arkadaşlar sarjlı el süpürgesi almak istiyorum.genelde fakirin kırmızı bir modeli varmış onu duyuyorum.kullanan arkadaşlar varsa önerebilir mi.yada başka marka kullanıp da memnun olan varmı.
(bu arada eski tarihlere kadar indim ama göremedim, tekrar açıp forum kuralı ihlal ettiysem özür dilerim)
arkadaşlar sarjlı el süpürgesi almak istiyorum.genelde fakirin kırmızı bir modeli varmış onu duyuyorum.kullanan arkadaşlar varsa önerebilir mi.yada başka marka kullanıp da memnun olan varmı.
(bu arada eski tarihlere kadar indim ama göremedim, tekrar açıp forum kuralı ihlal ettiysem özür dilerim)
bende şarjlı süpürge kullanıyorum arçelik marka uzun borusu var süpürmen diye geçiyor her gün makine açamadığım da onu kullanıyorum uzun kollu olması koltuk altı temizliğinde yada açık mobilya altı ne varsa temizliyor en güzeli de mutfakta çok işime yarıyor ama mini olanları bilmiyorum onlar en güzeli araç temizliğinde kullanışlı olur diye düşünüyorum .
arzum un şarjlı el süpürgesini kullanıyorum, memnunum . ama tabi çok fazla bi şey beklememek lazım şarjlı süpürgelerden, ufak tefek şeyler için kullanışlı.
çok teşekkür ederim ilginize.bende bugün fakir rct 144 aldım.kullandım biraz.sanırım almak isteme amacıma uygun.çekişi çok güzel.aparatları da iyi.1 tane uzun boru şeklinde fırçası, 1 tane koltuklar için, 1 tane dip köşe çekebilmek için, birde normal elektirk süpürgelerinde bulunan zemin fırçası ucu olmak üzere toplam 4 aparatı var.inşallah bende zamanla memnun kalır tavsiye ederim:)
evet arkadaşım ondan aldım.benim banyomun, koridiromun ve mutfağımın altı beyaz.bu tip yerler en çok temziliği gösteren yerler
biliyorsunuz en ufak bir çer-çöp düştüğünde sanki hiç süpürülmemiş gibi gösteriyordu.
her seferinde kocaman süpürgeyi çıkarmak çok zor ve vakit kaybıydı.tabiki elektiirk süpürgesiyle bir tutulamaz tabiki ama
saç-kırıntı gayet iyi topluyor.yani daha önce sarzlı el süpürgesi kullanmadığım için başka bir ürünle kıyaslayamıyorum.
bu arada, alırken lütfen internetteki alışveriş sitelerine göz gezdirin lütfen.burdaki mağazada 200 tl iydi.ben internetten 135 tl aldım.
ben de şarjlı süpürge almayı düşünüyorum. merak ettiğim nokta ise ıslak çekim için kullanan var mı? içinde özel torba mı hazne mi oluyor, ıslak çekersek bunu temizlemek iğrenç olabilir gibi geliyor çünkü:18:
bende geçen sene Fakirin sarjlı sürürgesini aldım (kırmızı olanını)
evde küçük çocuk var, hemen peşinden kırıntıları toplamaya birebir.
her kullandığımda iyi ki almışım diyorum :)
bende geçen sene Fakirin sarjlı sürürgesini aldım (kırmızı olanını)
evde küçük çocuk var, hemen peşinden kırıntıları toplamaya birebir.
her kullandığımda iyi ki almışım diyorum :)
kırmızı ve grinin farkı ne kızlar, bir de ıslak kullanan var mı hiç içinizde? şarj ünitesini duvara mı monte ediyorsunuz boşta bir kapı arkasında da bırakabiliyor musunuz, henüz emin değiliz nereye yapacağımızdan da:44: