Çok teşekkür ederim canım.. Korse kullanıyorum şuan.. Birşey soracağım göbek fıtığı olduğunuzu nasıl anladınız??Merhaba allah analı babalı büyütsünben 14 ay önce doğum yaptım normal doğumdu . Oğlumun boynunda 2 tur kordon vardı . Doğumda aşağı inip suyu patlatamadı filan zor bir doğum oldu . 42 kg ile hamile kaldım 52 ile doğum yaptım şuan 46 kg civarıyım. Doğumda ne yazıkki göbek fıtığı oldum . 40 gün korse taktım biraz toparlandı o zaman sabah kalkıp takıyordum gece yatana kadar . Sonra mekik filan spora başladım ama bir süre sonra çok ağrım oldu doktora gittim ameliyat dedi sporu bıraktırdı . Göbek baya gitti ana hala var ne yazıkki . Hamilelik çizgisi gitti karnımın rengi açıldı toparlandı 6 ay sürdü o işler . Şimdi oğlum büyüdü ağırlaştı onu kucağımda taşıdıkça vs ayakta durdukça çok sancım oluyor . Emzirme işi bitince mecbur acil ameliyat olmam lazım şuan sabırlı olmaya çalışıyorum. Süt için lütfen herşeyi yemeyin. Bol su bol süt yapıcı anne çayları, bol şekillik , tahin bulgur böyle böyle süt olacak rahat olun kafanıza göbeği takmayın ama ilk aşama korse unutmayın devamı gelir