Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneniz neden memnun kalmadi, guzel ben de kullaniyorum
Ben almadan karcher ve bissel markalarina da bakiyordum
Mesela yere kırıntı falan dökülünce süpürdükçe daha çok etrafa dağılıyormuşAnneniz neden memnun kalmadi, guzel ben de kullaniyorum
Ben almadan karcher ve bissel markalarina da bakiyordum
Modeli ne olarak geçiyorDyson bende yok ama görümcemdekini kullanırken zorlanıyorum. tetiğe basılı tutma olayı el kaslarımın kasılmasına neden oluyor bir süre sonra. Ama bu sanırım sadece bende oluyor. Onun dışında herkes memnun dysondan. Ben philips kullanıyorum pek sağlam olmadığını çabuk kırılabildiğini döylemişler ama ben 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum. Çekişi de çok güzel. Sadece evin büyükse ve detaylı süpürüyorsan şarjı yetmeyecektir.
Philips SpeedPro Max XC7041/01 böyle geçiyor canımModeli ne olarak geçiyor
Başlık değiştirme muhabbetinden bende çok şikayetçiydim ama halı ve parke başlığını ayrı ayrı kullanmaya gerek yokmuş.Parke başlığında ışık detayı var sadece ama halı başlığı ile hem halıyı hem parkeleri süpürüyorsunuz.Zaten o ışık detayında hasta olursunuz süpürdükçe toz geliyor çünkü ben artık lazer başlıklı olanı kullanmıyorum.Mesela yere kırıntı falan dökülünce süpürdükçe daha çok etrafa dağılıyormuş
Bir de başlık değiştirme muhabbetleri falan var annem uğraşamıyor