Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sarkık göğüsler ;(
- Konu Sahibi parkgein
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Nisan 2015
- 258
- 323
- 18
- 38
- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Gece yatarken çıkartıyorum arada.ama gündüz hep takılı.çörek otunu ben de duydum ama denemeye fırsatm olması daha.platese başlıca belki o işe yarar diye
Gece yatarken niye çıkarıyosun.. Ben gece gündüz sürekli takarım. rahat edemem. Taksan faydası olabilir yani.
Kendi göğüs ölçüne göre sutyen kullan ne büyük olsun kavramayacak kadar ne de küçük popo gibi gösterip sıkıştıracak kadar..Malesef bu hatalar sonucunda da sarkıyo göğüsler.
Dikişsiz sütyen en sağlıklısı
- 3 Temmuz 2015
- 107
- 54
- 13
Evet ondan şüpheleniyom ben de.göğüslerim çok büyük değil ama 90 takıyom.ama 90lık değiller.sonradan öğrendim göğüs altını da ölçüp ona göre beden almak gerekiyomuşubişüpheleniyordu 713037 .!.:Kendi göğüs ölçüne göre sutyen kullan ne büyük olsun kavramayacak kadar ne de küçük popo gibi gösterip sıkıştıracak kadar..Malesef bu hatalar sonucunda da sarkıyo göğüsler.
- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Nükhet Duru nun her gece yatmadan once bi egzersiz yaparmis göğüsleri o yüzden hala dikmis o yaşta. Biyerde anlatmisti. Iki avcunu gogus hizasinda bastirip gevsetme gibi bisey. Onum yerine ufak bir pilates topunu sıkma hareketi yaptiriyorlar spor salonunda. Bunu yapabilisin denemediysen :)
Eklentiler
Evet ondan şüpheleniyom ben de.göğüslerim çok büyük değil ama 90 takıyom.ama 90lık değiller.sonradan öğrendim göğüs altını da ölçüp ona göre beden almak gerekiyomuş
Bende bi kaç yıl önce ergenlik dönemleri takıntılı ruh hali vs. işte büyük görünsün diye bedenimden büyük takardım ya da dekoltem varmış gibi göstersin diye sırtımın içine girecek darlıkta sutyen kulllanırdım :) askısını da en son ayarına getirirdim arkadan nerdeyse omzuma doğru çıkardı o kopça sonra baktım eski diriliği kayboldu hatta giderek küçülmeye başladı araştırmalarım sonucu yanlış yaptığımı öğrendim son bi kaç senedir kendine geldi.
- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
- Arkadaslarin dedigi gibi sutyen seçimi de cok onemli. Turkiyede genelde 80 85 tarzi biliniyor sutyen numaralari ama cup onemli aslinda. Yani yanindaki a, b, c harfleri
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/sutyen-olcusu-hesaplama
- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
- 133