sassy suyu kullananlar

krmzmtrk01

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
15
6
286
İzmir
kızlar bugün duydum bu suyu bel incelten bi formülmüş duyan deneyen sonuç alan var mı aranızda ??? çok merak ediyorum yarın başlicam gidişatı yazarım burdanda

evet ben de kullanıyorum

ama içtiğim tüm suyu bu şekilde tüketmedim 1 lt sini tükettim sassy olarak,eğer zencefilim kalmamışsa ara vermek durumunda kalıyorum

karatay ve spor ile 4,5 kilo verdim bel çevremden 4 cm inceldim ben bu suyun da faydasını gördüğümü düşünüyorum tavsiye ederim

Peki bu suyu nereden bulabiliriz arkadaslar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sassy suyu kendiniz hazırlıyorsunuz arkadaslar ... Benim bir arkadasım hu su şle 15 kilo verdiğini söylemişti bende içmeye başladım fakat beni çok şişirdi bana yaramadı yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tarifi buldum netten ama bu değilse lütfen bilgilendirin
"Bu karışıma Sassy diyorum, çünkü bildiğimiz sudan daha canlı. Bileşenler sadece çeşni amaçlı değil: Zencefil sindirim sisteminizi dinlendirir. Daha da önemlisi, bu karışımı her gün hazırlamak size hayatın olduğundan daha farklı olduğunu, bir şeylerin değişeceğini hatırlatacak. Sizi düz karın için amacınıza yönlendirmekte yardımcı olacak."
Sassy Su için malzemeler:

2 litre su
Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
1 ince dilimlenmiş salatalık
1 ince dilimlenmiş limon
12 adet taze nane yaprağı

Hazırlanışı: Tüm malzemeleri büyük bir sürahiye koyun, buzdolabında gece boyunca karışmalarını sağlayın. Ertesi gün hepsini bitirin. Her akşam tazesini hazırlayın.

Buzdolabında kolayca saklamak için, ben 1'er litrelikten oluşan Paşabahçe'nin cam şişelerinden aldım. Malzemeleri 2'ye böldüm ve suyu en son ekledim. Kolayca süzmek için de Ikea'nın hunilerinden kullanıyorum. Boş bir kola şişesine süzdüğüm Sassy Su'yumu işe de götürüyorum.
HADİ HEPİMİZE KOLAY GELSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…