• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saskınım :(

basbelasiyim

Tüpmideli 🖤
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Ekim 2013
20.229
56.876
798
kızlar 3 aydır serephone tedavisi görüyorum ılk ay 4 yumurta olustu hersey gayet ıyı dedı doktor 1detın 21. gunu progeston testı yaptırdım 27 cıktı ama hamıle kalamdım

2. ayda kullandım 2 yumurta olustu yıne test yaptım 22 cıktı ve adetim 2 gun once geldı asıl sorun burda baslıyor..

benım adetım yogun ve pıhtılı olurdu agrım adet olunca başlardı bu sefer oyle olmadı arılarım erken başladı aslında ben gebelık beklerken adet oldum ama sadece 1 gun oldum bugun adetımın 5. gunu ve doktora kontrole gıttım sağ tarafta 19 mm yumurta vardı ve rahım kalındı :KK57: cuma tekrar cagırdı ılacta vermedı cok yenı gebelıkte olabılır kıstede donusebılır dedı.. neden tum tuhaflıklar benı buluyorkı ? :mad:

basına boyle bırsey gelen varmı?

HAYIR OLSUN CANIM İLK DEFA SENDEN DUYDUM BÖYLE BİR ŞEYİ YA BEBEK YA DA KİST HE! EEE SONUÇ NE ZAMAN BELLİ OLACAKMIŞ

HAYIR OLSUN CANIM İLK DEFA SENDEN DUYDUM BÖYLE BİR ŞEYİ YA BEBEK YA DA KİST HE! EEE SONUÇ NE ZAMAN BELLİ OLACAKMIŞ
Saol canim ilac verseydi kist olurmus aslinda yumurta ama gebeliktende bahsetti gebelik sanmiyorum cunku s on donemde birliktelik olmadi yumurtaa 19 mm yenidwn calisalim bakalim belliki Allahin mucizesi bize sundugu :) cuma belli olacak

Saol canim ilac verseydi kist olurmus aslinda yumurta ama gebeliktende bahsetti gebelik sanmiyorum cunku s on donemde birliktelik olmadi yumurtaa 19 mm yenidwn calisalim bakalim belliki Allahin mucizesi bize sundugu :) cuma belli olacak

çalışmalara devam canım cuma gunu hayırlı haberler alırız ınsallah haber vermeyı unutma. aa bu arada test yapsana bakalım ne çıkacak. adetin 1 gün olmuş ya belki üstüne görmüşşündür

çalışmalara devam canım cuma gunu hayırlı haberler alırız ınsallah haber vermeyı unutma. aa bu arada test yapsana bakalım ne çıkacak. adetin 1 gün olmuş ya belki üstüne görmüşşündür
Yapmadim hic aklimada gelmedi gebelik olsa yumurta olmaz diye biliyorum

Sonucunuz ne oldu merak ettim.
Bana dr.um yumurta yapışık kalmış demişti ve aslında yumurta dediği benm kızımmış.!! Ümitlendirmek istemem ama herşey olabilir

Sonucunuz ne oldu merak ettim.
Bana dr.um yumurta yapışık kalmış demişti ve aslında yumurta dediği benm kızımmış.!! Ümitlendirmek istemem ama herşey olabilir

Gunaydin canim ilgin icin tesekkurler :) gittim canim rahim kalinligi 8.5 mm di 19 mm lik yumurta icin doktor ya catladi ya geri cekilmistir dedi simdi 2 yumurtada var bakalim sonuc ne olacak insallah bende evladima kavusurum

Gunaydin canim ilgin icin tesekkurler :) gittim canim rahim kalinligi 8.5 mm di 19 mm lik yumurta icin doktor ya catladi ya geri cekilmistir dedi simdi 2 yumurtada var bakalim sonuc ne olacak insallah bende evladima kavusurum
İnşallah canım, tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin hayırlısı ile tez zamanda

Back