kizlar ben bu sat uyumsuzlugunu hep yasadim geriden geliyordu bebegimin kalbi 10. haftada durdu ama sakin bunu ornek almayin baska bir seyi aciklamak icin yaziyorum. bir hafta icinde 4 ayri ultrasinda bakildim biri ayrintiydi inanin hepsi farkli olcuyor ve bir haftaya kadar cikan geri ve ileri olcumleri normal kabul ediyorlar. sonucta dort ultrason ikiser ucer gun farkla farkli olctu hepsinde geri cikti cikmasina ama 3 gun geri cikmasi ayri 7 gun geri cikmasi. net olarak gozlerimle gordumki her doktor farkli olcuyor. ya da makina ama bu doktor ya da makine hatasi degilmis bebegin o anki durusuyla ilgiliymis; ve soyle dediler sonucta mmlik olcumler yapiyoruz ve bu cok zor.
lutfen uzmeyin kendinizi inanin bana ayni hafta 4 farkli olcumu 4 farkli makinada yasadim bir hafta oncesinde de bakilmisti yani bes!! siz kalp atisiniz oldugu ve iki haftalik farklardan bahsetmedikleri surece lutfen uzmeyin guzel caninizi. bana da guvenin boyle seyleri cok arastiririm. her duyduguma inanmam bu kadar ayrintili yasamasam kimseyi gereksiz yere uzmemek veya umutlandirmamak icin yazmazdim. bana bir dua edin edin ne olur 22 ay sonra hamile kalmistim, saglikli bir bebege daha kisa surede kavusmam icin duanizi rica ediyorum. Allah tum hamileleri korusun, isteyen herkese saglikli bebekleri tez zamanda nasip etsin Insallah, amin.