Sat 23 24 25 26 olanlar gelin birlikte değerlendirelim

Hayalperestkizx

Kader gayrete aşıktır 🌿
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
539
104
18
Selam kizceler hadi bakalım hepimizin az kaldı kimlerde ne belirtiler var ogreneler oldu mu gebeligini yada bekleyiş içinde olanlar

26 ocakta başladı benim 5 gün kaldı kasık bel ağrısı mide yanması sıcak basması oluyor merakla bekliyorum
Benimde 26 ocak başladı adete dair herşey var sadece önceki adetim yakın zamanı sol kasığımda ağrı olmazdı şimdi sol kasığımda ağrı oluyor bilemedim birde baş agrisida var tabi bilemedim benimde 9 gün var ama 19 şubat olmam lazım dün kaswt test yaptım çıkmadı daha erken mi yaptım ne

Erken olabilir kaset testler çok hassas değil adet olmadıkça umut vardır canım benim 22 şubat adet tarihim bekliyorum

Var canım sanki gazım varmış gibi kıpır kıpır kasıklarım ben umutluyum bu Sefer ilk defa femara kullandım 3 yumurta gelişti
İyi maşallah canım inşallah hadi bakalım yaa benimde karnımın alt yerinde şişlik var ama her ay adet olacağım yakın o şişlik olur ondan pek umdum yok gibi bakalım

Adetle hamilelik aynı belirti diyorlar sen umudunu kaybetme
Of inşallah güzelim ya aman ne bileyim bide belimdede ağrı var git gide adet belirtleri başladı hakkımızda hayırlısı olsun ama ramazan bitince Dr gidicem ya bu böyle olmaz belki esimdede bir sorun vardır bilemeyiz erkenden tedavi olalım bu zamana kadar gitmedigime çok pişmanım herkes bana erken diyip diyip durdu

Kaç yıllık evlisin

Dene bakalım devlette 1 yıldan önce ilgileniyorlar yaşın ileri değilse yinede bir hormon falan baktırabilirsin eşine baktır
Yaşım 22 daha gencim ama devlet Hastanesi'ne gitmek için iyi bir Dr lazım cunki hiç ilgi yok oturup konusmuyorlar bile adam akıllı tabiki eşimede baktircam sperm testi isticem aslında sağlık ocağında Dr gittim istersen bir hormon testi alayım dedi altı birşey cikmadi

Üniversite hastanesini tavsiye ederim biraz bekliyorsunuz ama güzel ilgileniyorlar ben memnun kaldın 2 ayda rahim filmi istediler çekildi 3. Ayda aşılama yapalım dediler de bende 3 yumurta gelişti fazla diye galiba bu ay kendin dene dediler olmazsa martta aşılama yapacağız

22 yaşındasın devlette 1 buçuk sene olmadan gelme derler boşuna gitme ben geçtim o yollardan

Üniversite hastanesi nerde kuzum bende Kayseri'ye gitmek istuyorum orada çok güzel doktorlar var

Her şehrin üniversite hastanesi var onayına araştırabiyirsin profesör doktorların asistanları var doktorlarla konuşup ona göre ilerliyorlar
Güzelmiş canım burdada hayat hastanesi var güzel doktorlar var ama bu hastane bebek olaylari çıkmıştı ya içinde bu hastanede olduğunu söylüyorlar ondan suphedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…