• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sasmalik'in çeyizleri :)

$SAM_1852.webp servis tepsisi deri görünümlü

$SAM_1853.webp 25 cm krep tavası

$SAM_1860.webp sıcak çikolata bardakalarıı

$SAM_1859.webp salata kurutucu

$SAM_1857.webp olmazsa olmaz tirbüşon :) - çay süzgeci

$SAM_1856.webp çekmece düzenleyici

$SAM_1863.webp annecimin verdiği saklama kapları

$SAM_1855.webp

$SAM_1854.webp ıkıncı olmazsa olmazım çekirdek çıkarıcı

ve askımın begenıp aldığı kek saklama kabımız $SAM_1861.webp

Konuyu aymamla 'aaayy bu ne kadar güzel' demem bir oldu :9:

Güle güle ve mutlu günlerde kullan insaAllah ceyizlerini canim.

canım benim çook teşekkür ederim sizler begendıkce daha bı mutlu oluyorum inan:17: hepimizin gözümüzün nuru çeyizleri Rabbim bizi sevdiklerimize kavuştursun :16:

GüLe GüLe Kullan Cnm (: valla Tekrar evLenesi GeLiyo insanın ..

canım benim teşekkür ederim çookk ..Yeni aldıklarımla devam ediyorumm

$SAM_1881.webp

$SAM_1882.webp Kavanoz konusunda abarttığımı düşünselerde bir de bu küçük boylardan 6 tane aldım lazım olur :)

$SAM_1879.webp Poşet mandalı

$SAM_1878.webp ve ablacığımın aldığı garnitür çatalları çok şirinler dimiiii:38:

canım güle güle kullan :nazar: :nazar: mutfağın ufak tefekleri dahil bir çok şeyini almışsın maşallah. s box sende de var galiba yanlış görmediysem nasıl boyutları sence kuru bakliyat saklanır mı büyük olanlarında?

Güle güle kullan canım son aldıklarını da . ben de dün aldım 4 tane 10 cm'lik poşet mandalından ama seninkini daha kullanışlı buluyorum.

Canım hepsi çok güzel güle güle kullan ço emek harcaışsın Allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin :D:nazar:

Önceden yorum yaptımmı bilmiyorum ama herşeyin çok güzel... Ah birde bitirebilsek:( All all nereye kadar... Güle güle kullan herşeyini canım:16:

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım :16:
Tifosı'cım o kadar saklama kabı aldık ama yınede dayanamayıp poset mandalıda aldım kakao fılan kapatmaya yarar dıye benım poşetimin ıcınde 10 buyuk 20 kuçuk mandal var 6.5 TL ye almıstım sen ne kadara aldın umarım memnun kalırız dahası kullanabılırız :34:
Aqualily'cım ben poşetinı actım baktım henuz kullanmadım tabıkı ama ıcıne genede dedıgın gıbı baklıyat konulabılır buyukluğu ıyı ben cam saklama kavanozları aldım ama en buyuğunden en kucugune bu s boxlarıda almıstım onceden kalan yemek olur bısey olur yada ıcıne bıseyler depolarım dıe dedıgım gıbı sımdılık memnunum:34:
Yolcu41'cım o zaman sende gule gule kullan mınık kavanozlarını :34:

Önceden yorum yaptımmı bilmiyorum ama herşeyin çok güzel... Ah birde bitirebilsek:( All all nereye kadar... Güle güle kullan herşeyini canım:16:

canım benım teşekkur ederım cok haklısın bırde bıtırebılsek durmamız lazım durdurulmamız yada yoksa bu ceyız askı bıtmezz :34: Eksıklerım azaldıkca sevınıyoyum artık almıyacağım dıe ama gusellerınıde gorunce dayanamıyorum alıyorum bu ara kıyafet konusunda cok bosladım kendımı mustakbel esımde askerde dıye paspal paspal dolaşıyorum kendıme gelmem lazım artık yenı cıcıler almak ıstıyorum derken kendımı bu mıcrofıber temızlık bezlerını alırken buldum

$mikrofiber-bez.webp tabıkı pembeeee olanları:103:

.... maşallah a'dan ,z'ye her şeyi almışsınız.mevla güzel ,mutlu,huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah ,mevla tamamına erdirsin...

canım benım teşekkur ederım cok haklısın bırde bıtırebılsek durmamız lazım durdurulmamız yada yoksa bu ceyız askı bıtmezz :34: Eksıklerım azaldıkca sevınıyoyum artık almıyacağım dıe ama gusellerınıde gorunce dayanamıyorum alıyorum bu ara kıyafet konusunda cok bosladım kendımı mustakbel esımde askerde dıye paspal paspal dolaşıyorum kendıme gelmem lazım artık yenı cıcıler almak ıstıyorum derken kendımı bu mıcrofıber temızlık bezlerını alırken buldum

Eki Görüntüle 320928 tabıkı pembeeee olanları:103:

Çılgınsın valla.. Bende aldım yine birşeyler yakında yüklerim:):):16

Maşallah canm herşeyin çok güzel ve hiç eksik yok gibi :)) Mobilyalarını bile almışsın ne güzell düğün yakında mı :)) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.

hepsi cok güzel allah tamamına erdırsın canım:16: bende ılk nevreısm takımını cok begendım bı de cok fazla nevresım var gıbı geldı bana:1: poşet mandalını da duymamıstım hosuma gıttı bende alıcam

Güle güle sağlıklı, mutlu günlerde kullanın. Ayrıca buraya foto ekleyenleri de tebrik ediyorum, zaman ve emek harcadıkları için ben tembellikten bir türlü yapamadım :)

Back
X