SAT ve bebek boyu uyumsuz...

Canım benim sormama gerek kalmadı crl olcerken Dr dedi 4 gün onden gidiyor bu iyi bisey dedi arkadan gelse bı derece temkinli olurdun ama maşallah dedi sen gittinmi

Canım benim sormama gerek kalmadı crl olcerken Dr dedi 4 gün onden gidiyor bu iyi bisey dedi arkadan gelse bı derece temkinli olurdun ama maşallah dedi sen gittinmi
ben de gittim yine 1 hafta önde.. ben de artık takvimimi ona göre değiştirdim.. doktor ne olur en fazla 1 hafta önce doğar dedi güldü..sengözlerimebaksanab bakalım 2 haftaya testleri de yapacaklar.. heyecanla bekliyroum..alkisalkisalkis

anladım Allah kötü şşeylerden korusun..inşallah tez amanda tüm dileklerini kavuşursun ve bebişleirmiz sağlıklı olur..:)

escos bende takvimimi ona göre değiştirdim benimde 9 hafta olmam lazımdı bugün ama olsun 4 gün kardayız bebişim :)

son adet tarihim 7 haziran.dün doktora gittim 4-5 haftalık dedi ne yapıcam herşey normal dedi beni avutmak içinmi dedi.ay deliricem

son adet tarihim 7 haziran.dün doktora gittim 4-5 haftalık dedi ne yapıcam herşey normal dedi beni avutmak içinmi dedi.ay deliricem

ne kadar uzun zaman olmuş..:) benim bebişim bi daha önden gidiyor bakalım doğunca görcez.. hadi sağlıklı hamilelikler:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…