şark hizmeti hakkında

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
kızlar günaydın eşimin şark tercihleri geldi bi haftaya sonra kullanacak tercihlerini. bizim maddi sıkıntımız var o yüzden inşallah lojman çıkar diye dua ediyoruz. ama kime söylesek inşallah lojmanda otururuz diye herkes lojman ortamı iyi değil falan diyo neden böyle? çok fazla dedikodu oluyomuş, sürekli bi arada olmak istiyolar diyolar iyi de bu dedikoduyu yakınlığı yapanda orada oturan onlar neden kendi yaptıklarından bu kadar şikayetçiler çözemedim gitti :) bilenler anlatabilirler mi, inşallah üniversite kazanırsam orada okulumu bitiricem bende
bana biri giydiğin taktığın bile olay oluyo dedi nasıl giyinmek lazım ilişkileri nasıl tutarsak sorunsuz biter bu görev...

Benim babam subaydı. Hayatım lojmanda geçti
Hiç böyle şeyler yaşamadık
Çünkü annem hiç uymadı ne laf taşıdı ne birinin taşımasına izi verdi
yani sizin elinizde. Birisi yanında başka birini çekiştirirse hiç uymayın
ya da dediğinin tam tersini diyim yok ya iyidir o iyidi sen yanlış anlamışısın :)
yada uyarın ben bu tarz konuşmaları sevmiyorum diyin
yani kısaca sizin elinizde.
Ama lojman daha iyi çünkü
sizin orada birbirinizden başka kimseniz olmuyor.
genede siz bilirsiniz.

Abartmislar, önemli olan resmiyeti korumak. Zaten herkesle görüşmek zorunda değilsiniz. Ben samimi arkadaşlarım dışında pek görüşmem kimseyle. Yaza da gidiyoruz inş.

babam öğretmendi yine lojmanda oturduk hatta kendievimize geçince lojmandaki dostluğu hep aradık üstünden tam 20 yıl geçti hala görüşüyoruz lojman komşularımızla

şuan yine lojmandayım hiç öyle dedikodu yok aslında kimsenin kimseyi gördüğü yok çoğu çalışan hanım ve herkesişin de gücünde

kim dedi bunu neden dedi anlamıyorum ama kendi başından bir şey geçmişse vardır ya kurunun yanında yaşta hesabı ona benzemiş biraz

benim babam polis. doğuda da batıda da uzun yıllar lojmanda yaşadık. ama dğudaki dostluklarımız bambaşkaydı. hala görüşürüz onlarla

Sen kaç yaşındasın?

Bi akrabamiz doguda polisti.

3 yil kaldilar galiba.

Lojmandalardi.

Sehir biraz zor bi sehirdi kadincagz 3 yil lojmandan disari kac kere ciktim bilmiyom diyodu,

Sizin durum nasil olur bilmem de

Orada genelde herkes oyle oldugu icin kendi iclerinde bi dunya gibilermis,

tum lijman birbirini taniyo filan, mecburlar birbirlerine, disarisi tehlikeli

Bi de bebegi cok kucuktu kadincagzin kucagina alip en fazla bahceye iniyodu filan

E kimle oturup kalkacak insan, konu komsu, haliyle dedikleri gibi herkes birbiriyle ugrasiyo neyle ugrassin,

Ozellikle kadinlar

(ilk bakista abarti gibi geliyo ama hakkaten cok sicak bi bolge diyim siz anlayin, isim vermek iatemiyorum )

canım benim eşim de üsteğmen.. sivas.ta görevliyiz.. lojmanda oturuyoruz.. o tarz kendini bilmez kadınlar her yerde var maalesef ama benim oturduğum yerde apartmanda her kadın çalıştığı için, ben de bankacıyım zaten, bu tarz muhabbetleri yapacak yer olmuyor o sebeple böyle çirkin şeyler yaşamadım çok şükür..
insanın kendinde bitiyor.. lojmanlarda herkes gurbette olduğu için birbirine destek daha çok var.. sen kendini çirkin muhabbetlerden uzak tutarsan, baktın dedikodu ortamı var girmezsen herhangi bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum..

bende öyle düşündüm biraz inşallah iyi insanlarla ömür boyu dost olabileceğimiz kişilerle karşılaştırır allah

anladım üniversite okuyacağım deyince daha küçük diye düşünmüştüm.
doğu tarafında lojman her zaman daha güven verir insana. En azından neci olduğunu bildiğin insanlarla aynı ortamda olursun. dedikodu her yerde var. Ne kadar içine girdiğine bağlı.
Ben tavsiye ederim lojmanı.

Burası olmasın :))))

anladım canım ben ilk üniversitemi yarım bıraktım şimdi tekrar hazırlanıyorum da

14 yılımız lojmanlar geçti,hiçbir sıkıntı yaşamadım,sen kendini bilirsen doğru kişilerle görüşürsen sıkıntı yaşamazsın.
Dedikodu meselesi sadece lojmanlara has bir olay değildir,sivildede otursan insan kötüyse her oturduğu yerde kötüdür..

Cnm bnde lojmanda oturuyorum suan iki senemiz dolcak neredeyse hickimseyle sorunum olmadi sukur hep mesafeli oldum catkapi kimse gelemez ararlar musaitsen sana gelcez diye evt biraz dedikodu var ama cok samimi olmazsan sıkıntı olmaz ben cok memnunum arkadss ortami kurarsin kendi yasitlarinla onlarla gorusursun herkezle samimi olmak zorunda degilsin keske hep lojmanda otursam kapimizda polisler nobet bekliyorlar gece gunduz guvenilir esim gece nobete gittiginde hic korkmuyorum sukur o nedenle herkez bisey soyluyo ama bn mesafeli olmaktan yanayim o zmn hic sıkıntılı olmaz.

anladim canim icim rahatladi valla ben hemen samimi olamayan ama sicakkanliyimdir dedikodudan da fazla haz etmiyorum o yuzden tedirgindim. bir de bi sey sorabilir miyim orada lojman disina cikmak biraz sikintili ya kuafor falan var mi lojman icinde :) ben agda yapma ozurluyum de yoksa simdiden kendimi alistirayim diyorum

daha da cikarsa canim insallah cikar buradaki ablalar baya iyi anlatiyolar
benim sözlüm asker o yüzden lojmanları epey sıkıntılı.. polislerin ki daha ılıman olsa gerek.. kimseyle alakadar olmayınca bir şey olacağını pek sanmıyorum.. dedikoduculardan kendinizi soyutlarsanız mutlu olursunuz yoksa zor yani milletle uğraşmak :S ne zaman gidiyorsunuz canım

bu yaz haziran gibi ne yapicam bilmiyorum tasinirken ne lazim olur onu da bilmiyorum koli biriktiricem baya :)) hurc almaya basladim bi de bavul lazim o kadar cok esya var ki elemeye calisiyorum canim aklim baya karisik anlayacagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…