Benim ilk hcg degerim 382 2 gün sonra tekrar istedi doktor 827 ama hala keseyi göremedikÇarşamba tekrar gidicem günlerde geçmiyor
bu topiği ne umutlarla açmıştımbiricik oğluma kardeş istiyordum..ama kısmet değilmiş..artık mayısta ne diyelim..adetim yaklaştı,ne kanda ne idrarda çıkmadı..inşallah size uğurlu gelir bu topik..Rabbim herkese eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin inşallah..
Ayy adet olmamisim henuz cok sevindim. ama karnimdan sesler geliyo yaklasti galiba kasiklarim da agriyo
bu topiği ne umutlarla açmıştımbiricik oğluma kardeş istiyordum..ama kısmet değilmiş..artık mayısta ne diyelim..adetim yaklaştı,ne kanda ne idrarda çıkmadı..inşallah size uğurlu gelir bu topik..Rabbim herkese eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin inşallah..
gelmesin o kırmızılar, gelmesinnn =))
Gelicek gibi malesef cünkü adet agrilarim basladi
Ben hala adet olmadiiiimmmm :) sizce yarin test yapmali miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim test icin
benim BAT 9 mayıs, yani perşembe günü. bugün dayanamayıp bir gebelik testi aldım, az önce denedim ama negatif çıktı. az da olsa bir silik çizgi çıkar diye umuyordum, ama beklenen ikinci çizginin yerinde yeller esiyor... =((((
3 gün daha kaldı, kırmızılar gelmez inşallahhh..
ama bu ay sanırım pek ümit yok bnm için =((
hayırlısı olsun canım, inşallah en doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip edecek yarabbim bizlere. herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyor.
ama daha adetin başlamamış. ne olur ne olmaz diyelim =)
benim de 3-4 günüm kaldı. ama pek ümitli değilim gibi. kısmet artık.
inşallah adetin gelmez canım. önce bir idrar testi yap istersen canım, sonra da kan tahlili yaptır.
benim BAT 9 mayıs, yani perşembe günü. bugün dayanamayıp bir gebelik testi aldım, az önce denedim ama negatif çıktı. az da olsa bir silik çizgi çıkar diye umuyordum, ama beklenen ikinci çizginin yerinde yeller esiyor... =((((
3 gün daha kaldı, kırmızılar gelmez inşallahhh..
ama bu ay sanırım pek ümit yok bnm için =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?