Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsakl ampuan deneyen varm?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ay ben de izledim ya.. Habipoğlunun sarımsaklı şampuanını kullanıyordum devam edeyim bari..

Ay ben de izledim ya.. Habipoğlunun sarımsaklı şampuanını kullanıyordum devam edeyim bari..

Valla canım o kızların saçlarını gördükten sonra hemen alıcam..benim saçlarım baya seyrek ve zayıf :78:

Hangi marka alsam onu bilemedim ama, habipoğlu nasıl ? :78:

evet ya kızları bende izledim sarımsağında saça iyi geldiğini biliyorum şampuan fiyatlarına baktımda zigavus'a 45 tlden bahsediyorlar en iyisi aktardan gidip sarımsak yağı karışımını almak

Valla canım o kızların saçlarını gördükten sonra hemen alıcam..benim saçlarım baya seyrek ve zayıf :78:

Hangi marka alsam onu bilemedim ama, habipoğlu nasıl ? :78:

Canım ben 10 tlye aldım..su renginde içinde silikon parapen falan yok..memnunum..uçlarına da krem sürüyorum o kadar..çok parlak ve ipeksi yapıyor..

Kızlar benimde saçlarım çok kötü durumda yeni kullandığım boya saçlarımı mahvettiAcil yardıma ihtiyacım var.Saç kremi saç maskesi kullandım serum kullandım işe yaramadı.Habiboğlu sarmısaklı şampuanı arıyorum fakat aktarlarda bulamadım ,farklı markalar var.İstanbul da oturuyorum belirli bir bölge ismi, aktar,mağaza ismi, adresi verebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden.

canım ben habiboğlu sarımsaklı şampuanı marketten aldım
ama istanbulda değilim

janım senn sac dökülmenn altında yatan sebeb neydi peki?

Simayyy cığım aktarlara baktım bulamadım başka bir marka önerdiler fakat içeriğindeki kimyasallara güvenemedim.Market olarak hiç denemedim eğer aldığın marketin istanbul şubesi varsa bakabilirim.Özelden market ismini atabilirmisin rica etsem.Habiboğlu doğal olduğu için tercih edeceğim tabi bulabilirsem.

benim saç diplerim yağlı ve açıcıdan ucları çok yıprandı..azda.. şampuan kullanmak istemiyorum artık.. geçen sene bittim sabunu almıştım 2 kere kullandım sonra dayanamadım saçı çok kötü ediyor düzenli kullansam belki düzelecekti bilmiyorum, sarımsağı bittim sabunuyla karıştırıp yıkasam, ondan sonrada tresan bitki özlü şampuan kullansam(kötü kokuyu alsın diye) nasıl olur bir zararı olurmu acaba..dahadamı sertleşir yoksa kelmi kalırım :18:

sarımsaklı sabunlar var, onları dene istersen, şampuanlar feci kimyasal yuvası çünkü...

boyadan,röfleden benim de saçlarım çok seyreldi.
saçlarımı tararken saçlarımın yarısı da tarakta kalıyodu
yaklaşık bir ay önce eczaneden zigavus marka şampuanı aldım ve dökülme tamamen durdu.
ben çok memnun kaldım.

Merhaba,
en son duyduğum ve deneyen kişi tarafından önerilen , sarımsak şampuanı ve doğom kontrol hapı ,
kontrol haplarını toz halıne getıreceksınız ardından şampuanla karıstırıcaksınız.
ben 4 adet hap koydum adetı sıze baglı .her hangi bir doğum kontrol hapı olurmuş.
ben daha yenı denemeye basladım bakalım ne olucak.

selam canım.
bunu denedinmi acaba

Şampuanların saç dökülmesi konusunda etkili oldukları düşünmüyorum iki kutu belki daha fazla zigavus kullandım güzel bir şampuan dökülme konusunda bir etkisini görmedim ben ama çevremde severek kullanan memnun kalan çok insan var. Her saça iyi gelmeyebilir uzun süre kullandığınız bir şampuan varsa bence hiç değiştirmeden onu kullanın daha sağlıklı bir yöntem.

Su zigavus sampuan nerde aliniyor eczanedemi? Bir arkadasim hediye etti o sampuani sacim dokuluo dedigimde. Sadece fazla icime yatmadi o sampuan. Kim bilir neler koydular bizim turkler. Yani eczaneden o sampuan onaylanmisa rahat rahat kulanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…