Yaa isteyen herkese nasip etsin rabbimAyy acaba lh hormonu yükseldi de daha beta idrara geçmedi mi ay bana kalsa ben hariç herkes hamile ama dediğim olabilir pikten sonra ne kadar geçti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa isteyen herkese nasip etsin rabbimAyy acaba lh hormonu yükseldi de daha beta idrara geçmedi mi ay bana kalsa ben hariç herkes hamile ama dediğim olabilir pikten sonra ne kadar geçti
İnan en son aralıkta oldum bi düşündüm emin olamadım ama böyle olmuyodumnormalde regline 3,4 gün kala sancı gelip gidiyor muydu veya başka bir belirti
Aynen ben regl olcam benceBence regl de rahme batma olmuyor kasıkta ağrı değilde alt karında ve belde sancı oluyor en azından bende tek taraflı sancı olmaz regl olacaksam
Ayyy inşAllahh istiyorsan nasip olsun yaa isteyen herkese aminnnnYaa isteyen herkese nasip etsin rabbimtarih olarak not almadım ama 9 gün olmuştur
Bana da ben regl olacakmışım gibi geliyor bilemiyorum doğru zamanı Rabbim bilir tabi, inşallah en kısa zamanda bizde pozitifi görürüzAynen ben regl olcam bence
5 gün erken gebelik testi için nasıl kimisinde 2 gün kala bile aşırı silik çıkıyor erken mi yaptım acabaAyyy inşAllahh istiyorsan nasip olsun yaa isteyen herkese aminnnn
Bende 5 kala yaptım çıkmadı canım en iyisi adet günü yapmak5 gün erken gebelik testi için nasıl kimisinde 2 gün kala bile aşırı silik çıkıyor erken mi yaptım acaba
Evet ikinci çizgiyi aramaktan kör olucaz yoksaBende 5 kala yaptım çıkmadı canım en iyisi adet günü yapmak
Gerçekten öyle fener ışığıyla bile baktım yokEvet ikinci çizgiyi aramaktan kör olucaz yoksa![]()
Ahh kuzu pikten 8 gün sonra yapmıştım tabi negatif çıktı betanın yükselmesi ile alakalı bi de test hassaslığı ile alakalı bi durum o kesin bişey diyemem ama pikten en az 12 gün sonra test yapsan daha iyi benim fikrim tabii5 gün erken gebelik testi için nasıl kimisinde 2 gün kala bile aşırı silik çıkıyor erken mi yaptım acaba
Benim sancı değil o adet olacakmışım gibi his neredeyse ped koycam öyle düşünBenim görümcem de hamile dedi tek belirtim adet olacağım zaman sancı oluyordum ama regl olmuyordum dedi adet sancısıyla aynıydı benimki , o yüzden normal galiba sancı yaşamak, ben pazar günü regl olmazsam yaparım ya da pazartesi![]()
Regl tarihi yaklaşıyor ya ondan bence normaldirBenim sancı değil o adet olacakmışım gibi his neredeyse ped koycam öyle düşün
Aynen ya ahh ne zaman test yapsam beklesem mi bikaç gün daha önceki gibi olursa yarın testte çıkması lazımRegl tarihi yaklaşıyor ya ondan bence normaldir
Yap istersen ama geç döllenme olma ihtimali var çıkmazsa negatif düşünme her zaman bi umut vardırAynen ya ahh ne zaman test yapsam beklesem mi bikaç gün daha önceki gibi olursa yarın testte çıkması lazım
Bide her gebelik aynı değilYap istersen ama geç döllenme olma ihtimali var çıkmazsa negatif düşünme her zaman bi umut vardır![]()
Aynen öyle canım ama pek umudum yok yine deBide her gebelik aynı değil
Ay umut etmekten başka şansımız yok biz yine de umut edelim Allaha sığınalımAynen öyle canım ama pek umudum yok yine de
Tabi ki de Rabbim herşeyin en iyisini bilir ben duamı ediyorum hep sadece şimdi çok adet olacakmışım gibiyimAy umut etmekten başka şansımız yok biz yine de umut edelim Allaha sığınalımumutsuzluk haramdır hem sonuç ne olursa olsun bizim için hayırlı olandır biz bilemeyiz
İnşAllahh buda bi belirtidir sadece akışına bırak kendine odaklanmamaya çalışTabi ki de Rabbim herşeyin en iyisini bilir ben duamı ediyorum hep sadece şimdi çok adet olacakmışım gibiyim
Artık kendimi saldım adet bekliyorum kuzuİnşAllahh buda bi belirtidir sadece akışına bırak kendine odaklanmamaya çalış