arkadaşlar bugün bir parfümeride yurtdışından getirtilmiş bir ürün olan sarımsaklı şampuan gördüm.mağazada çalışan bayan düzenli kullanımda saçları çoğalttığını söyledi ama ben ilk defa gördüğüm için almaya cesaret edemedim.bu sarımsaklı şampuanı duyan,bilen,deneyen oldumu hiç????
ismi neymişki bu şampuanınfisfisfis
bir başka yerde okuduğum bir şey vardı ilginç geldi şimdi bana 5-6 diş sarmısak atıyorlarmış şampuana çok güzel saç çıkarıyormuş hızlı uzamasınıda sağlıyormuş türk insanı onlardan önce bulmuş çareyi
sarımsak yağı kullandım ben oda çok korktuğum kaadar koku yapmadı hafif bi yağ kokusu vardı bu sarımsaklı şampuanın hiç kokmaması normal kızlar ama benim denediğim yöntemi ben buraya defalarca yazdım lütfen deneyin ihmal etmeyin bi çok insan duyduğunu yazıo ama benimki sonucu bizzat kanıtlandı senelerdir sacım dökülüodu şu an elimi saçıma atıorum ki tek bi tel yok banyoada 3 5 tel anca uyguladığım yöntemde sarımsak yağı ısırgan yağı tatlı badem yağı karıştırıyoruz saça ilk hafta her gün diğer haftalarda ara ara günler de sürüp boneyle kapatıp uyuyoruz zaten 3 yağın toplam fiyatı 10 ytl deneyin boşa başşka şeylere para dökmeyinn kaydirigubbakcemile5
bende bi yerde okumuştum 4-5 diş sarımsağı ezip şampuanın içine atıyormuşuz bn denedim bu formülü evet başlarda çok iyi geldi dökülmeyi durdurdu ama 3 hafatlık kullanım sonrası beni saçlarım dökülmeye başladı bu şampuanın saç uzatma özelli var benimkini 4-5 cm uzattı
3.hafta sonunda mı dökmeye başladı bende aynı yöntemi kullanıcaktım ama niye belli zaman sonra döktü ki senin saçınıCADIARZU
bütün olarak mı koyuyorlarmış şampuana, peki bu şekilde kokmuyor mu ki
arkadaşlar sarımsaklı şampuan kullanın düzenli olarak
bugün ne giysemde 2 kardeş çıktı .kız saçını kazıttırmış 4 senede belini geçmiş kullanın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?