Hadi bakalım hayırlısı olsun inşAllah güzel haberlerle gelirsinBen adetimin geçmesini bekleyecegim zaten yarın köye eşimin ailesinin yanına gider 2 gü kalırız orada baya kafan dağılır geldiğim zman eğer olmazsam yaparım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşAllah güzel haberlerle gelirsinBen adetimin geçmesini bekleyecegim zaten yarın köye eşimin ailesinin yanına gider 2 gü kalırız orada baya kafan dağılır geldiğim zman eğer olmazsam yaparım.
Amin hayırlı sağlıklı vakit ne zamansa o olsun.Hadi bakalım hayırlısı olsun inşAllah güzel haberlerle gelirsin
Hahah kıyamam benimki unutmuş erkenden uyuyası geldi ama diyo yalancı pozitif yaşadık bi kere sonra adet olup üzülürsün az daha bekle diyo bakalım yaa keşke alsaydı sabah yapardım neyse artık salı kan vercemmPazartesi günü test alcam eşim evde yokken yoksa kızıyor dkdjdj
Yaa her yerim ağrıyor sanki üstümden tır geçtiÇiçeğim ben de öyle inan zor bela yemek yaptım eşim yardım etti sağolsun nefes alamıyorum belim ağırdı yemek yaparken ama test almamış unutmuş şimdi al dicem sonra adet olursam trip çekmek istemiyorum hahah
Ebrarcım ikimizde hamile olmalıyız bu belirtilerlee aynı durumdayım arasa sol kasığım batıyor ama sanki düğün alayım yola vurmuş gibiyim ayağa kalkınca bitkin düşüyorum resmennYaa her yerim ağrıyor sanki üstümden tır geçti
İnan bugün sadece yemek yapmak için kalktım full yattım yattığım terden ayaklarım sızlıyor ama adada ateşim çıkıyo üşüme olmuyo yanıyo yüzüm ayaklarım resmen çorabı yakmışım sıcaklığını hissettim çıkardım bi ara midem ekşiyo bi de arada adet olcam oldum sanıyorumYaa her yerim ağrıyor sanki üstümden tır geçti
Hadi hayırlısı inşallah canım benim hayırlı haberlerini bekliycezHahah kıyamam benimki unutmuş erkenden uyuyası geldi ama diyo yalancı pozitif yaşadık bi kere sonra adet olup üzülürsün az daha bekle diyo bakalım yaa keşke alsaydı sabah yapardım neyse artık salı kan vercemm
Canım valla bazen aha adet oldum diyorum bazen de gebe miyim bilemiyorum beklicez salı kan veririm artık çarşamba netleşir ya da çarşambaya kadar netleşir hepimiz alalım güzel haberHadi hayırlısı inşallah canım benim hayırlı haberlerini bekliycez![]()
Aynwn bende öyleyim benimde sağ kasığımda sizlamalar oluyor arada bide belime bı ağrı girip çıkıyor göğüslerimde sertleşmiş her tarafı ağrıyorEbrarcım ikimizde hamile olmalıyız bu belirtilerlee aynı durumdayım arasa sol kasığım batıyor ama sanki düğün alayım yola vurmuş gibiyim ayağa kalkınca bitkin düşüyorum resmenn
İnşAllah ya, bende hep o ikilemdeyim şuan bile her an regl olacakmış gibi hissediyorumCanım valla bazen aha adet oldum diyorum bazen de gebe miyim bilemiyorum beklicez salı kan veririm artık çarşamba netleşir ya da çarşambaya kadar netleşir hepimiz alalım güzel haber![]()
Göğüslerim aynı benim değişiklik yok ama kasıklarım ve kendim iyi değilim arada ateşim artıyo ya ben soğuk aldım ya hamileyimAynwn bende öyleyim benimde sağ kasığımda sizlamalar oluyor arada bide belime bı ağrı girip çıkıyor göğüslerimde sertleşmiş her tarafı ağrıyor
Aynen ne olacaksa olsun artık diyorum yaaİnşAllah ya, bende hep o ikilemdeyim şuan bile her an regl olacakmış gibi hissediyorum
İnşallah hamilesindirGöğüslerim aynı benim değişiklik yok ama kasıklarım ve kendim iyi değilim arada ateşim artıyo ya ben soğuk aldım ya hamileyim
Ne zormuş beklemekGöğüslerim aynı benim değişiklik yok ama kasıklarım ve kendim iyi değilim arada ateşim artıyo ya ben soğuk aldım ya hamileyim
İnşAllah isteyen herkes hakkını verebilecek herkes hamile kalırrrİnşallah hamilesindir
Olabilir kuzu beklicez bakalım neymişNe zormuş beklemekbaşında bu kadar ağrı çekmek normal mi acaba yaa gerçekten bende Bi iş yapamaz oldum belim her tarafım ağrıyor
Aynen öyle nasibi ne zaman ise o zaman gelecek elbetteAdet olursam da üzülmek yok yeni bi ay başladı deyip umutla devam etcem
Kesinlikle yarın tekim eşim nöbette rahatlamak için elimden geleni yapcam kafa dinlicem biraz bakalımAynen öyle nasibi ne zaman ise o zaman gelecek elbette