Hepsini de kendin çekmşsinBaya bişeyler de almışsın az kalmış heralde, güle güle sağlıkla kullan..
Misafir masa örtüsü yazmışsın ya onu çok beğendim, nerden ve kaça aldın sorabilirmiyim,
birde kaç parçası var içinde sadece masa örtüsü ve peçeteler mi muttfak takımı gibi mi??
Hayırlı olsun tekrar
...................................
Canım benimm MaşaAllah eksik bişey kalmamış
Rabbim Güzel Günlerde Sevdiğinle Kullanmayı Nasip Eylesin İnşaAllah
güle güle kullan
tatlım çok teşekkür ederim evet buyuk bır askla aldıklarımı tek tek cekıyorum benı mutlu edıyorlar napıyımmBen izmir de oturuyorum masa örtümü özşanal diye bir magazadan aldım duymussundur belkı adını masa ortusu ve peçeteleri ve runnerı var 12 kişilik sadece detay olarak baska bısey yok yanlış hatırlamıyorsam da fiyatı 200TL idi tabi taksitli fiyatı nakit ne oluyor onu bılmıyorum
Aslında ben dusunememısım o an gıdıp beyaz almısım yemek takımımda beyazlı grılı sonradan pişman oldum gri bişey alsaydım filan diye sonra suplalarımı simli siyah aldım masaya bıraz renk katması acısından peçete halkalarımı da artık ona uyumlu olarak yapıcam onların da fotolarını koyarım zaten yavas yavas eklemelerım devam edıcek . Rabbım daha güzellerini sizlere nasıp etsın
çeyiz alışverişi canımmm benim
hepsi çokk güzel,iyi günlerde kullan..
Herşeyinnn çok güzelll En incee ayrıntılara kadar tamamlamışsın çeyizin.. Güzell günlerdeee Kulannn...
ayyy kızzz çok güzel çeyiz hazırlamışsın kendine valla ben kemdiminkine bitti diyodum seninkini görünce daha çok eksik olduğunu öğrenmiş oldumherşeyini almışsın canım ne güzel bende bu yolda hızla yol aldım inşallah senin gibi herşeyimi tamamlarım bende gerçekten dört dörtlük bi çeyiz olmuş rabbim güzel günlerde sevdiğinle kullanmayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?