Evet canım içe şaşılıktı. Ameliyat olduğumda 7 yaşındaydım hatırlamıyorum fazla ama sanırım 6 ay sonra tekrarladı. Sürekli olan bi kayma mevcut. Doktorum ilgisiz başından savmaya çalışan biri ne olduğunu doğru düzgün soramıyorum kontrolü bile doğru düzgün yapmıyor. Ama son yardımcı doçent ile birlikte yanına gittiğim de ameliyat yapmayacağını 5 derecelik kayma olduğunu ve bunun tedavi planı içinde olduğunu bilerek bu şekilde bıraktığını söyledi. Yardımcı doçentte fazla üstelediğimi görüne 6 ay sonra tekrar bakalım dedi. Anlamadığım şey şu 12 yıldır hastasıyım bu zaman kadar bilerek böyle bıraktığını söylemedi daha öncesinde son 1 yıldır sürekli oyalama çabasında.. Kendi doktorumdan ayrı farklı bi doktora daha gittim durumumu anlattım minimum bi kayma olduğunu hem içe hem yukarı doğru olduğunu söyledi rahatsız olduğumu tekrar dile getirdiğimde içe doğru olana değil de yukarı doğru olan kaslara müdahele edilebileceğini ancak önermediğini daha kötü olacağını söyledi. Kafam karışmış durumda her doktor ayrı bi şey söylüyor..