Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsakl ampuan deneyen varm?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

propofol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
43
0
86
43
Ankara
arkadaşlar bugün bir parfümeride yurtdışından getirtilmiş bir ürün olan sarımsaklı şampuan gördüm.mağazada çalışan bayan düzenli kullanımda saçları çoğalttığını söyledi ama ben ilk defa gördüğüm için almaya cesaret edemedim.bu sarımsaklı şampuanı duyan,bilen,deneyen oldumu hiç????

arkadaşlar bugün bir parfümeride yurtdışından getirtilmiş bir ürün olan sarımsaklı şampuan gördüm.mağazada çalışan bayan düzenli kullanımda saçları çoğalttığını söyledi ama ben ilk defa gördüğüm için almaya cesaret edemedim.bu sarımsaklı şampuanı duyan,bilen,deneyen oldumu hiç????

kokmuyormu acaba
...:uhm:

yok canım,kokmuyomuş.normal şampuan gibiymiş(parfüm katkılı) ama içinde sarımsak özü falan varmış.

bir başka yerde okuduğum bir şey vardı ilginç geldi şimdi bana 5-6 diş sarmısak atıyorlarmış şampuana çok güzel saç çıkarıyormuş hızlı uzamasınıda sağlıyormuş türk insanı onlardan önce bulmuş çareyi

bir başka yerde okuduğum bir şey vardı ilginç geldi şimdi bana 5-6 diş sarmısak atıyorlarmış şampuana çok güzel saç çıkarıyormuş hızlı uzamasınıda sağlıyormuş türk insanı onlardan önce bulmuş çareyi

bütün olarak mı koyuyorlarmış şampuana, peki bu şekilde kokmuyor mu ki

sarımsak yağı kullandım ben oda çok korktuğum kaadar koku yapmadı hafif bi yağ kokusu vardı bu sarımsaklı şampuanın hiç kokmaması normal kızlar ama benim denediğim yöntemi ben buraya defalarca yazdım lütfen deneyin ihmal etmeyin bi çok insan duyduğunu yazıo ama benimki sonucu bizzat kanıtlandı senelerdir sacım dökülüodu şu an elimi saçıma atıorum ki tek bi tel yok banyoada 3 5 tel anca uyguladığım yöntemde sarımsak yağı ısırgan yağı tatlı badem yağı karıştırıyoruz saça ilk hafta her gün diğer haftalarda ara ara günler de sürüp boneyle kapatıp uyuyoruz zaten 3 yağın toplam fiyatı 10 ytl deneyin boşa başşka şeylere para dökmeyinn kaydirigubbakcemile5

sarımsak yağı kullandım ben oda çok korktuğum kaadar koku yapmadı hafif bi yağ kokusu vardı bu sarımsaklı şampuanın hiç kokmaması normal kızlar ama benim denediğim yöntemi ben buraya defalarca yazdım lütfen deneyin ihmal etmeyin bi çok insan duyduğunu yazıo ama benimki sonucu bizzat kanıtlandı senelerdir sacım dökülüodu şu an elimi saçıma atıorum ki tek bi tel yok banyoada 3 5 tel anca uyguladığım yöntemde sarımsak yağı ısırgan yağı tatlı badem yağı karıştırıyoruz saça ilk hafta her gün diğer haftalarda ara ara günler de sürüp boneyle kapatıp uyuyoruz zaten 3 yağın toplam fiyatı 10 ytl deneyin boşa başşka şeylere para dökmeyinn kaydirigubbakcemile5

yağları çok denedim iyi gelmiyor bana hiç. peki kullandığın şampuanı öğrenebilir miyim.

canım kullandıım şampuan bioblas ama onun etkiis yok eminin uzun süredir kullanıorum yağdan sonra dökülmem durdu benim saçım 15 16 yaslarımdan beridir dökülüodu hiç kesilmedi doktorada gttim hap verdi ama etkii olmadı saclarım çok gürdü benim şu an azaldı bi seyrelme yok sac dibimde ama saçım az beli yani

bende bi yerde okumuştum 4-5 diş sarımsağı ezip şampuanın içine atıyormuşuz bn denedim bu formülü evet başlarda çok iyi geldi dökülmeyi durdurdu ama 3 hafatlık kullanım sonrası beni saçlarım dökülmeye başladı bu şampuanın saç uzatma özelli var benimkini 4-5 cm uzattı

bende bi yerde okumuştum 4-5 diş sarımsağı ezip şampuanın içine atıyormuşuz bn denedim bu formülü evet başlarda çok iyi geldi dökülmeyi durdurdu ama 3 hafatlık kullanım sonrası beni saçlarım dökülmeye başladı bu şampuanın saç uzatma özelli var benimkini 4-5 cm uzattı

3.hafta sonunda mı dökmeye başladı bende aynı yöntemi kullanıcaktım ama niye belli zaman sonra döktü ki senin saçınıCADIARZU

3.hafta sonunda mı dökmeye başladı bende aynı yöntemi kullanıcaktım ama niye belli zaman sonra döktü ki senin saçınıCADIARZU

Bence o dökülme mevsimseldir. Çünkü nisan ayında gönderilmiş ileti.

Son düzenleme:
kızlar o şampuanın içine rendelediğiniz sarımsaklar şampuanın içinde zamnla bozulup çürür ve şampuanıda etkiler saçları mahveder böyle saçma bişi yapacağınıza sarımsak yağını alıp şampuana katın en azından zamanla bozulmayacak bişi.
çünkü düşünün rendelenmiş sarımsak bir haftada küflenir bile ee şampuan bir haftada bitmeyeceğine göre bi düşünün derim

canım ben gecen yıl sarımsagı direk sacıma sürmüştmm ..:) yine burda okumustm sarımsagın sacı gürlestrrdigini.. bi gün evde tek basımaydım dedim bi sürym kokarsada evde nasılsa kmse yok ..:):) hiç bi işlem yapmadn sürmstüm sacımın önlerine cünkü önler baya döklmüştü keldi ..:):)
sadece bi kere sürmüştüm gecen yazın basında bide yazın ortalarına doğru fln bi kere daha sürmüstm ... şimdi gayette sac var hatta suan uzadılar cok memnun kaldım bn .. dökülme sorunu olan herkesede gözm kapalı öneriyorum valla sarımsagı... okumustm arkadslar sampuanın içine sarımsak atıyormus ve koku yapmıyormus.. eger o sampuandan korkuyorsan ve dökülme sorunu yaşıyorssan sen sarmsağı kendin uygula.. :34:

arkadaşlar sarımsaklı şampuan kullanın düzenli olarak
bugün ne giysemde 2 kardeş çıktı .kız saçını kazıttırmış 4 senede belini geçmiş kullanın derim :61:

arkadaşlar sarımsaklı şampuan kullanın düzenli olarak
bugün ne giysemde 2 kardeş çıktı .kız saçını kazıttırmış 4 senede belini geçmiş kullanın derim :61:

Ayyyy sende mi izledin :D:D Aman Allahım o saçlar neydi öyle...sarımsaklı şampuan kullandık deyince hemen gugula yazdım. Tabi yine K.K çıktı karşıma :9:

Acaba hangi şampuanmış yaa onu da söleselerdi

Back