Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmısak saç dökülmesini durdurur mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım benim sarımsakla ilgili açmış olduğum bir konu var ona bakabilirsin.profilimden kahvegözlüme ait konular var oradan bakabilirsin.

canım bnde saç kıran olmuştu bir keresinde.sarımsağı ezip yoğurtla karıştırmıştım sonra bir gece ayazda bekletmiştim. gece yatarken saçıma sürdüm ve sabaha kadar beklettim. ertesi günü resmen saç fışkırmıştı hiç saç olmayan yerden. :) abartmıyorum gerçekten..

hihoyyytciddimisinnnn!!!! kaç diş sarmısak ne kadar yoğurt Allah için !!! neyle ezdin !! ya dün aynaya baktım da gerçi bakmama gerek yok her yerden saç topluyorum her yere düşmüşler artık kafayı yicem!!! nasıl açılmış inanamıyorum bu benim kafam olamaz! bu arada elidorun bakım yağını da yapayım dedim o daha c0ok mu doktu ne saclarım yapıs yapıs oldu bı de ustune ! ben oyle sac bas boyamam sımdıye kadar 2 kere boyadım 21 yasındayım mirmirmirmir fön cektırmem işlem yaptırmadım hiç ! yıprandı desem ben onlara naptım ki bana bunları yaşatıyorlarsenağlama Alllaaaammmmmm iki tel saçım kaldı! şampuanıma cam terebentın de karıstırdım ama sanmıyorum ki faydalı olsun! offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:sm_confused:

cokacimcoookaslında haklısın her gun ıkı dıs sarmısak ( yıyemem mıdeme dokunuyor ama ) :jeyyar:yutsam belkı duzelırım ama dua edın benım ıcın kızlar ben de sızın ıcın dua edecem hatta butun sacsızlar ıcın !!!!!!!!!:Saruboceq: sivilceliler ve her türlü sağlık ve estetik sorunlarından müzdarip olanlar için !:1shok::1hug:

valla ciddiyim...sarımsağı göz kararı koymuştum. mikserden geçirecen ama...

Sarmisagin sac cikardigi dogru hatta sakali cikmayan erkeklerin kullandigini cok iyi biliyorum. Benimde cok sacim dokulur kendimi bildim bileli dusunuyorumda coktan kel kalmam gerekirdi demekki dokulen yerlerden tekrar sac cikiyor kafana cok takma ama ilginc olan sadece 2 kez boyatmis olman fonle ugrasmadigin halde dokuluyormus sacin bence de bi doktora git cunki cok sebepten sac dokulebiliyor.Birde mevsim sonlarinda cok dokuluyor sonbahar yaklasirken agaclardaki yapraklar gibi saclarinda dokulmesi cok dogal ama asirisi degil. Cok uzattim biliyorum ama senin sacina nazar etmisler demekki. Sarmisagi bende denedim tavsiye ederim.

Ben de bu sarımsakla ilgili duyduğum şeylere inanarak bir deneme yapmak istedim. Kirpiklerimin bir bölümü döküldü ve eskiden herkesin imrenerek baktığı kirpiklerim şimdi malesef kısa ve azalmış bir hal aldılar. Bir sarımsağı ortadan ikiye kestim ve kirpiklerimin üstünde tuttum. Gözlerimi çok yaktı ama çıkacağına o kadar inandım ki yanmayı göze aldım. Sonuç? Malesef olumsuz senağlama

saç dökülmesi bölümüne de yazdım yine yazıyım AHMET MARANKİ FORMÜLÜNÜ 10 adet ceviz kabuğunu 1lt suda en az 15dk kaynatıp bu suyu saça döküyosunuz 3 hafta yapın bunu bunun yanında ceviz yağını da kullanmak dökülmeyi önlermiş.cevizi yemek de gerekliymiş.denemekte fayda var sarımsak olayına bende girdim hiç iş yok yağ komplexleri de işe yaramadı ben de en kısa zamanda cevizli formülü uygulayabilirim

canım uygulayınca bu ceviz formülünü sonuçları söyler misin bize, merakla bekliyorum. inşallah işine yarar = )

