Sat 23 24 25 26 olanlar gelin birlikte değerlendirelim

Çokmuş daha ya ben en erken 3 gün önce test yapıyorum sizin varsa bile daha yeni tutunmaya çalışıyordur çıkması imkansız
Kuzum oturdum agliyorjm şuan Allah'a tabi isyan etmek istemiyorum ama hiç hak etmeyen insanlar anne baba oluyor benimkide sinidlendir yarin beni Dr a goturcekmiş o bile bana destek olmak yerine sinirepniyor

Kuzum oturdum agliyorjm şuan Allah'a tabi isyan etmek istemiyorum ama hiç hak etmeyen insanlar anne baba oluyor benimkide sinidlendir yarin beni Dr a goturcekmiş o bile bana destek olmak yerine sinirepniyor
Ağlanacak bir durum yok ki istediğin kadar ağla saçının bir telini yaratmaya gücümüz yok Allah nasip ederse olur 10 yıl 20 yıl bekleyenler var dua edelim ki bizi bekletmesin kucağımıza doldursun

Ağlanacak bir durum yok ki istediğin kadar ağla saçının bir telini yaratmaya gücümüz yok Allah nasip ederse olur 10 yıl 20 yıl bekleyenler var dua edelim ki bizi bekletmesin kucağımıza doldursun
Artık gerçekten bebek için heves etmicem canım ne zaman isterse o zaman ilişkiye giricem bebek tutzun diye girmicem ilişkiye keyfim için giricem ister tutsun ister tutmasin veren rabbim her türlü verir güçlü olucam ağlamak yok pes etmicem

Aynen öyle güçlü olmalısın stres yapma stres olumsuz etkiler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…