- 18 Nisan 2025
- 208
- 140
- 18
- 24
Kötü düsünme adet sancinmi var yoksaOyy ben de full adet olcam hissi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü düsünme adet sancinmi var yoksaOyy ben de full adet olcam hissi var
Yok kız ne olduğu belli değil sanki adet olcam gibiKötü düsünme adet sancinmi var yoksa
Kötü düsünme o zaman cok ustune yorma yarin aabah bi yap erken gebelik testi yap ama ne testi yapcanYok kız ne olduğu belli değil sanki adet olcam gibi
Belirtilerin neydi kizBende elendim kızlar regl oldum
Hayırlısı olsun canımm belirtilerin nelerdiiiBende elendim kızlar regl oldum
Saçmalama öyle düşünmek yok ben de öyle düşünmüştüm ama düşünme ben bu ay ovulasyon denedim ilkinde pozitif görmüştüm ama şimdi sanki regl olcam başka hiç belirtim yok bakalımGöğüs hassasiyeti vardı ve bel ağrısı arada kasık ağrısı da oluyordu ama alıştım sanki hiç pozitif göremeyeceğim gibi
Vallah hep ayni ya gercekten adet ve gebelik ayirtmak cok zor bence en önmeli belirti sik idrara cikma o varsa anca gebelik vardir die dusunuorumGöğüs hassasiyeti vardı ve bel ağrısı arada kasık ağrısı da oluyordu ama alıştım sanki hiç pozitif göremeyeceğim gibi
Bazen o da psikolojik oluyp kuzuVallah hep ayni ya gercekten adet ve gebelik ayirtmak cok zor bence en önmeli belirti sik idrara cikma o varsa anca gebelik vardir die dusunuorum
Kiz gece uyandiran sabah erkenden uyandirsan ne icsen idrara gittigin sey pisikolojik olmalamzBazen o da psikolojik oluyp kuzu
Veeeee söküldü kızlarNapıyon
Yaaa her an sökülebilir benim de ya da bilmiyorum belirtilerin neler bu arada nasip hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman olucak bu teselli değil inan gerçek olan bu benim de sökülürse vi daha ki ay yine beraber beklicezzz
Seninle beraber ben de veda ettim aşkım sımdı söküldümD Dua ile @ebraarrrsoguknevalee kızlar benim şu an söküldü birden pat diye halbuki tüm belirtilerim hamişlik belilrtisiydi bi şok bi üzüntü ama en azından artık kafam rahatladı . Ben adaya ilk beda eden isim oldum size dua edeceğim artık
![]()
Ne adet ağrısı çektim ne sancı. Birden bire kendisi geldi. Benim kürtaj sonrası tüm dengem bozulmuş...Yok kız ne olduğu belli değil sanki adet olcam gibi
Yaaaa ben de sökülür gibi geliyo hayırlısı bacım sıkma canınıNe adet ağrısı çektim ne sancı. Birden bire kendisi geldi. Benim kürtaj sonrası tüm dengem bozulmuş...
Belki de kuzu bilmiyorum valla anlayamadım benKiz gece uyandiran sabah erkenden uyandirsan ne icsen idrara gittigin sey pisikolojik olmalamz
En azından gününde oluyorum yaa nasip artık bu ay salıyorum takip de etmicem tuttu mu tutmadı mı diye. Zaten amh test zamanım geldi doktora gider gerisini bırakırım olursa olur artıkYaaaa ben de sökülür gibi geliyo hayırlısı bacım sıkma canını
Ya çok su içiyorum peki ben nasıl ayırt edeyimVallah hep ayni ya gercekten adet ve gebelik ayirtmak cok zor bence en önmeli belirti sik idrara cikma o varsa anca gebelik vardir die dusunuorum
Belli değil tedaviye başladığımdan beri bozuldu düzenimÜzgünüm ama bat a ne kadar var kii