Şaşılık Ameliyatı Süreci

Asenanuur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
30
2
28
Daha önce şaşılık ameliyatı olan var mı? Ameliyat öncesini ve sonrasını tekrar kayma olup olmadığını kısaca anlatabilir misiniz rica etsem? Kasım ayında yüksek ihtimalle 2. kez şaşılık ameliyatı olacağım ilk ameliyatım 12 yıl önceydi hatırlamıyorum nasıl olduğunu çocuktum. Çok istediğim bir ameliyat olmasına rağmen biraz korkularım var forumlarda okuduğum kadarıyla kayma tekrarlıyormuş vs..

Benim oglum oldu ama tam olarak iyilesmedi biz bursada bir profa goturduk doktor cok onemli burada cok fazla secenegimiz olmadi tamamen iyilesenleride duyuyoruz oncesinde ve sonrsinda cok sikintili degil yeterki sonuc guzel olsun siz nerede ameliyat olacaksiniz

Bende bu ameliyatı olmaya karar verdim ama elbette benimde korkularim var gidip doktorla görüştüm uzak yakın üç boyutlu vs birsürü testle görme bozuklugu varmı baktı yaptıgı testler basarılı gecti.uzak yakın göz tembelligi gibi bir bozukluk varsa tekrarlama oranı daha yüksekmiş.benim sol göz dısa kayma tek kas.doktor düzelir dedi ama iste insan yinede korkuyor..maddi yönden zaten pahalı birde basarısız olma olasılıgı var..ama olacagım ameliyatı..sizin icemi yoksa dısamı kayma.nerde olacaksınız ameliyatı..benim ameliyat isi parayı denklestirdigim zaman insallah olacak hayırlısı ile...

Erzurumda olacağım. Doktorum konusunda fazla emin değilim prof dr Orhan Baykal ya da yardımcı doçent dr Osman Öndaş.

Doktoruma detaylı muayene olma şansım olmadı henüz sadece ışık tutarak bakıyorlar o oldu. Bir önce ki ameliyatımda aynı hastanede oldu. Görmemde hiç bir sorun yok sadece 0.75 derece astigmat miyop gözlük kullanıyorum tembellik vs yok. Benim 12 yıl önce kaymam içe doğruydu şuan yukarı doğru. Üniversite hastanesi ya da bölge eğitim hastanesine gittin mi? Ücretsizdir ameliyat.

netede olacaksiniz ameliyati ucreti nedir acaba

Bahsettiginiz numaralar sasilik tedavisinde kullanilan numaralar degil sizin cok az bi kaymaniz var herhalde

Ice kayma icinde iki gozunuzdenmi ameliyat oldunuz

Bahsettiginiz numaralar sasilik tedavisinde kullanilan numaralar degil sizin cok az bi kaymaniz var herhalde

Kayma için kullanmıyorum gözlüğü. Ankarada farklı bir doktora muayene olduğumda astigmat miyop olduğumu söyleyip bu gözlüğü verdi. Kayma için sadece ameliyat oldum onun dışında ne gözlük kullandım ne de başka bir şey.

Aslında gittim ama pek icime sinmedi nedense pek ilgilelenmediler.aslında ben uzun arastırdım doktoru gidenler yaptıranlar hep memnun formlarda okudum ama bu konuyla ilgili konu actım baska tecrubeler varmı diye gittigim doktor icin cevap yazan olmadı ama arastırdıgım kadarı ile memnunuyet. vardı hep.daha once ankaradaymıs istanbula geldigini duyunca yanında aldım solugu..maddi yönden evet pahalı ama ismini duydugum bir doktor daha icime sindi.

Doktorun kim acaba? Bende özelde olmak istedim fakat özelde ki doktor kayma olduğunu bunun ilk ameliyatımı yapan doktorun yapmasının daha iyi olacağını söyleyip tekrar ona yönlendirdi. Farklı farklı doktorlara gittim yaşadığım şehirde forumlarda falan gördüğüm doktorlara ameliyat notunu ve son 1 yıla ait fotoğraflarımı gönderdim hepsi ameliyat dedi. Ameliyatımı yapan 2. Doktoruma gittim muayene için bi kaç not yazıp tekrar doktoruma yönlendirdi. Doktorum kayma yok, aynanın karşısına bende geçsem saatlerce baksam bi kusur bulurum 3 ay sonra gel vs diyerek ertelerdi en sonunda ameliyat yapılabilir ama ben yapmıyorum dedi sağolsun aynı hastanede yardımcı doçent olan bi doktor notlara bakarak ameliyat olabileceğimi söyledi. Kasımın ilk perşembesi tekrar gideceğim bi aksilik çıkmazsa ameliyat.. :) Doktor seçimi bu konuda en önemli nokta bunu çok çok iyi anladım.

Doktorunun adini soylermisin bizde bakalim birde arkadaslar benim oglumun ameliyat notu yok doktoruzun bize boyle bsey vermedi bende simdiye kadar hic gerek gormedim baska doktora gotmek hic aklima gelmedigi icin doktorumuzun bilgisayarinda layotlidir herhalde degilmi

Prof.doktor halil ibrahim altınsoy..

İnsallah hayırlı bir sekilde sorunsuz olursunuz ameliyatı ve düzelir.cünkü ben kendimden biliyorum bir takıntıya dönüsüyor yada bende öyle oldu bilmiyorum..bende cok arastırdım devlet hastanesinede dunya gözede gittim ama dedigim gibi ilgisiz gibi geldiler bana hep.icime sinmedi hic...arastırma icine girdim doktor prof.halil ibrahim altınsoy hakkında olumlu yorumlarda okudum o zamanlar ankaradaydı gitmek gelmek ayrı sorun zaten.ama istanbula geldigini duyunca gittim.gitmemin sebebide kendisi hakkında hep olumlu seyler okudum forumlardada var zaten o yüzden...benim kaydımı yaptı bilgisayara karar verdiginde yapalım dedi kararımı aslında verdim doktorda kafamda netlesti aslında.iste tek sorun maddi yön...denklestirir denklestirmez olacagım.özelde olunca isler degisiyor maddi yonden birde sonucu iyi olsun o onemli...

Çok iyi anlıyorum bende de takıntı haline geldi. İnsanların yüzüne bakamıyorum fotoğraf çekinemiyorum karşımda biri varken acaba anladı mı kayma olduğunu acaba ne diyecek diye düşünüyorum. Aynen özelde olunca iş hayli zorlaşıyor önemli olan sonucun güzel olması.. Çok teşekkür ederim Umarım sende bir an önce denkleştirip ameliyatını olursun sonucun mükemmel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…