• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkmis gobek

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Sezeryan olali 40 gunu gecti ,karnimda cok catlak var ve sarkmis durumda,ameliyat diye korse veya baglama yapmadim. Suan cok igreniyorum bu bolgemden esimden gizliyorum dalga gecer diye. Iliski konusunda cok isteksizim. Karnim nasil duzelir hep gizliyorum suan karnimi :(

Hele dur biraz. Daha 40 gün olmuş. Vücudunun kendini toplaması 1 yılı bulur. Bu sürede bolca emzir ve dengeli beslen. 1-1,5 sene sonra sıkı egzersize başlayabilirsin ancak. Baktın olmadı doktor desteğiyle eskisinden güzel olur. Sen mucizevi birşeyin parçasısın. Bir canlının dünyaya gelmesine aracılık etti vücudun. Azıcık zaman tanı kendine..

Sarmadan egzersizlere başlayabilirsiniz sararsanız asıl ozaman göbeğiniz kalır doktorum sebep olarak göbek kaslarının tembelleştiğini söylemişti
Göbek bölgesinin sıkılaşmasını sağlayan hareketleri internetten bulun ve boş kaldıkça yapın zaten daha toparlanması için çok erken paniklemeyin sakın

Son düzenleme:
Sezeryan olali 40 gunu gecti ,karnimda cok catlak var ve sarkmis durumda,ameliyat diye korse veya baglama yapmadim. Suan cok igreniyorum bu bolgemden esimden gizliyorum dalga gecer diye. Iliski konusunda cok isteksizim. Karnim nasil duzelir hep gizliyorum suan karnimi :KK43:
İnanır mısın birini tanıyorum bebeği iki aylık ikinci çocuğu.Benden daha az göbeği var bakıyorum herşeyi orantılı maşallah nerdeyse ayva göbeğinden biraz fazla olmayınca olmuyor yaaa genetik biraz biz patates olmaya bn mahkumuz yada aç gezeceğiz :(

40gun gecmis eger saglik sikintiniz yoksa egzersizlere baslayabilirsiniz doktorunuza danisin yine tabi..ama 1 ay sonrasinda yuruyuslere ve karin egzersizlerine baslayanlar cok guzel sonuclar almis karinlari dumduz sezeryan dogum.olmasi o gobegin kalcagi anlamina gelmiyor zaten

Bu arada hamileyken 4. Aydan itibaren vazelin kakao yağı ve arko nemi dönüşümlü olarak vücuduma sürdüm 1 tane sahi çatlak yok. Biraz karartıyor ten rengini ama olsun.çatlamaktan iyidir. Hamile bayanlar okursa belki işlerine yarar diye söyleyeyim dedim.

Sezeryan olali 40 gunu gecti ,karnimda cok catlak var ve sarkmis durumda,ameliyat diye korse veya baglama yapmadim. Suan cok igreniyorum bu bolgemden esimden gizliyorum dalga gecer diye. Iliski konusunda cok isteksizim. Karnim nasil duzelir hep gizliyorum suan karnimi :KK43:
Çatlaklar için artık çok geç:( gebeliğin ilk haftalarından itibaren karın ve bacak bölgesini nemlendirmeniz gerekiyordu, korseyi Doğumdan birkaç hafta sonra kullanmaya başlayabilirdiniz, bende sezaryenle doğum yapmıştım, doktorumun izin vermesi üzerine 10 gün sonra korse kullanmaya başlamıştım, doktorunuza danışın, katın sıkılaştırıcı egzersizlere ve korseye tamam derse hemen korse takıp egzersiz yapmaya başlayın, birkaç ay sonra sıkılaşır merak etmeyin.

Çatlaklar için artık çok geç:KK43: gebeliğin ilk haftalarından itibaren karın ve bacak bölgesini nemlendirmeniz gerekiyordu, korseyi Doğumdan birkaç hafta sonra kullanmaya başlayabilirdiniz, bende sezaryenle doğum yapmıştım, doktorumun izin vermesi üzerine 10 gün sonra korse kullanmaya başlamıştım, doktorunuza danışın, katın sıkılaştırıcı egzersizlere ve korseye tamam derse hemen korse takıp egzersiz yapmaya başlayın, birkaç ay sonra sıkılaşır merak etmeyin.

Hep nemlendirdim,8. Ay durduramadim catlamasini ,yapisal sanirim :l

Back
X