)

hmm anladım canım senin 3 gün fark ediomuş benim 2 hafta :)
oo çok sevindim maşallah ozaman :KK66:
senin vajinan agrıyormuydu? benim gibi?
ben 1 hafta sonra başlarım artık :)
yok tatlim hic agrimiyor neden acaba.agriyordi 27-31 haftalar arasi iğne batar gibi sonra ne olduysa kesildi.kolay dogum icin yapmak zorundayiz en korktugum şey dikişler cokmu agrili acaba :KK43:

yok tatlim hic agrimiyor neden acaba.agriyordi 27-31 haftalar arasi iğne batar gibi sonra ne olduysa kesildi.kolay dogum icin yapmak zorundayiz en korktugum şey dikişler cokmu agrili acaba :KK43:

iğne batar gibide degil bıcakla yarıyorlar sanki 2 haftadır dinmedi :KK43: çözemedim valla eşime gece sayıklıyormuş uyku sersemi şeyim çok ağrıyor die gündüz dio gece gene sayıklıordun agrıyor die :/
eskiden hafifti kız sadece sızı idi şimdi yatıorum bacakları dikiorum gene aynı :KK43:
ben 1 hafta sonra yapmaya başlıycam gerçi tuvalaet alaturka çömeliyorum hep ama :)

iğne batar gibide degil bıcakla yarıyorlar sanki 2 haftadır dinmedi :KK43: çözemedim valla eşime gece sayıklıyormuş uyku sersemi şeyim çok ağrıyor die gündüz dio gece gene sayıklıordun agrıyor die :/
eskiden hafifti kız sadece sızı idi şimdi yatıorum bacakları dikiorum gene aynı :KK43:
ben 1 hafta sonra yapmaya başlıycam gerçi tuvalaet alaturka çömeliyorum hep ama :)
o zaman bayramdan once git doktora doktorunda baya ilgisizmiş bakmasi lazimdi neden agriyor bukadar diye.iyi o zaman kolay dogurursun :)

o zaman bayramdan once git doktora doktorunda baya ilgisizmiş bakmasi lazimdi neden agriyor bukadar diye.iyi o zaman kolay dogurursun :)

inşallah canım hepimiz kolay birdogum yapıp sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
gidicem 1 hafta sonra tatlım olmaz ne yürüyebiliyorum ne oturuyorum ne yatabiliyorum bayram ziyaretini nasıl yapıcam bu halde :KK43:

amin canim Allah yardimcin olsun .bebegin geldiginde unutacaksin :)

ögle canım annelik kolay degil valla :)
dün akşam hiç uyuyamadım hala tuhafım makatımda bir dolgunluk vardı baskı afedersin tuvaletimde yok gidiorum geliorum yok bişi kabızlık 1 aydan beri çok şükür kayboldu.
eşime diorum arkam bir garip die doğuracanmı yoksa felan dedi dedim dursun az daha o dört gözle beklio sabırsızız biraz.
yürüdüm yürüdüm gece bacaları aca aca 3.30u gördüm saat hala uykum var

X