• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarışınmı Esmermi ???

sizce esmermi sarisinmi daha fazla ilgi cekiyor

• Esmer

OY: 7 43,8%
  • Sarisin

OY: 9 56,3%

• Ankete Katılan
    16

scheker

herseyin hayirlisi...
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
3.151
146
373
İstanbul
Sarisinin adi esmerin tadi derler, sizce esmerlermi yoksa sarisinlarmi daha cok ilgi cekiyor
siz sarisinmisiniz esmermi ben aslinda kumralim ama saclarimi siyaha boyuyorum zindan gibi karanlik saclarim var ve oldukca ilgi cektiginide düsünüyorum sizde fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim...

ben sarışınımzemuszemus
ama çakma sarışınları pek sevmem yakışanı var yakışmayanı.
ama erkeklerde siyah saç siyah göz beyaz ten severim.

ben kumralim ama sarisinlardaki hava kimsede yok diye dusunuyrum.. cirkin bi kiz bile sari sacliysa dikkat cekiyor

sarışınım bende sarının bana yakıştığını düşünüyorum...dikkat çekmek için saçımı sarıya yada siyaha boyatmam...
her insanın tenine,tipine giden renkler wardır ona bakarsanız bakır-karamel arası tonda çok dikkat çeken bir renktir önemli olan yakışıp yakışmaması bence...

kesinlikle esmer diyorumm
esmereler bana gore daha cekici oluyor, ayri bi havalari oluyorşakkıdı

her ikisininde güzeli var yakışanı var sınıflandırmak olmaz diye düşünüyorum:1rolleyes:

bencede sarisinlar daha fazla ilgi cekiyor ama yinede saclarimi siyaha boyatiyorum bana yakismiyor sari sac

anam sarışın esmer benim gönlüm sevdikten sonra hiç farketmez valla her yer paris boshayallersmile

Ben esmerim bayanlarda kime ne yakışıosa onu yaptırsın..
Tabi cırt durmadığı taktirde..
Civciv gbi yapıo bazıları kendilerini hiç güzel durmuo tenlerine gitmio..
Bazılarıda bembeyazlar kop koyu yapıolar saçlarını onuda beğenmiorum..

Ama konu erkekse kesinlikle siyah saç,beyaz ten,yeşil göz yani aşkımm :lepi: sırnaşık şey

Back