- 10 Temmuz 2021
- 6
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi beril sorgun
merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum sırf bu sorunum için. Aslında kendiyle çok barışık bir insanım. Geçen sene yaz ayına kadar 58 kilo ile 60 kilo arasında gidip geliyordum. Sonrasında memlekete gitmem gerekiyordu (Trabzonluyum). Köye gidenler bilir ki köy havası yedikçe yedirir iştahı olmayan ben iştahım açıldı birde yüksek lisans tezi o bu derken full masa başında oldum hem yedim hem oturdum. Haziran başı memlekete gittim Ekim 29'da döndüm neredeyse 5ay kaldım. Eve geldiğimde tartıya çıkınca şok geçirdim, kilo aldığımı biliyordum ama 75 kiloya çıktığımı düşünmemiştim. Hemen bir diyetisyene gittim ve diyet yapmaya başladım Nisan ayına kadar 75 kilodan 55e kadar düştüm. Ara ara spor da yaptım ama yeterli olmadığını da biliyordum. Durum şu ki şuan göğüslerim kilo alıp vermekten deforme oldu. Sarktı ve çatladı. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum normalde bu kadar dert etmezdim yukarda da dediğim gibi kendimle barışık bir insanım ama giydiğim hiç bir şey yakışmamaya başladı bu durum çok canımı sıktı. O güzel tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.