• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Göğüs hassasiyeti vardı ve bel ağrısı arada kasık ağrısı da oluyordu ama alıştım sanki hiç pozitif göremeyeceğim gibi

Göğüs hassasiyeti vardı ve bel ağrısı arada kasık ağrısı da oluyordu ama alıştım sanki hiç pozitif göremeyeceğim gibi
Saçmalama öyle düşünmek yok ben de öyle düşünmüştüm ama düşünme ben bu ay ovulasyon denedim ilkinde pozitif görmüştüm ama şimdi sanki regl olcam başka hiç belirtim yok bakalım

Napıyon

Yaaa her an sökülebilir benim de ya da bilmiyorum belirtilerin neler bu arada nasip hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman olucak bu teselli değil inan gerçek olan bu benim de sökülürse vi daha ki ay yine beraber beklicezzz
Veeeee söküldü kızlar 😔

Arka arkaya regl olunmuş. Olan arkadaşlar kesinlikle kendini üzmesin. Egzersiz yapın ve kendinizi öncelikle rahatlatın. Yumurtalar daha adetliyken olgunlasirmış o yüzden yumurta kalite arttırıcı yiyecek ve takviye kullanın ayakları sıcak tutmayıda unutmayın.

Back
X