• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Pazartesi günü test alcam eşim evde yokken yoksa kızıyor dkdjdj
Hahah kıyamam benimki unutmuş erkenden uyuyası geldi ama diyo yalancı pozitif yaşadık bi kere sonra adet olup üzülürsün az daha bekle diyo bakalım yaa keşke alsaydı sabah yapardım neyse artık salı kan vercemm

Çiçeğim ben de öyle inan zor bela yemek yaptım eşim yardım etti sağolsun nefes alamıyorum belim ağırdı yemek yaparken ama test almamış unutmuş şimdi al dicem sonra adet olursam trip çekmek istemiyorum hahah
Yaa her yerim ağrıyor sanki üstümden tır geçti

Yaa her yerim ağrıyor sanki üstümden tır geçti
İnan bugün sadece yemek yapmak için kalktım full yattım yattığım terden ayaklarım sızlıyor ama adada ateşim çıkıyo üşüme olmuyo yanıyo yüzüm ayaklarım resmen çorabı yakmışım sıcaklığını hissettim çıkardım bi ara midem ekşiyo bi de arada adet olcam oldum sanıyorum

Hahah kıyamam benimki unutmuş erkenden uyuyası geldi ama diyo yalancı pozitif yaşadık bi kere sonra adet olup üzülürsün az daha bekle diyo bakalım yaa keşke alsaydı sabah yapardım neyse artık salı kan vercemm
Hadi hayırlısı inşallah canım benim hayırlı haberlerini bekliycez🥰🥹🤲

Ebrarcım ikimizde hamile olmalıyız bu belirtilerlee aynı durumdayım arasa sol kasığım batıyor ama sanki düğün alayım yola vurmuş gibiyim ayağa kalkınca bitkin düşüyorum resmenn
Aynwn bende öyleyim benimde sağ kasığımda sizlamalar oluyor arada bide belime bı ağrı girip çıkıyor göğüslerimde sertleşmiş her tarafı ağrıyor

Canım valla bazen aha adet oldum diyorum bazen de gebe miyim bilemiyorum beklicez salı kan veririm artık çarşamba netleşir ya da çarşambaya kadar netleşir hepimiz alalım güzel haber 😇😇
İnşAllah ya, bende hep o ikilemdeyim şuan bile her an regl olacakmış gibi hissediyorum

Aynwn bende öyleyim benimde sağ kasığımda sizlamalar oluyor arada bide belime bı ağrı girip çıkıyor göğüslerimde sertleşmiş her tarafı ağrıyor
Göğüslerim aynı benim değişiklik yok ama kasıklarım ve kendim iyi değilim arada ateşim artıyo ya ben soğuk aldım ya hamileyim

Göğüslerim aynı benim değişiklik yok ama kasıklarım ve kendim iyi değilim arada ateşim artıyo ya ben soğuk aldım ya hamileyim
Ne zormuş beklemek :( başında bu kadar ağrı çekmek normal mi acaba yaa gerçekten bende Bi iş yapamaz oldum belim her tarafım ağrıyor

Back
X