-tatlicadiarzu-yılan yağı aldım ben bugün aktarda ne kadar yağ varsa topluyorum ya yılan yağı kullanan var mı peki nasıl sürcem ben bunu hem benim yılana vs. alerjim var alırken bile kaşındım sürünce nolacam çok merak ediyorum böğğğğğ

peki 1o-15 gün boyunca her gün mü kullandın, yoksa bir kere sürdün de sonra 1o-15 gün sonra mı etkisini gösterdi ?

zeytin yağını nasıl süreceğiz saçlarımıza kızlar

zeytinyağının has (saf) olanını seçmeni özellikle belirmek istiyorum. aksi halde saçtan çok zor çıkıyor. 2 yemek kaşığından fazlasını da kullanma saçına bir kerede. 2 yemek kaşığı zeytinyağını hafif ılıt, saçlarına masaj yaparak sür. beklet 2 saat kadar sonra saçına uygun şampuanla yıka.

Monna_Rosa teşekkürler bilgiler için, ben de deneyeceğim inşallah etkisini gösterir.

Eveeeeeeeet bütün cesaretimi topladım ve saçıma sarımsak sürdüm sonunda süprizzzzz Hayatımda bu kadar iğrenç koktuğumu hatırlamıyorum. 3 diş sarımsağı (diş deniyor sanırım bu topluca oldukları şeye) kasede tahta tokmakla dövdüm iyice. Sonra içine saf zeytinyağı ekledim ve ocakta ılıttım biraz. Sonra da saçıma iğrenç kokan bu karışımı sürdüm. Zaten sürerken bir kısmı döküldü. Şu anda hala saçımda. 1 saat sonra yıkarım. Hafif çok hafif bir yanma hissediyorum ve oruç olmanın etkisiyle midemi de etkiledi biraz kokusu. Annem bundan sonra ben süreyim saçına dedi daha iyi yediririm. Yarın da denemeye devam edeceğim. Gelişmeleri bildiririm size. İnşallah güzel haberler verebilirim sositososito

aman Yarabbimmmmmm ev ev olalı böyle kokmadı sanırım Çok üzgünüm çoook İnanılmaz ağır koktu sarımsak, saçımda 1,5 saat beklettim ve sonra 5 kez yıkamama rağmen hala kokusu duruyor. Odam ayrı bir felaket kokuyor zaten. Ama işe yarasın da ben kokmaya razıyım. Devam edeceğim kullanmaya. Haberdar ederim yine sizi fisfisfis

canım saçını sarımsakladıktan sonra 5 kere sampunlamışşın. bu saçına zarar verir aşırı derecede. bakım yaptıgın zaman bı kere sampuanlaman gerekli. yararından çok zararı dokunur bunun.

hehehh dün kafamın açılan yerlerine yılan yağı sürdüm sonra banyo yaptım sonra tresanın saç losyonunu sürdüm saç diplerime ve uçlarına da menekşe yağı sürdüm annem çok kötü kokuyosun dedi:1rolleyes: tabi yağ biraz ağır kokuyo bakalım inşallah faidesini görürüm dostlarşutarafagitti

canım saçını sarımsakladıktan sonra 5 kere sampunlamışşın. bu saçına zarar verir aşırı derecede. bakım yaptıgın zaman bı kere sampuanlaman gerekli. yararından çok zararı dokunur bunun.

canım uyarın için teşekkürler a.s. Ama ben şampuan kullanmıyorum, zararlarını çok iyi bildiğim için. Zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Bunun da aşırısı faydalı değil ama saçımdan sarımsakları temizlemek için 5 kere yıkamam gerekti :1rolleyes:

ilk defa kullanmanın etkisiyle mi yoksa psikolojik olarak mı etkilendim bilmem, ama saç dökülmem neredeyse durdu diyebilirim. Normalde sürekli ellerim saçımda gezerim ve her elimi saçıma atışımda en az 3-4 tel saç gelirdi. Dün sarımsağı kullandığımdan beri yalnızca 1 tel saç geldi elime, yataktan ya da yerlerden de toplamadım. Allah derdimin devasını sarımsakla verdi inşallah. Gün aşırı kullanmaya devam edeceğim. Daha mutlu haberler verebilmek ümidiyle kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…