- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Saol canim ilac verseydi kist olurmus aslinda yumurta ama gebeliktende bahsetti gebelik sanmiyorum cunku s on donemde birliktelik olmadi yumurtaa 19 mm yenidwn calisalim bakalim belliki Allahin mucizesi bize sundugu :) cuma belli olacakHAYIR OLSUN CANIM İLK DEFA SENDEN DUYDUM BÖYLE BİR ŞEYİ YA BEBEK YA DA KİST HE! EEE SONUÇ NE ZAMAN BELLİ OLACAKMIŞ
Saol canim ilac verseydi kist olurmus aslinda yumurta ama gebeliktende bahsetti gebelik sanmiyorum cunku s on donemde birliktelik olmadi yumurtaa 19 mm yenidwn calisalim bakalim belliki Allahin mucizesi bize sundugu :) cuma belli olacak
Yapmadim hic aklimada gelmedi gebelik olsa yumurta olmaz diye biliyorumçalışmalara devam canım cuma gunu hayırlı haberler alırız ınsallah haber vermeyı unutma. aa bu arada test yapsana bakalım ne çıkacak. adetin 1 gün olmuş ya belki üstüne görmüşşündür
kuzum çok ilginçmiş test yapsana bi evde...Yapmadim hic aklimada gelmedi gebelik olsa yumurta olmaz diye biliyorum
kuzum çok ilginçmiş test yapsana bi evde...
yumurtlama günlerinde olmadı mı canım...yapmadım kuzum ya aman cuma bellı olur bebek olması ımansız cunku yumurtlama donemınden sonra adete yakın ilişki olmadı esım rahatsızdı
oldu canım ama artık bosa cıkıp bekledıgımız donemde olmadı en son yumurtlama gunumde bıle 72 saat yasasa sperm yıne yetısmıyor:)yumurtlama günlerinde olmadı mı canım...
Sonucunuz ne oldu merak ettim.
Bana dr.um yumurta yapışık kalmış demişti ve aslında yumurta dediği benm kızımmış.!! Ümitlendirmek istemem ama herşey olabilir
İnşallah canım, tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin hayırlısı ile tez zamandaGunaydin canim ilgin icin tesekkurler :) gittim canim rahim kalinligi 8.5 mm di 19 mm lik yumurta icin doktor ya catladi ya geri cekilmistir dedi simdi 2 yumurtada var bakalim sonuc ne olacak insallah bende evladima kavusurum
Amin canim rahim kalin dedi 8,5 mm ama sonu ne olur bilmemİnşallah canım, tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin hayırlısı ile tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?