bide bi ricam daha var evli mutlu...dan :) hamile kaldin diye sakin bizi unutma..olurmu mesela ne zaman doktora gitcen ve gittiginde bebegin icin kac haftalik dicekler bunun takibini yapmak istiyorum
kaç gün oldu peki?
benimde satım nisan 25nisan benide ekleyin kızlarr listenize
Çok şükür ben dün aldım haberimi SAT 3 Nisan. 2.bebeğimize karar verdikten sonra her ay paylaşımlarınızı okudum kafamdaki sorulara sayenizde cevaplar buldum burada. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..
Yaniiiii hamileyimyaniiiiiii???????
Yaniiiii hamilerimoğlumun çok istediği kardeşi yolda
Çok tşk ederim canım darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına.ALlahıma şükürler olsun, darısı başımıza inşallah çok sevindim senn adınatez lokmalar dökülsünnn :118::119:
Canım çok klasik olacak ama her ay bu kez kesin hamileyim dedim olmadı, bu ay hiç umudum yoktu hiç beklemiyorduk oldu. Kafaya takmamalıymışız. Bir de ben 1 hafta önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tesbih duası yaptım duymuşsunuzdur belki 99 boncuğa herkes 1 kere 3ihlas 1elham okuyor.tamamlayıp dileğimi diledim. Ve dileğim oldu beklemediğim anda.
canım arkadasım cümlemiz hakkında İNSALLAH hayırlısı olur...İNSALLAH allahım seninde melegini tez zamanda gönderir...ben sunu dicekdim simdi ben eylülde evlendim...dügünden 2 hafta sonra esimden isten dolayı ayrılmak zorunda kaldık aralıkda tekrar bulusduk esimin yasadıgı yere yerlesdim 14 aralıkda yerlesdim adetliydim adet bitti 18 aralıkda ilk beraberligimiz oldu ve bebekde tutmus....neyse dicegim suki bende o sıralar bi ishal bi kabızlık karnımda sislik felan vardı kendimi iyi hissetmiyordum ama istahımda kesilmisdi bende dedimki sehir degistirdigimden hatta ve hatta ülke degistirdigimden öyle olmusdur dedim gebelik aklıma gelmemisdi o kadar cabuk tutcagını düsünemedim...simdi tekrar öyle oldum afedersiniz arkadaslar bunu böyle acık yazdıgım icin ama suan ishalım yine bi kabuz oldum ardından ishal oldum ve karnım sis gaz var karnımda...ama istahım kapanmadı aksine cok istahlıyım ama folık asit demir hapı alıyorum duyduma göre bunlar istah acarmıs dogrumu?? bu kezde gebelige yormak istemiyorum kendimi kandırmak istemiyorum aceba ilacların yan etkisimi??? coraspirinde alıyorum bunlar yan etki olabilir degilmi???[/QU
ilk hamileliğin gibi olmuş baksana belki yine hamilesindir. demir ve folik asit evet iştah açıyor ama ishal değil kabızlık yapıyor demir . hakkında hayırlısı bir test yapmalısın zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?