- 25 Nisan 2024
- 758
- 142
- 18
- 24
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Evet o bebek olayları çok kötüydü insan korkuyor özel hastanedenGüzelmiş canım burdada hayat hastanesi var güzel doktorlar var ama bu hastane bebek olaylari çıkmıştı ya içinde bu hastanede olduğunu söylüyorlar ondan suphedeyim
Aynen kuzum orayı destekliyor gibi oluyorum o yüzden gitmicem burda bir klinik var ona giderimEvet o bebek olayları çok kötüydü insan korkuyor özel hastaneden
Hayırlısı olsun inşallahAynen kuzum orayı destekliyor gibi oluyorum o yüzden gitmicem burda bir klinik var ona giderim
İnşallah canım bugün acayip basın döndü bayilcakgim nerdeyse yaHayırlısı olsun inşallah
İnşallah hamilesindirrrİnşallah canım bugün acayip basın döndü bayilcakgim nerdeyse ya
Bilmiyorum canım elimde erken gebelik testi vardı yaptım birşey cikmadiİnşallah hamilesindirrr
Bekle biraz daha geç yumurtlama olmuşturBilmiyorum canım elimde erken gebelik testi vardı yaptım birşey cikmadi
Kuzum şöyle soyleyim yaptım ama beyaz çizgi çıktıBekle biraz daha geç yumurtlama olmuştur
Hmm umut yok mu diyorsun yaniKuzum şöyle soyleyim yaptım ama beyaz çizgi çıktı
Aynısı bende canım26 ocakta başladı benim 5 gün kaldı kasık bel ağrısı mide yanması sıcak basması oluyor merakla bekliyorum
Senin kaç gün varAynısı bende canım
7 gün var canımSenin kaç gün var
Ben biraz önce ilk kez çok uzaktaki ve bayadır kullanmadığım oda parfümünün kokusunu aldım daha çok umutlandım7 gün var canım
Daha 8 gün vD beklicemHmm umut yok mu diyorsun yani
Çokmuş daha ya ben en erken 3 gün önce test yapıyorum sizin varsa bile daha yeni tutunmaya çalışıyordur çıkması imkansızDaha 8 gün vD beklicem
Kuzum oturdum agliyorjm şuan Allah'a tabi isyan etmek istemiyorum ama hiç hak etmeyen insanlar anne baba oluyor benimkide sinidlendir yarin beni Dr a goturcekmiş o bile bana destek olmak yerine sinirepniyorÇokmuş daha ya ben en erken 3 gün önce test yapıyorum sizin varsa bile daha yeni tutunmaya çalışıyordur çıkması imkansız
Ağlanacak bir durum yok ki istediğin kadar ağla saçının bir telini yaratmaya gücümüz yok Allah nasip ederse olur 10 yıl 20 yıl bekleyenler var dua edelim ki bizi bekletmesin kucağımıza doldursunKuzum oturdum agliyorjm şuan Allah'a tabi isyan etmek istemiyorum ama hiç hak etmeyen insanlar anne baba oluyor benimkide sinidlendir yarin beni Dr a goturcekmiş o bile bana destek olmak yerine sinirepniyor
Artık gerçekten bebek için heves etmicem canım ne zaman isterse o zaman ilişkiye giricem bebek tutzun diye girmicem ilişkiye keyfim için giricem ister tutsun ister tutmasin veren rabbim her türlü verir güçlü olucam ağlamak yok pes etmicemAğlanacak bir durum yok ki istediğin kadar ağla saçının bir telini yaratmaya gücümüz yok Allah nasip ederse olur 10 yıl 20 yıl bekleyenler var dua edelim ki bizi bekletmesin kucağımıza doldursun
Aynen öyle güçlü olmalısın stres yapma stres olumsuz etkiler zatenArtık gerçekten bebek için heves etmicem canım ne zaman isterse o zaman ilişkiye giricem bebek tutzun diye girmicem ilişkiye keyfim için giricem ister tutsun ister tutmasin veren rabbim her türlü verir güçlü olucam ağlamak yok pes etmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?