Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

Arkadaslar azönce kan sonuclarimi Aldim hamilelik yok dedi bogazim dügümlendi aglamaya bile dermanim kalmamis artik artik cocuk istemiyorum istiyincede bi karini göremedik ve cocuk olsun diye kilimi kipirdatmicam neolcaksa olsun yeter üzül üzül olmiyinca olmuyo iste .... Kustte var adette olamiyorum hala

cnm, "üzülme" demeye dilim varmıyor.. ne zor şey hayal kırıklığı.. başka başlıklarda gezindim de sabah, güzel birkaç gebelik hikayesi okudum, iyi geldi bana.. Özetle: Artık her ay ümitlenip hayal kurmaktan, heveslenip heyecanlanmaktan, her ay hayallerinin yıkılışını bir çizgiye bakarak gözyaşlarıyla izlemekten yorulmuş, etrafından yeni gebelik haberleri alınca sevinemez olmuş, bebek görmeye tahammül edemez olmuş, tanıdıkların konuyla ilgili sorularından yılmış, orda burda duyduklar "stres yapma, kafana takma, bunu düşünme, zamana bırak " gibi öğütlerden de gına gelmiş, kısacası artık canına tak demiş birkaç kişinin öyküsü.. biri ümitsizlik içinde vazgeçtiği bir zaman ev taşıdığı ay ve üstelik özel çalışma yapmadan, bir diğeri kendini toparlamak için eşiyle yaptığı kısa bir tatil dönüşü.. üstelik tatil dönüşünde aşılama yapmaya karar vermişler ama gerek kalmamış anlayacağın.. ve şimdi kendileri, o bir zaman bıktıkları öğüdü vermişler hikayelerinin sonunda kafanızı dağıtın, uzaklaşmaya çalışın. belki doğrusu bu.

Hepinizin Kandili mübarek olsun arkadaşlar....Rabbim bugünün hürmetine tüm dualarınızı kabul etsin inşallah....amin....

DİLEK her şeyde bir hayır vardır üzülme canım olucak ama zamanı var sabır sadece Allahım bizi sınıyo canım sabrımızı sınıyo sakın isyan etme...

folikasitkacım nasılsın? döndün mü buralara? güzelmiş hikayeler gerçekten.

folikasitkacım nasılsın? döndün mü buralara? güzelmiş hikayeler gerçekten.

döndüm entel pisiciğim döndüm, dönüşüm muhteşem olmadı ama hayat devam ediyor.. bu sabah böyle düşük ateşle uyandım ve yataktan kalkınca da acı gerçekle yüzleştim banyoda sabah ve öğle saatlerinde daha kötü hissediyordum ama şimdi neredeyse iyiyim 2 ay sonra Allh izin verirse Türkiye'ye geldiğimizde aşılama yaptırmaya karar verdik eşimle. Buna sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Yani o tarihe kadar bir ümidimizin olmayışı, bu durumu kabullenişimiz trajik öte yandan bu süre zarfında bişey olmasa bile 2 ay sonrası için bir ümit ışığı var bizim için, ona tutunuyoruz işte bu arada reglimin 5.günü soğan kürüne başlarım 2. kez. sen nasılsın? neler oldu ben yokken

ya aslinda sogan kuru bende istiyorum adet bitincemi illa yapmak gerek yoksa 5. gunu mu baslasak iyi... bi sorumdaha var nolur bilen yardim etsin simdi ben adet olamadim ya kandada baktirdim gebelik yokmus ya adet ne zaman olcagimida bilemiyorum simdi baslasam adet olunca biraksammi naapsam??

canım hayır 5. gün olması şart değil, reglin bittikten birkaç gün sonra başlamak gerek sadece. Reglin 3 gün sürüyorsa beşinci gün, ya da 5 gün sürüyorsa yedinci gün başlayabilirsin küre. ama ben biraz aceleci davranıp reglimin son günü başladım geçen ay (beşinci gün yani) ve bu ay da aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. çünkü kürün yumurtlama günüme denk gelmesini istemiyorum. senin durumuna gelince adet düzensizliği olan kişilerin beklemesine gerek olmadığını söylüyor İ.Saraçoğlu. Yani dilersen hemen başlayabilirsin cnm sen. 15 gün yapacaksın ve bu süre içinde regl olursan da kürü bırakmayacak, 15e tamamlayıncaya kadar dvm edeceksin.

yapilisini okudumda simdi yaziyoki 2 bardak suya bi sogani kaynasiyoz gunde 2 kez iciyoz ama aksam iceceginide taze hazirlamalisin diyo ben anlamadim. sabah 2 s bardagi suya kaynatip bi bardagini icince kalani cöppemi atcaz. o zaman ya da yarim sogani bi bardakta taze kaynatip ayni gun aksamada yarisinimi yapsakk

yok bebeğim 1 buçuk bardak iyi su, kaynamaya başlayınca orta boy yemeklik soğanı dörde bölüp atıyosun. üstü kapalı halde 5 dak. kaynayınca altını kapatıyosun. 10-15 dak. üstü kapalı vaziyette demini alıyor ve soğanını süzüp suyunu içilebilir sıcaklıktayken içiyorsun yudum yudum. zaten o kaynayınca birazcığı buharlaştığı için çok fazla su artıp ziyan olmuyor öyle. akşam da aynı şekilde yenisini hazırlıyorsun. her gün mümkünse aynı saatlerde yaparsan iyi olur. soğanı çöpe atmak istemezsen yemeğe çorbaya falan öyle aromasını versin diye atabilirsin ya da çok dağılmadıysa doğrayarak da kullanabilirsin. ama ben atıyordum malesef

benide ekleyin lutfen sat 27 nihsan biraz gec oldu ama katilmak isterim ilk cocuk biryildi olmuyor((((( bu ay umudum az ama bekliyim belki ugur gelir ))))

sagol canim hosbulduk canim ya adim heryerde bilmiyorumki hangi sayfaya giryimki orda bir ugur yakalayip hamile haberi yazayim hic birine yazamadim ins bura yazarim :119:

оомин милая мая inşallah cnm, müjdeli haberleri paylaşmayı nasip etsin cümlemize Allah!..

Canim arkadaslarim kandiliniz mubarek olsun. Mevlam hepimize saglikli evlatlar nasip etsinnnnn....

оомин милая мая inşallah cnm, müjdeli haberleri paylaşmayı nasip etsin cümlemize Allah!..

о радная ты понимайеш порусски, amin canim insallah nerde o gunler

о радная ты понимайеш порусски, amin canim insallah nerde o gunler

да конечно, я живу в кыргызстане сегодния у нас мусульманский праздник жаным молись

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz canım? Eşinin işi dolayısıyla mı? Allah kararınızı hayırlı kılsın. Bu gece Hz Amine'nin peygamber efendimize hamile kaldığını anladığı geceymiş. Bu gecenin yüzü suyu rahmetine Allah dualarımızı kabul eylesin.

eski bir sovyet ülkesi diyelim. eşim iş için burdaydı ben eğitim için, yazın da güçlerimizi birleştirdik işte hala da burdayız bakalım. ben bu sabah regl oldum ya malesef, namazımı kılamadım ama sizler dualarınızdan eksik etmeyin nolur beni bu mübarek gecede.. Allah gönlünüze göre versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…