• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şarjlı süpürge

• Konu Sahibi Konu Sahibi tubats
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tubats

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
12
2
1
24
Kızlar şarjlı süpürge kullanan var mı? Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir şey istiyorum ne önerirsiniz? Ama ben temizlik hastasıyım güçlü çeken bir şey olsun :) Çok takıntılıyım yerdeki tozlara
Dyson annem aldı Hiçbir şekilde memnun değil, Zaten gereksiz pahalı

Anneniz neden memnun kalmadi, guzel ben de kullaniyorum😊
Ben almadan karcher ve bissel markalarina da bakiyordum

Dyson bende yok ama görümcemdekini kullanırken zorlanıyorum. tetiğe basılı tutma olayı el kaslarımın kasılmasına neden oluyor bir süre sonra. Ama bu sanırım sadece bende oluyor. Onun dışında herkes memnun dysondan. Ben philips kullanıyorum pek sağlam olmadığını çabuk kırılabildiğini döylemişler ama ben 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum. Çekişi de çok güzel. Sadece evin büyükse ve detaylı süpürüyorsan şarjı yetmeyecektir.

Dyson bende yok ama görümcemdekini kullanırken zorlanıyorum. tetiğe basılı tutma olayı el kaslarımın kasılmasına neden oluyor bir süre sonra. Ama bu sanırım sadece bende oluyor. Onun dışında herkes memnun dysondan. Ben philips kullanıyorum pek sağlam olmadığını çabuk kırılabildiğini döylemişler ama ben 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum. Çekişi de çok güzel. Sadece evin büyükse ve detaylı süpürüyorsan şarjı yetmeyecektir.
Modeli ne olarak geçiyor

Dyson v12 kullanıyorum tetiğe basılı tutma olayı yok ve çok daha hafif diğer modellerine göre. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadım çok memnunum

Mesela yere kırıntı falan dökülünce süpürdükçe daha çok etrafa dağılıyormuş
Bir de başlık değiştirme muhabbetleri falan var annem uğraşamıyor
Başlık değiştirme muhabbetinden bende çok şikayetçiydim ama halı ve parke başlığını ayrı ayrı kullanmaya gerek yokmuş.Parke başlığında ışık detayı var sadece ama halı başlığı ile hem halıyı hem parkeleri süpürüyorsunuz.Zaten o ışık detayında hasta olursunuz süpürdükçe toz geliyor çünkü ben artık lazer başlıklı olanı kullanmıyorum.

Back