• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sasmalik'in çeyizleri :)

Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.. hepsi çok güzel..:16::16:

herşeyin çok güzel büyük mutluluklarla diz evini inş. :nazar:allah nazardan saklasın canım güle güle otur:21:

hepsi çok güzel, güzel mutlu günlerde kullanman dileğiyle canım....:31:

benimde bir sorum olacak sanırım kırmızı olan kettle acaba hangi marka canım çok beğendimde :34:

kırmızılı siyahlı nevresimini beğendim artı misafir için kahvaltı takımında güzel karanfilli olan güle güle kullanırsın işallah cnm sorunsuz günlerde

kırmızılı siyahlı nevresimini beğendim artı misafir için kahvaltı takımında güzel karanfilli olan güle güle kullanırsın işallah cnm sorunsuz günlerde

Çok teşekkür ederim tatlım iyi dileklerin için aslında o nevresımın turkuaz kahvelı tonunu cok begenmıstım fakat yatak odamızda kırmızı bıseyler olsun dıyede daha once cok konusmustuk nişanlımla görünce hemen atladım resmen :16:

hepsi çok güzel, güzel mutlu günlerde kullanman dileğiyle canım....:31:

benimde bir sorum olacak sanırım kırmızı olan kettle acaba hangi marka canım çok beğendimde :34:

çok teşekkür ederim tatlım kırmızı kettle avon temsılcı hedıyesıydı. Ben avon satış temsilcisitdim gerçi şuan bırakıyorum :34: o zaman kazanmıstım markasını hatırlamyorum bıldıgımız bır marka değil ama ben aynısını boynerde görmüştüm markası fakirdi internette arama yaptırdım bı kac markanın daha var hatta avon temsılcılerı bıle satıyormus.Bende çok beğendim Kaliteli duruyor umarım kullandıgımda daa memnun kalırım:16:

Yatak örtümün serilmiş halini buldum internetten onuda ekliyorum daha net bir şekildemodeli anlaşılıyor.Gelin Home berfin yatak örtüsü

$berfin_1321960240.webp

güle güle kulan çeyizlerini inşallah canım,aşkla mutlulukla :69:
herşeyin çok güsel:nazar: ama ben özellikle pasta takımına bittim pembiş pembiş nerden aldın acaba?:26:

güle güle kulan çeyizlerini inşallah canım,aşkla mutlulukla :69:
herşeyin çok güsel:nazar: ama ben özellikle pasta takımına bittim pembiş pembiş nerden aldın acaba?:26:
Amiiiin canım çok teşekkür ederim :16: Onuda avondan kazanmıstım bır ay 6 küçük ve 1 buyuk servis tabağı diğer aydada servis seti ve çkb takımı aldım kurabıyelığı de var ama benım satısım ona yetmemıstı. :31:

Geriye pek bir şey kalmamış gibi, çeyiz işini epey halletmişsin :1: Güzel günlerde kullan hepsini de...

Geriye pek bir şey kalmamış gibi, çeyiz işini epey halletmişsin :1: Güzel günlerde kullan hepsini de...
evet canım bır an once gerıye kalanlarıda tamamlamak ıstıyorum Nasıp olursa çok teşekkür ederim kocısım Allahın ıznıyle gıdıp gelsın askerden su an tek ıstedığım bu :14:

:nazar:Televizyonumuz hemen gelınce cekıverdım fotosunu herseyımız samsung oldu cep telefonlarımız bıle :)
$SAM_1820.webp

:nazar:buzdolabımız
$samsung buzdolabı.webp

:nazar:çamaşır makınamız da 8kg elmas kazan
$samsung camaşır makınası.webp

Back
X