Sata gore 34+2 Ultrasona gore 37+0

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar normalde kontrolum 8 temmuzda ama biz carsamba gitmeye karar aldik cunku esimin amcasi bypass olucak ve esim izin alicak almiskende benim hastane kontrolume gideriz dedik.
carsamba sata gore 34+2 usg ye gore 37+0 olucaz. ASIL soruma gelelim
doktor nstye sokar mi cati muaynesi olurmuyum bu zaman araliklarinda giden ne sekilde muayne oldu?

diyelimki 37 olsan bile cati muaynssi icin daha erken ama nst isteyebilir bende 37 de nst ye girmistim ..

diyelimki 37 olsan bile cati muaynssi icin daha erken ama nst isteyebilir bende 37 de nst ye girmistim ..

anladım canım teşekkür ederim ben genede temiz gidicem de her ihtimale karşı sorayım dedim çünkü nette 37+0 dan itibaren bakılabilir demiş te

normal dogum yanlisi doktorlar bskma geregi duymuyorlar. ama tabi temiz gitmekte fayda var baksada zaten saniyelik olay
saniyelik ama bir o kadarda kasıorum kendimi :)
bakmasın canım benim için hava hoş eşim dalga geçio sonra yedin parmagı rahatladın die
bazen dio çok yemek istiyorsan ben atam sana parmak die

Senle ayniyiz sanırım Vişneli turtam. Benim de 2 hafta ultrason da önde görünüyor. Ilk kez geçen çarşamba nst ye girdim ve bugun de. Bundan sonra her hafta nst için gidicem. 2 hafta sonraya randevu aldım çatı muayenesini ozaman yapcak doktor. Yani 37. Haftanın içinde. Geçen hafta gittiğimde doktor sen çok mu gezdin bebek iyice aşağıya gömülmüş dedi. O yüzden dışarı da cikmiyorum yürüyüş de yapmıyorum. Çatı muayenesinde doktor doğuma kadar yapmam için bazı hareketler vereceğini söyledi. Tabi bebegin çok erken gelme durumu yoksa. Bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz oglusumla

ay bir hamişle aynı durumda olmak kadar güzel bişi yokmuş bende arıorum bana derman olucak anneyi meger senmişsin be güzelim bu zamana kadar nerdeydin :)
doktor ne dio ultrason ölçümü için?
yarın gidicez bizde merak ettim çatı muaynesi yapmasın zaten istemiorum :)
bundan sonra her hafta gideceksen bizide her hafta cagıracakmı acaba :) ayy okadar heyecan yaptım ki insallah sorularımla sıkılıp kaçmassın benden

benimde bu hafta cati muayenem var 36+5 olucam o zaman kismetse.biraz daha ertelemek istiyorum mumkunmu acaba 37 de erken diye duydumda cati muayennesinin

benimde bu hafta cati muayenem var 36+5 olucam o zaman kismetse.biraz daha ertelemek istiyorum mumkunmu acaba 37 de erken diye duydumda cati muayennesinin
bende yarın ultrasona göre 36+6 olucam da acaba dedim hazırlıklı gidicem bakalım doktorun kararı yazarım sana

Vişneli turtacim sen ultrason haftasına bakma önemli olan SAT ultrason da ne gösterirse göstersin zamanı gelince doğacak bebisinde çünkü ultrason otomatik bi hesaplayici kiloya gore senin bebis de iri olduğu için öne alıyor doğumu
Suda var bebeği geriden gelenlerin haftasini eksik gösteriyor ama hiç 43 44 haftada doğum yapan yok sen SAT tarihini baz al

ögle yapıorum canım souçta her iki konumdada 1 ay kalmış olucak :)
saglıkla kavuşup kucagımıza alalım da ne zaman gelicegi belli olmuyor bebişlerin

ögle yapıorum canım souçta her iki konumdada 1 ay kalmış olucak :)
saglıkla kavuşup kucagımıza alalım da ne zaman gelicegi belli olmuyor bebişlerin
Hastane cantani hazirladinmi ben kıyafetleri yikadim utuledim ama daha hazırlaması tarihi aldim ben sezeryana ama bide önce gelir sancim diye korkuyorum

Hastane cantani hazirladinmi ben kıyafetleri yikadim utuledim ama daha hazırlaması tarihi aldim ben sezeryana ama bide önce gelir sancim diye korkuyorum
ben 3 hafta önce hazırlamıştım kızımın odasında kızımında herşeyi hazır bir tek bebiş bekleniyor :)

Doktordan doktora degisiyor bu durum heralde ablamin bebegini doktor sat degil ulturasona gore aldi ( sezeryan ) hatta ablam korkmustu erken falan diye .
hımm anladım canım cok teşekkür ederim bakalım yarın yada çarşamba günü doktor ne diycek nasıl bir yol izliycez.
ablanızın bebişinde sıkıntı çıktımı peki solunumuyla ilgili felan ?

Hayir 1 yasinda suan o istege bagli sezeryan oldu normali zaten beklemicekti doktrda gelisimine istinaden iki hafta ondeyken aldi .
anladım tatlım aynı benim durum işte :/ erken döllenme diorlar kimisi üstüne görmüşsün diolar ki az gelmişti regl bilemedim bende kafam allak bullak anlıyacagın

anladım tatlım aynı benim durum işte :/ erken döllenme diorlar kimisi üstüne görmüşsün diolar ki az gelmişti regl bilemedim bende kafam allak bullak anlıyacagın

aa sizin ablamla ayni ona da erken dollenme olmustur demis oda bir iki gunluk adet doneminde kanama yasamis adetten saymis anlamamis bebisi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…