herkese slm
Sorun Kaynanam bıraz önce telefonum caldı ve şok geçirdim nerdeyse arayan sevgilim hafta sonu bana annesınden gızlı bılezık almıstı ve bana da kımseye soyleme kendı annesınden ıcın duymasın falan dedı aaa bır baktım kendı soylemıs kadın madem oyle banada küpe alıcaksın demiş bu durumda sizce ben ne yapmalıyım ne söylemeliyim çok şaşkınım evlendıgımızdede mı böyle olucak acaba akannehir
yaa ama demeyin öyle Allah bundan beterını göstermesin kıskanclıgıda bıtsın annenın kaderi kıza dedıklerı dogruymus babanndemın tavırları aynen kayınvalıde adayımda ama ben anneme boyle boyle dıyemıyorum yoksa annem bırak der mafoldumben
yaa ama demeyin öyle Allah bundan beterını göstermesin kıskanclıgıda bıtsın annenın kaderi kıza dedıklerı dogruymus babanndemın tavırları aynen kayınvalıde adayımda ama ben anneme boyle boyle dıyemıyorum yoksa annem bırak der mafoldumben
tabıkı bunun oda bılıncınde olmalı kendı anasına bacısına bır suru sey soyluyor ama ben aynı seylerı soylıyınce kötü oluyorum anlamadım gıttı tıpık bır kaynanam var galıba akannehir
tabıkı bunun oda bılıncınde olmalı kendı anasına bacısına bır suru sey soyluyor ama ben aynı seylerı soylıyınce kötü oluyorum anlamadım gıttı tıpık bır kaynanam var galıba akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?