• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaştım kaldım kızlar acil yorumlarınızı beklıyorum

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
herkese slm

Sorun Kaynanam bıraz önce telefonum caldı ve şok geçirdim nerdeyse arayan sevgilim hafta sonu bana annesınden gızlı bılezık almıstı ve bana da kımseye soyleme kendı annesınden ıcın duymasın falan dedı aaa bır baktım kendı soylemıs kadın madem oyle banada küpe alıcaksın demiş bu durumda sizce ben ne yapmalıyım ne söylemeliyim çok şaşkınım evlendıgımızdede mı böyle olucak acaba akannehir

Sen böyle kıskanç bi kadınla yapabileceğine eminmisin. . !!
Kendini boşuna yakma bence :((

ya su erkek anneleri ne kadar sorunlu cocuk gibi sanki kuma ya banada alcan ozaman varmı boyle birsey

yapabılıcegıme emın degılım , valla kuma gıbı he ama etrafıma bakıyorum 1000 kişide 1 kişinın kaynana statusundekı insanı ıyı gıbı gerı kalan hepsınde aynı gelın kaynana cekısmesı var gıbı ama bu bıraz fazla gıbı geldı bana akannehir

Aman boşver kaynanaların çoğu gelinlerini kıskanıyor... Yapacaklarını kıskançlıktan yapmıyorlar yeri geliyor... oğullarını kıskanıyorlar gelinden... Evlendikten sonra evini ayırdıktan sonra kim ne karışır...

Boşver tatlım üzme kendini...

suçu müstakbel kayınvalinede neden buluyorsunkii bence bir suçu yok..

belki benimde oğlum sözlenmeden nişanlanmadan sevgilisine bilezik alsa izin vermezdim...

ama söz nişan durumları ayrı.. ozaman zaten alması gerekir. sizinkide buna hazırlık diye düşünüyorum..

önemli olan sevgilinin sana tembih ettiği birşeyi özelliklede ikinizin arasındaki özeli annesine anlatması garip geldi...açıkcası ben buraya takılırım.. bazı şeyler vardırki sadece ikinizin arasında kalmalı/B]

benden sana bir bu tarz bi kadın tanıdım hayatım aman hemen kac bak ben sana sölıyım ilerde bebek yapmak için bile izin almak zorunda kalırsın yoksa :1:

herkese slm

Sorun Kaynanam bıraz önce telefonum caldı ve şok geçirdim nerdeyse arayan sevgilim hafta sonu bana annesınden gızlı bılezık almıstı ve bana da kımseye soyleme kendı annesınden ıcın duymasın falan dedı aaa bır baktım kendı soylemıs kadın madem oyle banada küpe alıcaksın demiş bu durumda sizce ben ne yapmalıyım ne söylemeliyim çok şaşkınım evlendıgımızdede mı böyle olucak acaba akannehir

evlilikte de böyle olacaktır. hatta daha kötüsüne hazırla kendinieyvahedigeldismile

yaa ama demeyin öyle Allah bundan beterını göstermesin kıskanclıgıda bıtsın annenın kaderi kıza dedıklerı dogruymus babanndemın tavırları aynen kayınvalıde adayımda ama ben anneme boyle boyle dıyemıyorum yoksa annem bırak der mafoldumben

yaa ama demeyin öyle Allah bundan beterını göstermesin kıskanclıgıda bıtsın annenın kaderi kıza dedıklerı dogruymus babanndemın tavırları aynen kayınvalıde adayımda ama ben anneme boyle boyle dıyemıyorum yoksa annem bırak der mafoldumben

mumkun oldugunca uzak biyere yerlesin..ne var ya bilezik almıs kız arkadasına bunu bile sorun eden bir kıskanclık yapısındaysa evlenince ayrılmaz sizin evden:)

Bu kadın sizinle yarış haline girecek.Demedi demeyin.Sevgiliniz de annesinin isteklerine boyun eğip,kıskançlığını görmezden gelip,annemdir alacağım tabi,diyecek ve siz de sürekli tartışacaksınız.Olayın seyri böyle olacak.ohaoldumsmile

TATLIM BENıMDE GÖRÜMCEM AYNISI kaydirigubbakcemile3
aramızda 5 yaş var.sevgili olduğumuz günden beri bana ne alınırsa onada aynısından alındı,aynısından bulunamayıp alınmadığı zamanda mutlaka ona denk gelecek birşeyi gider kendi alır.kızın daha sevgilisi bile yok ama bütün çeyizi hazır saklama kabına kadar herşeyi alındı. ben aldığımda duyması yetiyo,hemen gidip onada alınıyo. ben sallamıyorum,çünkü sağolsun nişamlımda sallamıyo oda biliyo kardeşinin problemli olduğunu. böylesi durumlarda eş çok önemli bence.sende eşinle veya sevgilinle bu problemi aşmalısın. yani acaba bu kıskançlığın sevgilinde farkındamı,eğer ona normal ve sorun yok gibi geliyosa işte o zaman düşün derim :hulya:

tabıkı bunun oda bılıncınde olmalı kendı anasına bacısına bır suru sey soyluyor ama ben aynı seylerı soylıyınce kötü oluyorum anlamadım gıttı tıpık bır kaynanam var galıba akannehir

evinizdeki her şeye karışır. şu an alınanlardan dolayı size laf söylemese de evlendikten sonra konumunuz gelin-kaynana olacağı için size sabır çektrmek için kendince iyi sebepleri olabilir.

umarım rayına oturtur. dengeyi kuracak kişi sevgilin. sana alınanın aynısını ona alırsa ortada denge menge kalmaz . sevgilin " o benim karım/sevgilim ona almak hakkım" diyebilmeli, annesinin müdahale çabalarını saf dışı bırakabilmelibuyrunnnnnnnnn

tabıkı bunun oda bılıncınde olmalı kendı anasına bacısına bır suru sey soyluyor ama ben aynı seylerı soylıyınce kötü oluyorum anlamadım gıttı tıpık bır kaynanam var galıba akannehir

o söyleyebilir onun ailesi onlar. sen sevgilisisin ailesine laf söyleme hakkın yok. biraz kendini onun yerine koyarak düşün. bu yaptığın yanlış. sevgilin saf değiştirebilirbenneyaptımki

evlendiğinde de aynısı yaşancaktır
ama bu olumsuz düşünmek için bir sebep değil
kıskançlığına vereceksin
kayınvalden bu bayan değil başkası olsa yine aynı kıskançlığı gösterirdi

birde sevgilinin ailesine bence o söylemiş olsa bile bişiyler söyleme
çünkü onun ailesi ister istemez savunmaya geçecektir kimse ailesine laf getirtmez bunu kendinden düşün ailene kızgın olduğun an gelir söylenirsin sonra bir başkasından duyunca sinirlenirsin.
üstelik daha sevgilisiniz bu tür tartışmalara girmeyin derim
bunlar yaşanıcaktır herkesin yaşadığı şeyler sallama gitsinn

Back