Bundan sonra olmak isteyenler için anlatmak istiyorum sürecı 27 yasında bu amelıyatı olmaya karar verdım 3 ay öncede oldum hiç gözümde buyuttugum gıbı bır ameliyat degılmiş ben tek gözden olmuştum dr bana bır ıhtımal eskıye donebılır dedı ama eskıye donse bıle donene kadarkı kısma bıle razıydım 1 saat surdu genel anestezıyle yaptı amelıyat sonrası 6 saat hastanede kaldım cıkarken gozumdeki bandıda cıkarak gonderdı ılk bır hafta gozlerınız saga sola cevırmekte zorlanabılırsınız ama anı cevırmelerde ılk 4 gun bı yere bakarken kafamı cevırerek baktım ılk cıktıgımda sıs kızarıklık yoktu ertesı gun kızardı sıstı 2 hafta şiş kaldı kızardı ama gunluk yasamı etkılıcek hiç bişe yok 1 hafta dınlenıp dısarı cıkabılırsınız ben 3 gun sonra mecbur oldugumdan dısarı cıkmaya baslamıştım gunes etkıledıgınden gözluk kullandım kapalı alandada dısardada 3 ay gectı 2 aydan sonra kızarıklıgımda sıslıgımde gectı 3. Ayın içindeyım hersey gayet normal amelıyattan eser yok düzeldi inş böyle kalır Bnde dısa kayma vardı fotolarda hep saklardım fotografıda hiç sevmezdım ama suan en sevdıgım sey karsıdqn kameraya baka baka fotoğraf cektırmek bence hiç korkmayın tabı bunlar kişisel kişiden kişiye degısıyor ama keske daha önce yaptırsaymışım dıyorum