Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmısak saç dökülmesini durdurur mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
umarım iyi gelir denemedim ama çevremden çok duydum iyi geldiğini.hatta kuaför bir ablamız var.seyrekleşmiş kaşlar için öneriyordu sarımsağı.

evet evet kuaförlerin hepsi seyrek ya da küsmüş kaşlar için badem yağı ya da sarımsak öneriyorlar. ben ilk kullanımda memnun kaldım, kokusu dışında tabi. aradan bir gün geçti ama kafam hala sarımsak kokuyor. o da sanırım şampuanla yıkamadığım için, şampuandaki parfüm sarımsak kokusunu kapatırdı belki, belki ikisi karışıp daha kötü kokardı bilemiyorum. ben tekrar tekrar deneyeceğim, size sonuçları yazacağım.

canım ya şu zeytinyağlı sabunu bende bugün aldım bana bilgi verirmisin nasıl kullanıyosun krem sürüyormusun saçına işe yaradımı birde sarımsağı zeytinyağıylamı sürdün saçına bilgi verirmisin çok acil canımsenağlama

bende sarımsakladım saçımı zeytinyağı badem yağı susam yağı ve yumurtada sürdüm ayriyetten ama çok pis kokuyooooo :sm_cool:

hacercim zeytinyağlı sarımsak şıp diye dökülmeni kesti ve saç çıkardı öylemi bende senden heveslendim başlıcam yapmaya inşallah dökülmesi durur ...

tatlım dökülmesini durdurmadı, ama yeni saç çıkardı resimlerde gördüğün gibi. bende B12 vitamini eksikliği çıktı, dökülmem bu yüzdenmiş, ilaç ve iğneye başladım şimdi neredeyse durdu dökülmem :lepi:

yılan yağının saç için kullanımında; önce saça sürüyorsun ve 2-3 saat bekletiyosun,sonra da bitkisel bir şampuanla yıkıyosun diye biliyorum...ama ben de bilen varsa kaşlar için nasıl kullanılacağını sorucaktım.....:uhm:.....kaşlarda gece boyu bekletirsem acaba dökülme yapar mı? belli bir miktar saçı döktüğünü rivayet edenler var.....hayır zaten derdim az olan kaşım..onu da dökmek sitemiyorum yanlışlıkla....:çok üzgünüm:.....yoksa ben de mi saç için uygulanan haliyle yapmalıyım,,,2-3 saat bekletip,bitkisel şampuanla yıkamak,yani?? fikri olan değil,bilen avrsa lütfen yanıtlasın...sevgiler.....hihoyyyt

saf zeytin yagı denılıyor ya bu saf zeytın yagı nasıl oluyor marketten aldgımız zeytin yagları olmuyormu..eger olmuyorsa saf zeytın yagını nereden bulacagım

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
a.s.arkadasım bu önerdigin zeytinyagı ve sarımsagı 10 gun beklettıkten sonra kullanırken sarımsakları kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıeziyormuyuz :kedipuyorumnanaktan

:kedi:kafamda sac kalmıyacak nerdeyse

lutfennnn kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilelülülülülülüturkbayragi-tatlicadiarzu-a.sklava::enbuyukkk:

dökülmenin ana nedeni genelde b vitamini doğru.ben geçen gittim doktora derimde hiç bi sorun yokmuş vitamin eksikliğinden gitti avuç avuç saçlar...eskiden bi defa dolamakla bir aray gelmeyen tokayı şimdi 2 defa rahatlıkla doluyorum 3. dolamayı da zorlasam olcak senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…