Sata gore 34+2 Ultrasona gore 37+0

ay bir hamişle aynı durumda olmak kadar güzel bişi yokmuş bende arıorum bana derman olucak anneyi meger senmişsin be güzelim bu zamana kadar nerdeydin :)
doktor ne dio ultrason ölçümü için?
yarın gidicez bizde merak ettim çatı muaynesi yapmasın zaten istemiorum :)
bundan sonra her hafta gideceksen bizide her hafta cagıracakmı acaba :) ayy okadar heyecan yaptım ki insallah sorularımla sıkılıp kaçmassın benden :KK31:

Sorun değil canım birbirimize yardimci olalım tabiki de bildiğimiz kadar. benim bebis hep ondeydi zaten 2 hafta kadar doktor erken olabilir dedi . Bir de iyice yerleşmiş aşağıya kafasını gommus :) yürüme gezme dedi bakalım asıl randevum iki hafta sonra . Ozaman normal doğuma uygun bir çatıya da sahipsem doğum şekli se belirlenmiş olacak. Yalnız sende ultrasonda erken diye illa erken bekleme çünkü o şekilde olup ta 42 hatta 43. Haftada doğum yapanlarla tanıştım. Umarım okadar beklemeyiz vaktinde gelir kuzucuklarimiz :KK49:

aa sizin ablamla ayni ona da erken dollenme olmustur demis oda bir iki gunluk adet doneminde kanama yasamis adetten saymis anlamamis bebisi :))

ögle dediler banada şok geçirdim canım gerçi şüphe etmiştim ama aklıma üşüttüm ondandır demiştim :)
o ara griptim ama ilaç almadım geçmesini beklemiştim :) işte şimdi doğum tarihi şahibe kalıo bebegin

Sorun değil canım birbirimize yardimci olalım tabiki de bildiğimiz kadar. benim bebis hep ondeydi zaten 2 hafta kadar doktor erken olabilir dedi . Bir de iyice yerleşmiş aşağıya kafasını gommus :) yürüme gezme dedi bakalım asıl randevum iki hafta sonra . Ozaman normal doğuma uygun bir çatıya da sahipsem doğum şekli se belirlenmiş olacak. Yalnız sende ultrasonda erken diye illa erken bekleme çünkü o şekilde olup ta 42 hatta 43. Haftada doğum yapanlarla tanıştım. Umarım okadar beklemeyiz vaktinde gelir kuzucuklarimiz :KK49:

amin canım çok sağol :) okadar bekletmesin bizi minikler yahu 42 43 :KK43: bana uzak kalıo çok :KK70:

kaşinti yapiyi baya bebe yagi kullanmaya başladim ama sanirim gec kalmişim :KK43: doktora gittinmi ne dedi

Benim doktorum bebe yaginin hiç bir faydası olmaz demişti. Bana coresatin barrier krem verdi onu kullanıyorum hala 6. Ayda başladım kullanmaya ve şimdilik şükür bi sıkıntım yok. Ama daha doğuma var nolur nolmaz bilemiyorum. Inşallah anneme cekmisimdir kadında bir tane bile catlak yok ya hemde hicbirsey surmemis bütün hamileliklerinde de.

kaşinti yapiyi baya bebe yagi kullanmaya başladim ama sanirim gec kalmişim :KK43: doktora gittinmi ne dedi

doktora geldim dogum tarihi etkilemezmis 37 haftalik gozukuo ultrasonda sadece ultrasona aldi bebis 2700 olmus tatlim vajina agrimada normal deyip gecti

Benim doktorum bebe yaginin hiç bir faydası olmaz demişti. Bana coresatin barrier krem verdi onu kullanıyorum hala 6. Ayda başladım kullanmaya ve şimdilik şükür bi sıkıntım yok. Ama daha doğuma var nolur nolmaz bilemiyorum. Inşallah anneme cekmisimdir kadında bir tane bile catlak yok ya hemde hicbirsey surmemis bütün hamileliklerinde de.
bencede faydasi yok zaten catladim en azindan kaşintiyi giderir.benimde hic yoktu 36da catladi once kasiklarimda acima ardindan kaşinti ve catlak dikkat et olmamasi daha iyi

doktora geldim dogum tarihi etkilemezmis 37 haftalik gozukuo ultrasonda sadece ultrasona aldi bebis 2700 olmus tatlim vajina agrimada normal deyip gecti
maşallah bebegine canim.ama ben sana söyleyeyim boyle giderse normal dogum senincin hayal olur yediklerine dikkat et son ayda bebişe gidiyo ne yersek.bide kac kilo aldin şimdiyedek?

maşallah bebegine canim.ama ben sana söyleyeyim boyle giderse normal dogum senincin hayal olur yediklerine dikkat et son ayda bebişe gidiyo ne yersek.bide kac kilo aldin şimdiyedek?

10 kilo aldim canim ilk ay verdim geri aldiklarimla beraber bebise yaramis :KK66:
bende ogle hissettim sanki normal dogurmuycakmis gibi :KK43:

dun başladi kasilmalar ama yalanci kasilmalar agri yapmiyo cunku kizimi cok merak ediyorum 37dolsunda geliversin istiyorum biran once
ay ne güzel başlamış yavaş yavaş he sen dogurunca peşine ben dogurucam :)
bende kızıma diorum 36 37 gibi gel annem sakın 40ı bekletme biliorsun annen sabırsız :)

ay ne güzel başlamış yavaş yavaş he sen dogurunca peşine ben dogurucam :)
bende kızıma diorum 36 37 gibi gel annem sakın 40ı bekletme biliorsun annen sabırsız :)
canim ben bugun 36+3um acaba bu hafta dogarsa prematuremi oluyo yoksa normal bebekmi merak ediyorum icime dogmuş en gec 10-15 gune doguracagim

canim ben bugun 36+3um acaba bu hafta dogarsa prematuremi oluyo yoksa normal bebekmi merak ediyorum icime dogmuş en gec 10-15 gune doguracagim

valla canım prematureden çıkıor 36 haftadan sonra die biliorum ben :) ay hadi inşallah bu arada teyzesi biz 2700 olmuşuz :)
haftamıza göre baya iriymişsiz onu biliorum

valla canım prematureden çıkıor 36 haftadan sonra die biliorum ben :) ay hadi inşallah bu arada teyzesi biz 2700 olmuşuz :)
haftamıza göre baya iriymişsiz onu biliorum
maşallah Eylulumuze :) yediklerin yaramiş annesi .benim sali kontrolum var bakaalim kac kilo olmuşuz :) 37i gecirip işimi garantiye almak istiyorum:)

X