Anket Sarişinmi?esmermi?kumralmi?kizilmi?

SİZCE HANGİSİ?

• SARIŞIN

OY: 32 16,6%
  • KUMRAL

OY: 68 35,2%
  • ESMER

OY: 78 40,4%
  • KIZIL

OY: 15 7,8%

• Ankete Katılan
    193
valla bu konuda artık net bişey söyleyemiyorum çünkü esmer derdim hep ve sarışınları hic beğenmezdim ama şimdi sarışın bir cocuktan hoşlanıyorum hayırlısı inş.

Nedense türkiyedeki insanlar hep esmerlerden hoşlanıyor sarışınlara ön yargılı bakıyor ama benim gördüğüm kadarıyla sarışınlar esmerlere göre bin kat daha adam

bayanda sarışın erkekte esmerr ama teni değil saçı...kapkara olmasınn:)) kumral da olurr... gerçi kızlarda kızıl değilde turuncu da çok güzel oluyorr :)) karar veremedim yüzü güzel olsun her saç yakışır insana bencee :)

tabiki kumral ikisi de ..
esmer erkekle işim olmaz,tenleri farklı oluyor sevmiyorum
sarışın erkek feminen geliyor ,kadın gibi geliyor bana ..
kadınlarda da doğal sarışın zaten artık olmadığı için sarışını geçiyorum hepsi yapay sarışın ..
esmerlere gelince tam esmer değil de bronz olanlar fena olmuyor ama en iisi beyaz tendir :51:

Tanıdığım esmerler sarışınları hiç sevmiyorlar. Buna anlam veremiyorum. Böyle genel bir yargıya nasıl varıyorlar. Herkesin kendine göre bir güzelliği var. Kimine esmerlik yakışır, kimine sarışınlık, kimine kumrallık. Ben sarışın bir erkeği de çok beğendim esmeri de kumralı da. Kızıl erkekle pek karşılaşmadım. :9: Ben beyaz tenli, kumral biriyim ve kendimi çok seviyorum. Ama esmer bir arkadaşım mesela böyle olsa hiç yakışmaz. Onun esmerliği de bende hiç güzel durmaz. O yüzden kişiye göre değişir bu.

Back