- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
-
- Konu Sahibi acembuselik
Sen kaç yaşındasın?kızlar günaydın eşimin şark tercihleri geldi bi haftaya sonra kullanacak tercihlerini. bizim maddi sıkıntımız var o yüzden inşallah lojman çıkar diye dua ediyoruz. ama kime söylesek inşallah lojmanda otururuz diye herkes lojman ortamı iyi değil falan diyo neden böyle? çok fazla dedikodu oluyomuş, sürekli bi arada olmak istiyolar diyolar iyi de bu dedikoduyu yakınlığı yapanda orada oturan onlar neden kendi yaptıklarından bu kadar şikayetçiler çözemedim gitti :) bilenler anlatabilirler mi, inşallah üniversite kazanırsam orada okulumu bitiricem bende
bana biri giydiğin taktığın bile olay oluyo dedi nasıl giyinmek lazım ilişkileri nasıl tutarsak sorunsuz biter bu görev...
Sen kaç yaşındasın?
babam öğretmendi yine lojmanda oturduk hatta kendievimize geçince lojmandaki dostluğu hep aradık üstünden tam 20 yıl geçti hala görüşüyoruz lojman komşularımızla
şuan yine lojmandayım hiç öyle dedikodu yok aslında kimsenin kimseyi gördüğü yok çoğu çalışan hanım ve herkesişin de gücünde
kim dedi bunu neden dedi anlamıyorum ama kendi başından bir şey geçmişse vardır ya kurunun yanında yaşta hesabı ona benzemiş biraz
anladım üniversite okuyacağım deyince daha küçük diye düşünmüştüm.
Bi akrabamiz doguda polisti.
3 yil kaldilar galiba.
Lojmandalardi.
Sehir biraz zor bi sehirdi kadincagz 3 yil lojmandan disari kac kere ciktim bilmiyom diyodu,
Sizin durum nasil olur bilmem de
Orada genelde herkes oyle oldugu icin kendi iclerinde bi dunya gibilermis,
tum lijman birbirini taniyo filan, mecburlar birbirlerine, disarisi tehlikeli
Bi de bebegi cok kucuktu kadincagzin kucagina alip en fazla bahceye iniyodu filan
E kimle oturup kalkacak insan, konu komsu, haliyle dedikleri gibi herkes birbiriyle ugrasiyo neyle ugrassin,
Ozellikle kadinlar
(ilk bakista abarti gibi geliyo ama hakkaten cok sicak bi bolge diyim siz anlayin, isim vermek iatemiyorum )
anladım üniversite okuyacağım deyince daha küçük diye düşünmüştüm.
doğu tarafında lojman her zaman daha güven verir insana. En azından neci olduğunu bildiğin insanlarla aynı ortamda olursun. dedikodu her yerde var. Ne kadar içine girdiğine bağlı.
Ben tavsiye ederim lojmanı.
Cnm bnde lojmanda oturuyorum suan iki senemiz dolcak neredeyse hickimseyle sorunum olmadi sukur hep mesafeli oldum catkapi kimse gelemez ararlar musaitsen sana gelcez diye evt biraz dedikodu var ama cok samimi olmazsan sıkıntı olmaz ben cok memnunum arkadss ortami kurarsin kendi yasitlarinla onlarla gorusursun herkezle samimi olmak zorunda degilsin keske hep lojmanda otursam kapimizda polisler nobet bekliyorlar gece gunduz guvenilir esim gece nobete gittiginde hic korkmuyorum sukur o nedenle herkez bisey soyluyo ama bn mesafeli olmaktan yanayim o zmn hic sıkıntılı olmaz.kızlar günaydın eşimin şark tercihleri geldi bi haftaya sonra kullanacak tercihlerini. bizim maddi sıkıntımız var o yüzdnşallah lojman çıkar diye dua ediyoruz. ama kime söylesek inşallah lojmanda otururuz diye herkes lojman ortamı iyi değil falan diyo neden böyle? çok fazla dedikodu oluyomuş, sürekli bi arada olmak istiyolar diyolar iyi de bu dedikoduyu yakınlığı yapanda orada oturan onlar neden kendi yaptıklarından bu kadar şikayetçiler çözemedim gitti :) bilenler anlatabilirler mi, inşallah üniversite kazanırsam orada okulumu bitiricem bende
bana biri giydiğin taktığın bile olay oluyo dedi nasıl giyinmek lazım ilişkileri nasıl tutarsak sorunsuz biter bu görev...
Cnm bnde lojmanda oturuyorum suan iki senemiz dolcak neredeyse hickimseyle sorunum olmadi sukur hep mesafeli oldum catkapi kimse gelemez ararlar musaitsen sana gelcez diye evt biraz dedikodu var ama cok samimi olmazsan sıkıntı olmaz ben cok memnunum arkadss ortami kurarsin kendi yasitlarinla onlarla gorusursun herkezle samimi olmak zorunda degilsin keske hep lojmanda otursam kapimizda polisler nobet bekliyorlar gece gunduz guvenilir esim gece nobete gittiginde hic korkmuyorum sukur o nedenle herkez bisey soyluyo ama bn mesafeli olmaktan yanayim o zmn hic sıkıntılı olmaz.
evet ya lojman işi epey sıkıntılıymış..
benim sözlüm asker o yüzden lojmanları epey sıkıntılı.. polislerin ki daha ılıman olsa gerek.. kimseyle alakadar olmayınca bir şey olacağını pek sanmıyorum.. dedikoduculardan kendinizi soyutlarsanız mutlu olursunuz yoksa zor yani milletle uğraşmak :S ne zaman gidiyorsunuz canımdaha da cikarsa canim insallah cikar buradaki ablalar baya iyi anlatiyolar
benim sözlüm asker o yüzden lojmanları epey sıkıntılı.. polislerin ki daha ılıman olsa gerek.. kimseyle alakadar olmayınca bir şey olacağını pek sanmıyorum.. dedikoduculardan kendinizi soyutlarsanız mutlu olursunuz yoksa zor yani milletle uğraşmak :S ne zaman gidiyorsunuz canım