How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

sat tarihim 25 ağustos hala adet olmadım test negatif diyor :(( lütfen yorum yazın

• Konu Sahibi Konu Sahibi diar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
30 ağustostan beri ovulasyon testi kullanıyorum negatif olmasına rağmen korunmadan gün aşırı ilişkiye girdik.Ovulasyonda pozitifi ancak 28 eylülde 30 eylülde 4 ekimde gördüm o günlerde ilişkiye de girdim şimdi gebelik testi negatif çıktı. Geç yumurtladığım için daha gebelik testinde çıkmaz mı? kasıklaımda sancı da var iki gündür çok merak ediyorum lütfen yorum yazın

canım yumurtlama tarihin geç bir tarihse eğer daha yeni yerleşmeye çalıştığı için beta HCG henüz çok azdır yada daha salgılanmaya başlamamıştır.ama kanda hemen belli olur pazartesi sağlık ocağına git.önce idrarda bakıyorlar zaten çizgi belli belirsiz çıkarsa kan testi yapıyorlar.yalnız sabah kalkar kalkmaz ve aç karnına git.kanı açken alıyorlar bide bete HCG sabah çok yüksek oluyo.benim de üşütmekten beter bir kasık ağrısı şüphelenmeme sebep olmuştu.adetimden 3 gün önce inanılmaz bir ağrı başladı.hissettiğim hiçbir adet sancısına benzemiyordu.meğer kazı çalışmasıymış :D şimdi 7. haftamızdayız. umarım senin de bebişin ordadır.:49:

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Hafif hafif sncı var dün çok şiddetli oldu. TEsti bu sabah uyanınca yaptım silik değil hiç çıkmadı tek çizgi. Ama en erken yumurtlamam 28 eylüldü inşallah dediğiniz gibi idrar için erken olduğundan çıkmamıştır. Ama her an adet olcakmışım gibi de aklıma gelmiyor değil. Hayırlısı baklım

bende 3 ekimde adet olmam gerekiyor ama hala olmadım test yaptım negatıf :( tum belirtilerim var baş dönmesı surekılı uyku hali göğüslerde dolgunluk ama 2 kere yaptım test tek çizgi sinir oldum...

bende 3 ekimde adet olmam gerekiyor ama hala olmadım test yaptım negatıf :( tum belirtilerim var baş dönmesı surekılı uyku hali göğüslerde dolgunluk ama 2 kere yaptım test tek çizgi sinir oldum...

canim bide kan testi yaptir ,ondada cikmazsa bi doktora git ,belki kist falan olusmustur,o yüzden adetin gecikiyodur.bu aralar bu sorunlarla cok karsilasiyoruz cünkü....

30 ağustostan beri ovulasyon testi kullanıyorum negatif olmasına rağmen korunmadan gün aşırı ilişkiye girdik.Ovulasyonda pozitifi ancak 28 eylülde 30 eylülde 4 ekimde gördüm o günlerde ilişkiye de girdim şimdi gebelik testi negatif çıktı. Geç yumurtladığım için daha gebelik testinde çıkmaz mı? kasıklaımda sancı da var iki gündür çok merak ediyorum lütfen yorum yazın

cok gec yumurtlama olmus gibi görünüyo.biraz daha bekle bu seferde cikmazsa sende bi doktora gözük....

Son düzenleme:
canım benım adetım gecelı bugun 8 gun oldu..
benımde testlerım hep negatıf.. doktora gıttım kıst olusmus ama onemlı degıl fılan dedı.
bana hıc ınandırıcı gelmedı ama.. bende butun gebelık belırtılerını yasıyorum :) beklemedeyım..
sennde hakkında hayrlısı olsun.. ben bu sıtede bı bayann yazısını okudum :) soyle anlatıyordu..
adetı 3 gun gecmıs test yaptırmıs negatıf .. 7 gun gecmıs yıne negatf.. doktor adet sokturucu vermıs kullanmamıs. 25 gun gecmıs adet olmamıs son bı test yaptıraym demıs pozıtıf :))) hatta dogurmus bıle..
bu yazısı bana umut olmustu :))))

canım benım adetım gecelı bugun 8 gun oldu..
benımde testlerım hep negatıf.. doktora gıttım kıst olusmus ama onemlı degıl fılan dedı.
bana hıc ınandırıcı gelmedı ama.. bende butun gebelık belırtılerını kullanmamış ne güzelyasıyorum :) beklemedeyım..
sennde hakkında hayrlısı olsun.. ben bu sıtede bı bayann yazısını okudum :) soyle anlatıyordu..
adetı 3 gun gecmıs test yaptırmıs negatıf .. 7 gun gecmıs yıne negatf.. doktor adet sokturucu vermıs kullanmamıs. 25 gun gecmıs adet olmamıs son bı test yaptıraym demıs pozıtıf :))) hatta dogurmus bıle..
bu yazısı bana umut olmustu :))))

iyi ki ilaçları kullanmamış ne güzel. Belirti yok gibi uyku hali göğüslerde şişkinlik.... Sadece kasıklarımda arasıra çok sancıyan ağrı var. Adet ağrıma benzemiyor gibi. Hayırlısı bakalım beklemedeyim. Ne çok umutluyum ne umutsuz. Adet olma ihtimalime karşı ped çantamda duruyor bu da hayal kırıklığını önlememe yardımcı oluyr.

iyi ki ilaçları kullanmamış ne güzel. Belirti yok gibi uyku hali göğüslerde şişkinlik.... Sadece kasıklarımda arasıra çok sancıyan ağrı var. Adet ağrıma benzemiyor gibi. Hayırlısı bakalım beklemedeyim. Ne çok umutluyum ne umutsuz. Adet olma ihtimalime karşı ped çantamda duruyor bu da hayal kırıklığını önlememe yardımcı oluyr.

hala adet olmadım ama yumurtalıklarım üşütmüş gibi ağrıyor. Başka bir belirti yok.Galiba hamile değilim :(

hala adet olmadım test yapmaya birkaçgün ara vermiştim yrn sabah yapacam yine Ama iki gündür sütlükahverengi akıntı başladı hiç böyle renk akıntım olmazdı bu adet mi gebeilik mi belirtisi acaba

hala adet olmadım test yapmaya birkaçgün ara vermiştim yrn sabah yapacam yine Ama iki gündür sütlükahverengi akıntı başladı hiç böyle renk akıntım olmazdı bu adet mi gebeilik mi belirtisi acaba

idrar teste çok net bir tahlil olmuyomus. benmde nefatif çıktıydı.. kan tahlili ona bakaraktandaha güvnlir oluyomus diyorlar .

Back