şark hizmeti hakkında

emin ol düşük değil dışardan gelenlere çok pahalı kendilerine 300 olan kira bize 700 :) aracı olmadan kira düşük değil ayrıca herşey çok pahalı meyve sebze :) sokakta kadın yok tek tük geçiyor insan afrikaya mı düştüm diyor :) araçlar kuralsız felan bi de burası büyüksehir ama idare ediliyor işte :)

kızlar günaydın eşimin şark tercihleri geldi bi haftaya sonra kullanacak tercihlerini. bizim maddi sıkıntımız var o yüzden inşallah lojman çıkar diye dua ediyoruz. ama kime söylesek inşallah lojmanda otururuz diye herkes lojman ortamı iyi değil falan diyo neden böyle? çok fazla dedikodu oluyomuş, sürekli bi arada olmak istiyolar diyolar iyi de bu dedikoduyu yakınlığı yapanda orada oturan onlar neden kendi yaptıklarından bu kadar şikayetçiler çözemedim gitti :) bilenler anlatabilirler mi, inşallah üniversite kazanırsam orada okulumu bitiricem bende
bana biri giydiğin taktığın bile olay oluyo dedi nasıl giyinmek lazım ilişkileri nasıl tutarsak sorunsuz biter bu görev...

Lojman olduğu ve de şark olduğu için daha yakın komşuluk ilişkileri söz konusudur elbette...bunun güzel tarafları olduğu gibi kötü tarafları da var. Ama bir insan kendini biliyorsa hiçbir şey olmaz, sonuçta dedikodu insanın olduğu her yerde var, siz uymazsınız olur biter. ilişkilerinizi ayarlamak size kalmış.
Doğuda lojman bir nimettir hele de bazı yerlerde, hem güvenli hem de büyük bir nimet....

X