ay cok sevindim umarım oyledir...icime su serptiniz.. cunku ben su anda kac haftalık oldugumu tam bilemiyorum hangi haftayi takip edecegmi sasirdim sevinsem mi... bana gore 8.ci hafta dolacak doktorlara gore biraz daha fazla..umarım hiçbir sorun cikmaz endiseleniyorum.. ne olur benim icin dua edin..yerimsenibenbenim kızımda sat a göre büyük çıkardı ama doktorumda hep bebeğin
haftasına göre daha kilolu yada uzun olacağına yorardı ki ölede oldu
53 cm 3.750 gr olarak doğdu bence endişelencek bişey değildir
ay cok sevindim umarım oyledir...icime su serptiniz.. cunku ben su anda kac haftalık oldugumu tam bilemiyorum hangi haftayi takip edecegmi sasirdim sevinsem mi... bana gore 8.ci hafta dolacak doktorlara gore biraz daha fazla..umarım hiçbir sorun cikmaz endiseleniyorum.. ne olur benim icin dua edin..yerimseniben
canım aklıma gelmişken bişey daha söliyim
benim kızımdan önce 2 aylık bi bebeğim düşmüştü
ilk gebeliğimdi ve öğrenir öğrenmez doktora gitmiştim
bebek sata göre küçük gözüküyordu doktorda yumurtlama döneminin
dışında hamile kalmış olabilirsin eğer öyleyse bebek gelişemez ve düşer demişti
2 aylık bebeğim bu şekilde düştü sana söylemek istediğim şu sorun olssa gelişemezdi
ya benim kızım gibi biraz toplu olur yada hesaplamada bi yanlışlık vardır fazla moralini bozma
hoşgeldin aramıza...:) ben 27 mayıs SAT ile 8+2 günlük'üm şu an senin daha fazla olman gerek bence?? 9+1 olman gerekmezmi?? Ay şu hafta işine bir türlü akıl erdiremedim ya..:)):CüvCüv:herkese merhaba aranıza yeni katıldım 8+3 günlük hamileyim ama bana dr hiç hesap yapmadı son sat dedi 19 mayıs dedim o kadar.küçük buyük yada normal demedi benim dr.sizin yaşışmaları okuyunca bende tereddüte düştüm.
insan böyle hissediyor.. ben de ilk doktor randevumdan beri hersey normal mi, normal bebek mi demeden durramadım doktorlara... hemen gitmek istiyroum ya.. işyerinde de duramıorum artık fenalık geldi.. pis bi ortam sevmiyorum.. keşke kendi işim olsaydı..escos bende yarın gidicem doktora 6 haftalık oluyoruz
inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
bende durduk yerde endişe ediyorum ya olumsuz bişey varsa diye
Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın
gülencim gittiniz mi doktora benimkini boyuna erteliyorlar hala gidemedim sordun mu senin doktor ne dedi?? Periwinkle siz de ne var ne yok?? :) inşallah herşey yolundadır.. cevaplarınızı dört gözle bekliyoruz...Canım bak ben 17 Temmuz'da gittim tüp bebek yaptırdım kliniğe onla önce gebelik haftasını ölçüp sonra bas popo mesafesi aliyolar o zaman 7.0gunluktum crl 9mm idi
22temmuzda başka bı Dr gaz sancisinddan gittim bas popoya göre gebelik haftam 8+1 çıktı
halbuki 7+5 gunluktum oda oynama olabilir dedi ben 28 Temmuz'da öteki defa randvum var ona sorucam bu durumu
buarada 22 Temmuz'da crl 17.80mm olmuştu ins bebeğim sagliklidir son sat 29 Mayıs benimde