• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkmış göbeğimi nasıl toparlayabilirim 😞

Ne zaman spora başlamalıyım?? Şuan doğru düzgün sütüm de yok açıkçası sürekli onu ye bunu ye diyorlar iyice moralim bozuluyor.. Tabi ki önce bebeğimin sağlığı iyiliği ama bu halim de çok üzüyor beni..
Karnın için tavsiyede bulunmayacağım ama süt için şunu kesinlikle öneririm, kuru dutu kaynat ve iç bol bol, şeker katmana gerek yok sadece kuru dutu kaynat ve iç. İnşallah bol bol sütün olur.

Süt olsun diye yedirdikleri şekerli şeyler, kompostolar çöp gıda. Kompostoda süt yapan şey de zaten su. Su içmek daha iyi. Ay hiç böyle mememi bir açardım sütüm duvara fışkırırdı diyen teyzeler gibi konuşmak istemem de akşam 1 litre su içip yattığım zaman gece bir uyanırdım yatak ıslanmış olurdu sütten. O derece süt yapıyor bol su içmek. Bunun yanında tabi yeşillik, tavuk suyu kemik suyuna çorba vs. Sağlıklı beslenmek gerekiyor. Ben pudinge tahin helvasına gömüldüm ilk birkaç ay yalan yok ama o aralar yemek yemiyordum ben çok iştahsızdım.
Ben deneyimlerimden tahin helvasının gerçekten süt yaptığını düşünüyorum.. 3 litreye yakın su içiyorum her gün. Herşeyi yapıyorum bebeğime şuanlık yetiyor gibi.. Üç kez mama verdim Doymayınca ama yine sizin gibi akan bir sütüm yok benim.. Herkes anlatıyor benim öyle değil inşallah zamanla artar.. Ama tahin helvası konusunda söyleyenlere sonuna kadar hak veriyorum.

Ben deneyimlerimden tahin helvasının gerçekten süt yaptığını düşünüyorum.. 3 litreye yakın su içiyorum her gün. Herşeyi yapıyorum bebeğime şuanlık yetiyor gibi.. Üç kez mama verdim Doymayınca ama yine sizin gibi akan bir sütüm yok benim.. Herkes anlatıyor benim öyle değil inşallah zamanla artar.. Ama tahin helvası konusunda söyleyenlere sonuna kadar hak veriyorum.
Hiç merak etme emzirdikçe o kadar sütün artar ki. Benim bebeğim doğduğunda ilk hafta yoğun bakımda kaldı sütüm damla damla geliyordu hiç kucağıma almadığım için ve emzirmediğim için sürekli sağdım. İki çay kaşığı sütü enjektörle hastaneye gönderiyordum. Sonra eve çıktığında mama +anne sütüyle geçti ilk zamanlar. Çünkü biz ağladığı zaman aç zannedip mama veriyorduk doktorlar da hastane çıkışı elimize mama markasını yazıp verince kullandık. Bendeki cahillik işte su içiyorum sütüm geliyor akıyor ama emdiği halde ağlayınca mama veriyoruz tekrar. Sonra bir düzene oturtup mamayı kestim . Senin de artacaktır. Bol bol ten tene temas yap, mümkün olduğunca çıplak emzir aranızda kurduğunuz bağ arttıkça sütün de çoğalacak.

Hiç merak etme emzirdikçe o kadar sütün artar ki. Benim bebeğim doğduğunda ilk hafta yoğun bakımda kaldı sütüm damla damla geliyordu hiç kucağıma almadığım için ve emzirmediğim için sürekli sağdım. İki çay kaşığı sütü enjektörle hastaneye gönderiyordum. Sonra eve çıktığında mama +anne sütüyle geçti ilk zamanlar. Çünkü biz ağladığı zaman aç zannedip mama veriyorduk doktorlar da hastane çıkışı elimize mama markasını yazıp verince kullandık. Bendeki cahillik işte su içiyorum sütüm geliyor akıyor ama emdiği halde ağlayınca mama veriyoruz tekrar. Sonra bir düzene oturtup mamayı kestim . Senin de artacaktır. Bol bol ten tene temas yap, mümkün olduğunca çıplak emzir aranızda kurduğunuz bağ arttıkça sütün de çoğalacak.
İnşallah canım yaaa. Bende iki göğsümü emziriyorum o halde çocuk elini emiyor kucağıma alıyorum yüzümü emmeye çalışıyor kuzum ☺️ aç olduğu kanaatine varıp bende mama veriyorum sonra uyuyor.. İnşallah benimde zamanla artacak..

Ten tene temas çok önemli bunun farkındayım benim de bebeğim ilk 6 gün yoğun bakımdaydı aynı senin gibi sütüm gelmedi sonra bebeğim geldi mucize gibiydi dudağı yüzü göğsüme dokundukça az da olsa sütüm gelmeye başladı..

Back
X