Sarkıklık Olur mu ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
927
414
53
Kızlar evde üst iç çamaşır takmıyorum hiç. Ama bu durumda gögüsler sarkıyor diye duydum gerçekten öyle mi ? Sütyen takınca da hiç rahat olmuyor siz takıyor musunuz. Şimdilik öyle bi durum yaşamadım ya da fark etmiyorum ama ilerde pişman olmak istemem

Benımkıler 95B oldugu ıcın taksamda takmasam da yercekımının etkısıyle zaten hafif sarkık duruyor. Araba farı gibi duran meme de vardır illa ki ama müdahalesiz dogal gogus yapısının (hele ki benım gıbı 95 beden falansanız) sarkık durmama ıhtımalı yok gibi

Olur kesinlikle. Evdeyken de telsiz rahat ama toparlayici bir sutyen takın mutlaka. Sonuçta yer çekimi var, ne kadar rahat bırakırsan o kadar rahat aşağı iner.

95beden meme degil sırt genişliginiz. B meme cup oluyor ve B cup aslinda buyuk degil, kucuk hatta sirt genisliginize göre bayya kucuk kaliyor.

Benimkiler küçük zaten. 70b kullanıyorum.

Sarkma olacak kadar hacimli değiller.

Sutyen takmadıkça insan alışıyor. Daha hiç takamıyor. Bu sebeple Zaman zaman çıkarsam da çoğunluk takıyorum.

Sarkma konusunda net bilgim olmasa da bana göre hacimli göğüs sarkar. Tabi genetik mirasın etkisi de vardır illaki

göğüslerin büyüklüğüne bağlı. küçükse sarkmaz hatta belki daha iyi gelir. ama büyükse sarkar. çünkü direk aşağı doğru inen bişeyde kas o şeyi tutamaz. baldırlarımız bile sarkarken ki kaba et sonuçta kaslar tutmuyor. göğüs kaslar büyük göğsü tutamaz

95beden meme degil sırt genişliginiz. B meme cup oluyor ve B cup aslinda buyuk degil, kucuk hatta sirt genisliginize göre bayya kucuk kaliyor.
B cup ama ben kullansam c bıle kullanırım hafıf taşmış duruyor sütyenden. Bak şimdi aklıma düşürdün yenılerını c alayım neden bu ezıyetı cekıyorum ben yahu

Ah ah bende cok muzdaribim ama zayifladikca goguslerimde kuculecek insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…