şark hizmeti hakkında

bu yaz haziran gibi ne yapicam bilmiyorum tasinirken ne lazim olur onu da bilmiyorum koli biriktiricem baya :)) hurc almaya basladim bi de bavul lazim o kadar cok esya var ki elemeye calisiyorum canim aklim baya karisik anlayacagin
oysa evinizi de yeni almıştınız .. ne zor bu gurbetlik işleri :S bir yeri benimseyip kalamıyoruz durmadan şehir şehir gezmeler.. ben burada panik oldum seni düşünemiyorum bile canım.. bizde inş seneye evlenmeyi düşünüyoruz allahtan batı tayini var en azından yeni gelin evi batıda düzülmüş olacak o yönden rahatım.. mesela doğuda 2 yıl kalacak olsam öyle tüm evi taşımaz, 2 yıl bana gerekli olanları uygun fiyata gideceğim yerden alır batıya dönüşte de satardım.. tabii maddi sıkıntım varsa yine her şeyi taşımazdım sonuçta güzelim eşyalar mahvolacak :KK43: off işin içinden çıkılması zor.. doğu görevi bitince hadi bir daha herşeyi batıya taşı.. bence gerekli olanları al mesela 2-3 koltuk, yatağın, dolabı fermuarlı olanlardan alsan daha makbul olmaz mı :S tencerelerden birkaç tane al idarelik .. bu arada kaç yıl kalacaksınız

oysa evinizi de yeni almıştınız .. ne zor bu gurbetlik işleri :S bir yeri benimseyip kalamıyoruz durmadan şehir şehir gezmeler.. ben burada panik oldum seni düşünemiyorum bile canım.. bizde inş seneye evlenmeyi düşünüyoruz allahtan batı tayini var en azından yeni gelin evi batıda düzülmüş olacak o yönden rahatım.. mesela doğuda 2 yıl kalacak olsam öyle tüm evi taşımaz, 2 yıl bana gerekli olanları uygun fiyata gideceğim yerden alır batıya dönüşte de satardım.. tabii maddi sıkıntım varsa yine her şeyi taşımazdım sonuçta güzelim eşyalar mahvolacak :KK43: off işin içinden çıkılması zor.. doğu görevi bitince hadi bir daha herşeyi batıya taşı.. bence gerekli olanları al mesela 2-3 koltuk, yatağın, dolabı fermuarlı olanlardan alsan daha makbul olmaz mı :S tencerelerden birkaç tane al idarelik .. bu arada kaç yıl kalacaksınız

onu bilmiyorum canim hic belli degil o yuzden hic oyle bi luksum yok biz iki sark yapip gelmeyi dusunuyoruz tekrar cikmasin diye bu da en az alti yil demek

arkadaşım doğuda olmak zor kadınsan hele kapalı bir bayan olsanda bakkalından dolmuşcusuna kadar herkes sana değişik gözle bakıyor ve laf atıyorlar..buraya gelenler sırf bu yüzden evden çıkamıyor yalnız gezemiyorlar..eğer çok doğu ise buralardan arkadaş çevre edinmek lazım arkanda aşiret olunca ses edemiyorlar burası ankaraya göre 40 yıl geriden geliyor ..ha dersin internet tv bunlarla oyalanırım o da bir yere kadar inan sıkıntıdan patlıyorsun batıdan gelenlerde hep işten evden işe arkadaş ortamı pek olmuyor inşallah kısa sürer şark göreviniz

onu bilmiyorum canim hic belli degil o yuzden hic oyle bi luksum yok biz iki sark yapip gelmeyi dusunuyoruz tekrar cikmasin diye bu da en az alti yil demek
o fikri bende düşündüm hazır şuan doğuda, ikinci doğunu şırnak-hakkariyi yap çıksın dedim.. fakat bizde net bir şey diyemiyorlar.. o anki tayine bağlı her şey % 50-50.. eğer ki sizin o şansınız varsa yapın kurtulun..mantıklı

benim sözlüm asker o yüzden lojmanları epey sıkıntılı.. polislerin ki daha ılıman olsa gerek.. kimseyle alakadar olmayınca bir şey olacağını pek sanmıyorum.. dedikoduculardan kendinizi soyutlarsanız mutlu olursunuz yoksa zor yani milletle uğraşmak :S ne zaman gidiyorsunuz canım
allah yardım etsin size doğuda asker lojmanları da ne kadar güvenli insan korkar :KK43:

o fikri bende düşündüm hazır şuan doğuda, ikinci doğunu şırnak-hakkariyi yap çıksın dedim.. fakat bizde net bir şey diyemiyorlar.. o anki tayine bağlı her şey % 50-50.. eğer ki sizin o şansınız varsa yapın kurtulun..mantıklı

aynen oyle bi hakkin var uc yil kalcagimiza alti yil kalcaz

batmandayız lojmanda değiliz ama olanlar memnun değil vıcık vıcık olmak istiyorlar diyodu bi arkadas
eşim ille tercihler gelecek diye bişey yok diyo yandan yandan, pis :KK70:

esyalarim daha yeni canim bunlari goturcem
yani 6 sene sonuçta lojman bulursan taşın bence en azından hep sizin gibiler orda olur.. zaten kimseyle de fazla samimi olma derim derdini pek açma kimseye dedikodulara girme dedikoducu her yerde vardır sonuçta :) bu zamanda kimseye güven olmuyor ne yazıkki

yani 6 sene sonuçta lojman bulursan taşın bence en azından hep sizin gibiler orda olur.. zaten kimseyle de fazla samimi olma derim derdini pek açma kimseye dedikodulara girme dedikoducu her yerde vardır sonuçta :) bu zamanda kimseye güven olmuyor ne yazıkki

valla cikmama ihtimali cok yuksek diyo esim bes yillik polis cunku o yuzden kiralari arastiriyoruz kiralarin dusuk oldugu illeri yazcaz tercihte her ihtimale karsi

erzurum daha iyi dadaşlar :) biraz yobaz bir yer ama polis için iyi yer ben vandayım bura da iyi ama olay çok oluyor aklınız hep eşinizde kalır :KK43: valla zor ya polis asker için buralar çok dikkatli olmak lazım

tuşpa burası iyi de merkezde malum parti olaylara katılmaya zorluyormuş dershanden arkadaşlar söyledi kapıyı çalıp zorla imza alıyorlarmış lojmanda bu olaylar olmaz en azından

tuşpa burası iyi de merkezde malum parti olaylara katılmaya zorluyormuş dershanden arkadaşlar söyledi kapıyı çalıp zorla imza alıyorlarmış lojmanda bu olaylar olmaz en azından

anladim canim esim bes yillik polis cikma ihtimali cok dusuk diyo van da kiralar dusuk diyolar o yuzden istiyoruz

X