- 10 Ocak 2008
- 470
- 2
- Konu Sahibi bebito
canım benim sarımsakla ilgili açmış olduğum bir konu var ona bakabilirsin.profilimden kahvegözlüme ait konular var oradan bakabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkidişlerim benim saçlarım çok fena dökülüyor eskiden herkes saçıma hayran kalırdı kıvırcık uzun falan diye şimdi ise tutam tutam döküldüğü için fare kuyruğu gibi kaldı :bbo:
ve çok kırılıyor uzamıyor artık kupkuru saçlarımmmmm senağlama ayh ! neyse ! ben bugün bir diş sarmısağı kesip saçımın yani kafamın saç kalmayan seyrelmiş hattaa senağlama açılmış olan yerlerine sürdüm !!!! sizce iyi gelir mi ! bana saç dökülmesi için ve uzaması için çareler sunacak arkadaşları davet ediyorum hiç bişey demeyip moral de verebilirsiniz a.s.
hihoyyytciddimisinnnn!!!! kaç diş sarmısak ne kadar yoğurt Allah için !!! neyle ezdin !! ya dün aynaya baktım da gerçi bakmama gerek yok her yerden saç topluyorum her yere düşmüşler artık kafayı yicem!!! nasıl açılmış inanamıyorum bu benim kafam olamaz! bu arada elidorun bakım yağını da yapayım dedim o daha c0ok mu doktu ne saclarım yapıs yapıs oldu bı de ustune ! ben oyle sac bas boyamam sımdıye kadar 2 kere boyadım 21 yasındayım mirmirmirmir fön cektırmem işlem yaptırmadım hiç ! yıprandı desem ben onlara naptım ki bana bunları yaşatıyorlarsenağlama Alllaaaammmmmm iki tel saçım kaldı! şampuanıma cam terebentın de karıstırdım ama sanmıyorum ki faydalı olsun! offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:sm_confused:
canım saçını sarımsakladıktan sonra 5 kere sampunlamışşın. bu saçına zarar verir aşırı derecede. bakım yaptıgın zaman bı kere sampuanlaman gerekli. yararından çok zararı dokunur bunun.