ya arkadaşlar bu ameliyatı olanlar lütfen cevap yazın yardımınıza gerçekten ihtyacım var ameliyat sonrası çok ağrı sızı oluyomu birde çift görme oluyomu
çoook teşekükrederim verdiğin cevap için açıkcası bende çok korkuyorum bende tek gözde şaşılık olmasına rağmen doktorum iki gözden ameliyat yapcak uyandıgımda her yeri çift görmekden korkuyorum .doktorum gözlerini kapatmicam dedi ameliyat sonrası ben korkarım dedim çünkü:)sizin kini kapattılarmı sizde iç şaşılıkmıydı dış şaşılıkmı tekgözdenmi iki gözdenmi oldunuz yaşınız kaç benim yaşım 33 onun için tırsıyorum açıkcası doktorum korkma dedi ama işte şu çift görme hadisesi olursa diye korkuyorum sende oldumu
canım çok teşekkürederim çok iyi moral verdin bana benimde tek gözümde var dışa doğru ama benim tek şanssızlığım artık bilemiyorum şanssızlıkmı demek lazım tek gözümde olmasına rağmen iki gözümden ameliyat olacağım onun için korkuyorum kapalı etrafı görmeden açıkcası korkarım ben :)doktoum kapatmicaz dedi ama yinede işte belli olmuyo bunların işleri evet doktorum prof halil ibrahim altınsoy iyi bir cerrah olduğunu duydum inş. bende memnun kalırım hayırlısı diyelim
sen şanslıymışsın gözlerin erken iyileşmiş bazılarını okuyorumda 3 4 ayda geçmeyen kızarıklıklar arada gidip geln çift görmesi oLanlar yada kayması tekarlayanlar çok .inş. bakalım ollalımda görelim bende genl anestezi olcam doktorum v benim tercihim böyle şahsen iki gözüde lokal dayanamam narkozuda çok sevdiğimi söyleyemicem ama naaplıımız sızıımız olmaımz inş. bende çarçabuk iyileşirim umarım.ameliyat sonrası egzrsiz uyguladınmı peki