Sasmalik'in çeyizleri :)

Canım benimm MaşaAllah eksik bişey kalmamış

Rabbim Güzel Günlerde Sevdiğinle Kullanmayı Nasip Eylesin İnşaAllah

tatlım çok teşekkür ederim evet buyuk bır askla aldıklarımı tek tek cekıyorum benı mutlu edıyorlar napıyımm Ben izmir de oturuyorum masa örtümü özşanal diye bir magazadan aldım duymussundur belkı adını masa ortusu ve peçeteleri ve runnerı var 12 kişilik sadece detay olarak baska bısey yok yanlış hatırlamıyorsam da fiyatı 200TL idi tabi taksitli fiyatı nakit ne oluyor onu bılmıyorum
Aslında ben dusunememısım o an gıdıp beyaz almısım yemek takımımda beyazlı grılı sonradan pişman oldum gri bişey alsaydım filan diye sonra suplalarımı simli siyah aldım masaya bıraz renk katması acısından peçete halkalarımı da artık ona uyumlu olarak yapıcam onların da fotolarını koyarım zaten yavas yavas eklemelerım devam edıcek . Rabbım daha güzellerini sizlere nasıp etsın

Canım benimm MaşaAllah eksik bişey kalmamış

Rabbim Güzel Günlerde Sevdiğinle Kullanmayı Nasip Eylesin İnşaAllah

Amin canım çok sağol çeyizde eksik biter mı almaya devam ama çok şükür azaltıyoruz tabıı çok teşekkür ederim. Rabbim o güzel günleri mutlu şekilde yaşatsın

Gayet şık pırıl pırıl bi masa olacak, sevdiğinle çok güzel günlerde kullan inşllh..

çeyiz alışverişi canımmm benim

Onlarıda çok güzel gecelerde kullan

koltuk takımımı konusunda hala kararsızız baska bıser model almıstık sonra bununla degıstırdık sanırım yenı modeller cıktıkca degıstıreceğiz teslım alana kadar mobılyalarımızı ama bu koltukların arkaya doğru uzamasını çok begendı nişanlım rahat rahat maç izleyecekmiş

bu resımdekıde tv unıtemız resmını anca bole bulabıldım

yemek masamız bu tonlarda fakat kitap seklide açılan bır masa fotosunu bulamadım bunun gıbı oluyor ama sandalyelerımızde bu sekılde tabıkı sandalye ve koltuk dosemelerımız bu renkler olmayacak degısecekler kahve tonları yaptırmayı dusunuyorum sımdılık

ayyy kızzz çok güzel çeyiz hazırlamışsın kendine valla ben kemdiminkine bitti diyodum seninkini görünce daha çok eksik olduğunu öğrenmiş oldum herşeyini almışsın canım ne güzel bende bu yolda hızla yol aldım inşallah senin gibi herşeyimi tamamlarım bende gerçekten dört dörtlük bi çeyiz olmuş rabbim güzel günlerde sevdiğinle kullanmayı nasip eder inşallah

ayyy kızz herşeyin çok güzel güle güle kullN koçişinle mutluluklar

Aminnnn Daha benimde eksiklerim var ıste tamamlamaya calışıyorum dugune kadar tatlım . Çok teşekkür ederim canım Rabbim kocişlerimize kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…